Viomi S9
3 topics in this forum
-
- 2 followers
- 2 replies
- 2.2k views
Witam wszystkich Bardzo proszę o pomoc Od kilku miesięcy posiadam odkurzacz Xiaomi viomi s9 ♡ Został zakupiony z zagranicznej strony jeszcze zanim pojawił się w Polsce Przez ok pół roku działał na aplikacji z j. Ang później jak pojawiła sie apka w j. Polskim to został zaktualizowany do tej wersji Niedługo później odkurzacz zaczął dziwnie działać tzn. wyłącza się sam po ok. 15-20 min i nie wraca do bazy, jak go zaniosę to mruga niebieskie światełko a po chwili się włącza, nie opróżnia pojemnika do stacji, bateria pokazuje stan naładowania na 2 nieraz 3 kreski Próbowałam go resetować przyciskiem z boku, usuwałam go z aplikacji, usuwałam apli…
Last reply by Acid, -
-
- 2 replies
- 1.9k views
Mam go od wczoraj i nie wiem czy felerny, czy ja coś źle robię. W instrukcji piszą, że opróżnia się do stacji jeśli był używany przynajmniej przez minutę. U mnie po wielu próbach to opróżnianie uruchomiło się raz, chociaż był używany kilka razy i za każdym razem dłużej niż minutę. W ustawieniach jest tajemnicza opcja "Dust switch", w polskiej wersji "Przełącznik usuwania kurzu", przełączałem i nie widzę, żeby to miało wpływ, nadal po kilkuminutowym odkurzaniu nie opróżnia się. W internecie nic o tym nie piszą. Może w instrukcji jest błąd i opróżnia się co jakiś czas, albo po odkurzeniu iluś tam metrów? Ale po odkurzeniu 90 metrów był właściwie pełny i też się n…
Last reply by Ossarr, -
- 3 replies
- 1k views
Witam. Posiada ktoś te kółko sprzątające? Da się nauczyć go języka polskiego?
Last reply by milenium17,