muszateq Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Quick ball słabo reaguje na najnowszej wersji. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrx Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Dnia 26.11.2016 o 09:56, szunaj4 napisał: Po ostatniej aktualizacji zauważyłem częste wysypywanie się przeglądarki. Tez tak macie? :-/ Jaka przeglądarka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szunaj4 Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Wbudowanej. Pomoglo wyczyszczenie danych przeglądarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shirou93 Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 (edited) Po aktualizacji nie mam wskazujących okienek z wiadomościami w Messengererze. Wyskakujące okna włączone. Edit. W powiadomieniach wyłączyły się wyskakujące okna Edited December 9, 2016 by shirou93 Naprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domsantiago Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Też mam problem z pływającymi oknami, trzeba za każdym razem włączać w messenger 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrx Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 U mnie problem nie występuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrx Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Zauważyłem fajny ficzer, otóż gdy bateria się naładuje i dobije do 100% dioda powiadomień gaśnie. Bardzo fajne bo wiadomo że można odpiąć już telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark1991 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 8 minut temu, adrx napisał: Zauważyłem fajny ficzer, otóż gdy bateria się naładuje i dobije do 100% dioda powiadomień gaśnie. Bardzo fajne bo wiadomo że można odpiąć już telefon. Już od kliku wersji Global Dev tak jest ale też mi się to bardzo podoba. Mam też wrażenie, że minimalnie szybciej się ładuje od ostatniej aktualizacji ale może tylko mi się wydaje. Oby rozwiązali w końcu ten problem, że czasami ładuje bardzo małym prądem i trzeba uruchomić ponownie, żeby zaskoczył. Od dobrych kilkunastu wersji sporadycznie występuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcuso86 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Po ostatniej aktualizacji telefon wogole nie przechodzi w Deep sleep. Też tak macie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel978 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) 1 godzinę temu, marcuso86 napisał: Po ostatniej aktualizacji telefon wogole nie przechodzi w Deep sleep. Też tak macie? Póki co nie widzę różnic w stosunku do 7.2.9 ogólnie żadnych. Z tym że ja mam od kilkunastu dniu global dev, instalowałem przez miflash 7.2.9. Edited February 18, 2017 by Pawel978 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szunaj4 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 3 godziny temu, marcuso86 napisał: Po ostatniej aktualizacji telefon wogole nie przechodzi w Deep sleep. Też tak macie? Wyłącz i włącz telefon (nie uruchom ponownie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
victordeleco2 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Dymki czatu messenger się wylączają i trzeba ciagle recznie wlaczac w aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonzi Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Na jakiej wersji najlepiej wam działa i trzyma na baterii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szunaj4 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Na każdej tak samo, wszystko zależy czy telefon wchodzi w deep sleep czy tez nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonzi Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 25 minut temu, szunaj4 napisał: Na każdej tak samo, wszystko zależy czy telefon wchodzi w deep sleep czy tez nie. U mnie na najnowszych dev xiaomi.eu albo stable xiaomi.eu trzymają po 5h na ekranie, kiedy np. na 6.9.9 trzyma 8-9h tylko nie chce mi się siedzieć na starym romie, bo chce się nowości Mozę jakiś custom rom sam nie wiem co robić :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Witam. Mam małe pytanie. Posiadam wraz z narzeczoną telefon Xiaomi Redmi Note 3 Qualcomm 2/16. Mamy zainstalowane Global Dev (ja mam też ZCX Twrp i su) i jest taka sprawa, że ja dostaje w piątek informacje o aktualizacji i ściąga mi 1,2Gb, a u niej wczoraj pobierało jedynie 57mb. Moje pytanie brzmi "dlaczego u mnie pobiera cały rom a u niej jedynie paczkę ostatnich aktualizacji?". Pozdrawiam Kamil Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrx Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 @Kamil Kupiec Dlatego że masz twrp i su. Ja nie mam i też mam małe aktualizacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 @adrxdzięki. Widocznie trzeba z tym żyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
HemuS666 Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 ktoś coś jakieś info o Nougacie na dev ? linkii!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujek22 Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 jedynie custom rom jak chcesz o Nugacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Dnia 27.03.2017 o 22:49, wujek22 napisał: jedynie custom rom jak chcesz o Nugacie Jak sprawują się custom romy? Który jest najlepszy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel978 Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Czy macie na wersji 7.5.11 planowanie wysyłania smsów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
norz Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 No właśnie nie ma... Przydatna rzecz.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Witam. 1. Na najnowszym global dev zaczął mi wyskakiwać błąd procesu android przy czyszczeniu pamięci. Zna ktoś rozwiązanie? 2. Pytanie z innej beczki, czy przy wgraniu softu przez MiFlash z zaznaczona opcja flash all twrp zniknie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 7 minut temu, Kamil Kupiec napisał: MiFlash z zaznaczona opcja flash all twrp zniknie? Oczywiście że zniknie. Zresztą bez zaznaczenia tego też zniknie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 1 minutę temu, FromWP napisał: Oczywiście że zniknie. Zresztą bez zaznaczenia tego też zniknie. Dzięki wielkie. A masz jakieś pomysły na do błędu procesu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Oprócz po prostu wipe (factory reset) w twrp to nie mam i nie wiem czy to pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 3 minuty temu, FromWP napisał: Oprócz po prostu wipe (factory reset) w twrp to nie mam i nie wiem czy to pomoże. Chyba wrzucę po prostu nowy soft przez MiFlash. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shirou93 Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 Nadal po zaszyfrowaniu telefonu nie da się aktualizować? Z każdą aktualizacją coraz mniej języka polskiego. Aplikacja kalendarz jest już po polsku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel978 Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 6 godzin temu, shirou93 napisał: Nadal po zaszyfrowaniu telefonu nie da się aktualizować? Z każdą aktualizacją coraz mniej języka polskiego. Aplikacja kalendarz jest już po polsku? U mnie 95% systemu jest w języku polskim. Nie zauważyłem żeby coś miało duże braki albo żeby przeszkadzało wręcz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 U was także nie synchronizację się aplikacja pogodowa na global dev? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shirou93 Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 4 godziny temu, Kamil Kupiec napisał: U was także nie synchronizację się aplikacja pogodowa na global dev? U mnie działa synchronizacja pogody. Ale po ostatniej aktualizacji aplikacja kalendarz jest tylko po angielsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 18 minut temu, shirou93 napisał: U mnie działa synchronizacja pogody. Ale po ostatniej aktualizacji aplikacja kalendarz jest tylko po angielsku. U mnie niektóre słowa w kalendarzu są po angielsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiro Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Witam. Ja aktualizację kalendarz odinstowałem i wróciło do normy. Ale zauważyłem że znikła opcja volte i mam ostatnio problem z siecią. Kilka osób dzwoniło do mnie i załączyła im się skrzynka głosowa pomimo tego że tel miał zasięg. Chyba dzieje się tak gdy jestem w domu i siedzę na wi fi. Zawsze mam włączone wi fi i dane komórkowe oraz preferowane lte. Czy ktoś miał taki problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Po najnowszej aktualizacji nie działają codzienne tapety blokady ekranu. zna ktoś rozwiązanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts