Roboty sprzątające
Dział związany z robotami sprzątającymi
Subforums
-
- 13
- 10
- 6
- 1.4k
- 10
- 10
- 332
- 5.2k
- 27
- 19
- 51
- 21
- No posts here yet
-
- 4.6k
-
- 0 replies
- 83 views
Witam przeszukuję Internet w celu zakupienia oryginalnych elementów do XIAOMI Mop 2 Pro+ STYTJ02ZHM, jednak nawet na polskim sklepie Xiaomi nie mogę znaleźć wszystkiego bądź elementy nie są w kolorze czarnym. Czy jest jakiś inne miejsce w którym dokonujecie zakupu. Chodzi mi w głównej mierze żeby zakupić oryginalne części Xiaomi, takie jak ściereczka mopa, szczotkę główną, szczotkę boczną oraz filtr. Proszę o radę.
Last reply by czarekboss, -
- 1 follower
- 2 replies
- 87 views
Mimo ustawienia wirtualnych ścian, Xiaomi Vacuum Mop Pro wchodzi do ograniczonych stref. Próbowałem wirtualnych ścian i obszarów ograniczonych - bez skutku. Nadal wchodzi do środka i się zacina (pod sofą). Jakieś wskazówki, co mogę zrobić, aby to naprawić?
Last reply by aurorinho, -
- 0 replies
- 244 views
Witam Mam robota Roidmi Eve Plus, uzywa aplikacji na telefon Xiaomi Home Wszystko działa, ale robi tyl mapę ogólną domu, nie dzieli na pomieszczenia i nie mogę podzielić tej mapy na pomieszczenia. Jak ja chcę podzielić, piszę, że mapa nie ma informacji o pomieszczeniach Jak moge dodać taka informację ale mapa była podzielona na pomieszczenia?
Last reply by Genesis72, -
- 1 follower
- 0 replies
- 404 views
Cześć. Mam ten odkurzacz miesiąc, jest super. Dwa szybkie tematy. 1. Czy jest inny sposób na przełączenie map (parter i piętro w domu) w aplikacji do tego odkurzacza? Na chwilę obecną trzeba wejść w trzy kropki (menu) - lista map i ustawić domyślną. Można to zrobić szybciej? 2. Czy dokupując druga stacje ładowania, można ją jakoś zaprogramować aby robot wiedział żeby pracować w/g drugiej mapy?
Last reply by elPoochini, -
- 0 replies
- 189 views
Hej! Parę dni temu uruchomiłam odkurzacz na dany pokój, wyszłam z psami i co widzę? Błąd.. Odkurzacz coś wessał, czego wessać nie powinien. Czym prędzej wróciłam do mieszkania i zobaczyłam, że kawałek koca jest wciągnięty. Niewiele myśląc pociągnęłam za ten koc i go wyciągnęłam. No to odkurzamy dalej? Nic bardziej mylnego.. Obecnie odkurzacz działa tak głośno jakby rakieta startowała (niezależnie od mocy). Rozkręciłam go całego, wyczyściłam ale niestety nie znalazłam żadnych ciał obcych, które mogłyby blokować jego działanie. Wyczyściłam szczotkę, naoliwiłam jej "zawiasy" i niestety dalej tak działa. Zastanawiam się czy to silnik szczotki głównej, czy może silnik ss…
Last reply by pink.nightmare, -
- 1 reply
- 380 views
Czy ktokolwiek posiada model Roborock S6 Pure ma problem syczącej stacji dokującej ? Syczenie ujawnia się w momencie kiedy robot jest już w pełni naładowany ale stoi na stacji dokującej. Wtedy stacja zaczyna syczeć i delikatnie popiskiwać. Trochę tak jak niektóre ładowarki do telefonów. Mam już drugi egzemplarz tego modelu Roborocka i ta przypadłość się powtarza. Stad pytanie czy u Was też słychać takie syczenie. Zastanawia mnie czy to jest wada serii (oba brałem z tego samego źródła) czy może wada modelu.
Last reply by mitchzuch,