Roborock S6
Roborock S6, S60, S65, S6 maxV
7 topics in this forum
-
- 0 replies
- 1.2k views
07.01.2021 odebrałam Roborock S6MaxV, pierwsze sprzątanie ładnie poszło. Przy drugim nagle wystąpił błąd 18 - błąd wentylatora dolotowego. Mimo hardresetu problem wracał co chwilę. Filtr, pojemnik na odpadki został oczyszczony. Finalnie po kilkukrotnym postukani wg porad serwisu problem ustąpił. Robot posprzątal moze 4x bez problemu ale problem nawraca...czasem po poniwnym włączeniu się wycofue. Ale dzisiaj w trakcie sprzątania problem nawrócił około 5x, na przemian z "błędem wewnętrznym". Czy ktokolwiek, kto zakupił ten model w ostatnim czasie ma podobny problem? Może to błąd softa? Wadliwa seria? Z uwagi na kilka juz użyć odpuściłam możliwość zwrotu... oczywiście …
Last reply by EwaG, -
-
- 0 replies
- 574 views
Witam! Chciałbym zapytać czy jest możliwość spolszczenia komunikatów w roborock s6? Chodzi mi o model s6 bez max.
Last reply by supermonter, -
- 0 replies
- 2.2k views
Witam, Chciałem ustawić mopowanie w pomieszczeniu z dywanem gdzie dywan oznaczyłem jako strefa doganiania, robot tylko i wyłącznie mopuje w koło, lecz nie odkurza dywanu. Próbowałem w ustawieniach tryby w aplikacji Roborocka jako "dostosuj moc odkurzacza i ilości wody do każdej czyszczonej strefy" jak i "najpierw pomieszczenia na sucho". W każdym przypadku robot mopuje w koło strefy doganiania. Czy ktoś ma na to rozwiązanie? Kolejny mniejszy problemik to taki, jeśli dywan znajduje się przy podziałce pomieszczeń i zrobimy strefę doganiania tam, nie chce wjechać. Dzięki z góry za podpowiedzi!
Last reply by ZamocnY, -
- 2 replies
- 1.3k views
Witam, Proszę o informacje czy urządzenie informuje w jakikolwiek sposób o pełnym pojemniku na kurz? Z góry dziękuję i pozdrawiam
Last reply by KuChar, -
- 0 replies
- 1.5k views
Cześć. Jedną ze ścian mam zrobioną z lustra. Od samej podłogi idzie szkło. Przy mapowaniu pomieszczenia, miejsce za lustrem rozpoznaje jako pomieszczenie. Cały czas chce tam wjechać i kombinuje z różnych stron. Zauważyłem, że po każdej aktualizacji firmware'u coraz bardziej próbuje.. (co oczywiście jest OK w sumie). Jedynym rozwiązaniem jest postawienie wirtualnych ścian. Przy pierwszym mapowaniu pomieszczenia zakleiłem dolną część lustra jakimś kartonem/czymś nieprzejrzystym. Zmapował jak trzeba, ale przy następnej wycieczce juz zobaczył tam pomieszczenie" Czy komuś też się gubi na podobnej ścianie? Jak sobie radzą inne lub starsze modele.. np. popularny S…
Last reply by prexda, -
- 1 reply
- 1.2k views
Cześć, Czy istnieje możliwość ustawienia scen dla sprzątania np. pojedynczego pokoju w Roborock S65/S6? Tak aby można było tego użyć w automatyzacji jego pracy.
Last reply by rezmus, -
- 0 replies
- 825 views
Dzien dobry, Chcialem sie dowiedziec co nalezy zrobic, zeby uzyskac pomoc w celu wyeliminowania znacznego rezonansu obudowy roborocka s6? W jednym miejscu pod klapa, tam gdzie umocowana jest mal reczna szczotecKa, obudowa rezonuje nardzo glosno. Zaczelo sie to dzisiaj. Gdy przycisne lekko palcem obudowe (wystarczy lekki dotyk), rezonansu nie ma. Tutaj filmik https://drive.google.com/file/d/1ji5gcvpfTXRLXVZaZ6NzHj4GB0RphreQ/view W zasadzie uzywam go dopiero miesiąc, Łaczni przepracowal dopiero 12h (46 uruchomien).
Last reply by ddpunk,