zehell Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Załamaliście mnie teraz ide płakać Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukzz Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Czyli wygląda jakby pierwszeństwo w kodach biegło zgodnie ze stażem konta... czy któraś z osób, które dostały SMS może potwierdzić, że stało się to na nowym koncie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zehell Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Właśnie@Suchy_PL_ a na którym koncie dostałeś ?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pull1990 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Skoro coś się już rusza z smsami to może ktoś napisze krok po kroku jak ogarnąć tokeny, aplikacje autoryzacja i inne rzeczy o których była mowa a są potrzebne w dalszym postępowaniu po otrzymaniu smsa od xiaomi. Pewnie wiele osób, podobnie jak ja nie miała styczności z tymi rzeczami a jednak są potrzebne. Dodam że konto mam od około pół roku, założyłem dla innego telefonu z miui. RN3 to mój pierwszy telefon ze stajni xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graveer Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Też przed chwilą dostałem SMSa panowie. W końcu coś się ruszyło Wieczorem sprawdzę czy działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojsław Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Echh,mam nadzieję,że dla nowo stworzonych kont xiaomi też znajdą się jakieś smsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Zadne tokeny.... Zadne dodatkowe softy... Po prostu uruchamiasz aplikacje, logujesz sie swoimi danymi, ... i klikasz dalej, dalej.. i restart fona, . .i juz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukzz Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 11 minut temu, pull1990 napisał: Skoro coś się już rusza z smsami to może ktoś napisze krok po kroku jak ogarnąć tokeny, aplikacje autoryzacja i inne rzeczy o których była mowa a są potrzebne w dalszym postępowaniu po otrzymaniu smsa od xiaomi. Pewnie wiele osób, podobnie jak ja nie miała styczności z tymi rzeczami a jednak są potrzebne. Dodam że konto mam od około pół roku, założyłem dla innego telefonu z miui. RN3 to mój pierwszy telefon ze stajni xiaomi. Po odblokowaniu bootloadera (zgodnie z instrukcją z pierwszej strony tego tematu) dalsze postępowanie jest na http://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pull1990 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ktoś wcześniej mówił o takich rzeczach jak tokeny ale skoro nie trzeba to tylko lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 No to git. W końcu coś się ruszyło. Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 4 minuty temu, marks napisał: Zadne tokeny.... Zadne dodatkowe softy... Po prostu uruchamiasz aplikacje, logujesz sie swoimi danymi, ... i klikasz dalej, dalej.. i restart fona, . .i juz!!! Jaką aplikacje? Sorry ale ja nie mam zielonego pojęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy_PL_ Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) Ja dostałem na nowsze konto a raczej na nr ,na który miałem rejestrowane to stare konto...... na nowym koncie z tym starym nr tel po weryfikacji wywalało ,że wysłano wniosek już więc to chyba od nr tel zależy nie od konta.....i ciekawe czy odblokuje skoro starego konta już nie mam :/ Edited January 5, 2016 by Suchy_PL_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slother Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) Da radę zgłosić się nie mając jeszcze tego telefonu? Bo w oczekiwaniu na paczke mógłbym poczekać na kod do odblokowania bl Edited January 5, 2016 by slother Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomirr Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ja tak zrobiłem, teraz mam telefon i nie jestem pewien czy dotrze kod Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaszek Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ile czekaliscie czy smsy? Piszcie co i jak bo umieram z ciekawosci... Po niusach z linka rozmowy z konsultankta xiaomi myslalem ze nic z tego tel (miuipolska) nie bedzie... Ktos dostal SMS na noym koncie ja mam 2miesiace konto od momentu zakupu mibada... mam szanse? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Chyba we wszelkich poradnikach było podane jednoznacznie, że musisz mieć na telefonie już założone konto Xiaomi. I telefon zweryfikowany z tym kontem. Chociaż na sam kod to może nie trzeba telefonu bo wypełnia się tylko formularz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slother Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 1 minutę temu, Acid napisał: Chyba we wszelkich poradnikach było podane jednoznacznie, że musisz mieć na telefonie już założone konto Xiaomi. I telefon zweryfikowany z tym kontem. Chociaż na sam kod to może nie trzeba telefonu bo wypełnia się tylko formularz... Nie widziałem, w wiekszosci byla mowa (z tego co pamietam) tylko i wyłącznie o w pełni zrobionym security check-up (które mam) Stąd te pytanie. Przy okazji, jak google translate nie tłumaczy imienia i nazwiska, o które proszą, to wpisać jakieś losowe, ale przetłumaczone czy akceptowane jest przetłumaczone w podobny sposób: 詹姆斯Kowalski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 No wiec, .. dla drugiego konta, zalozonego dla drugiego telefonu zaraz po zakupie RM3 jakos pod koniec listopada -- odblokowanie TEZ dziala!!!! No to ja mam pozamiatane-- jutro jeszcze sprawdze czy ten trzeci, dla mojego znajomego tez diala... mam nadzieje, ze tak.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhunter22 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) Ja konto mam o wiele dłużej i nic to nie zmieniło. widocznie na dwoje babka wróżyła... jedni dostaną szybciej inni poczekają... a pełen czekap też zrobiony dawno temu... Edited January 5, 2016 by hhunter22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gladiq Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Napiszcie proszę jak wygląda sms od Xiaomi odnośnie odblokowania bl i z jakiego numeru jest wysyłany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zehell Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Tak czułem Suchy_PL_ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) Noooo i prosze: Dzieki: Bartek, Marcin, Kamil Edited January 5, 2016 by marks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy_PL_ Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) Niestety u mnie na koncie z moim nr tel nie idzie :/ dałem ciała....nie potrzebnie usuwałem stare konto ...:/ zobaczę zaraz czy na 2 idzie. EDIT: OK, dałem d*py po całości...w mojej przeglądarce były stare cookiesy i dlatego wywalało ,że przesłano prośbę odblokowania...czyli nic tylko czekam dalej bo teraz chce składać wniosek na nowo :/ Edited January 5, 2016 by Suchy_PL_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikserHardy Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Zlozylem wniosek 03.01.16 o zgode na odblokowanie boot loader zgodnie z instrukcja, do tej pory nie dostalem SMS z linkiem do sciagniecia unlock tool. Wiem ze move czekac nawet do 10 dni. Czy ktos w ogole dostal takiego SMS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy_PL_ Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Przeczytaj stronę prędzej to się dowiesz a nie piszesz pytanie w ciemno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pull1990 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 On 12.12.2015 at 11:45 AM, zehell said: sześciocyfrowy kod z aplikacji Authenticator Co to jest za kod? Mówicie że nic wiecej nie potrzeba więc ską mam wziąć ten kod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zehell Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 olej, już nie potrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pull1990 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Aha, dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
zehell Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 dowód na lotertie http://en.miui.com/thread-201066-1-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy_PL_ Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Dodam od siebie, że ten sms z premission dostałem na stare konto gdzie wniosek wysłałem...po angielsku zapewne poczekam ze 2 tyg ....pluje w brodę, że nie zostawiłem starego konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 21 minut temu, zehell napisał: dowód na lotertie http://en.miui.com/thread-201066-1-1.html No to ja musze dzis w Lotka zagrac.. bo wg Twojej teorii mam dzis podwojone szanse... ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy_PL_ Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) 1 godzinę temu, gladiq napisał: Napiszcie proszę jak wygląda sms od Xiaomi odnośnie odblokowania bl i z jakiego numeru jest wysyłany. Ten sam nr co przesyła tymczasowe hasła..."Your unlock request has been approved. Go to ....i tu adres toola.... to download unlock tool." Edited January 5, 2016 by Suchy_PL_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zehell Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 (edited) chodziło o to że diamond a nie dostał ale życzę Ci szczęscia po wygranej prześle paypala na moje 10% za poinformowaniu btw: zbliżam się do gold accounta Edited January 5, 2016 by zehell Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Przed chwilą, Suchy_PL_ napisał: Dodam od siebie, że ten sms z premission dostałem na stare konto gdzie wniosek wysłałem...po angielsku zapewne poczekam ze 2 tyg ....pluje w brodę, że nie zostawiłem starego konta. co wy pieprzycie o jakis kontach, po angielsku, chinsku czy mongolsku....Zastanowcie sie jakie to ma znaczenie... Powiedziano: "CZEKAJCIE, A BEDZIE WAM DANE" ja dodam od siebie :CIERPLIWIE i nie wysnuwajcie smiesznych teorii o loterii, jakims tam jezyku, numerze konta, kodach aktywacyjnych-- kazdy dostanie w swoim czasie.... i jak widac pewnie niebawem..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy_PL_ Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) Widocznie nie czytałeś dokładnie a się jątrzysz.....tak ,wniosek ma być po chińsku według tego co jest napisane a ja dałem info ,że nie koniecznie i tak samo z tymi 10 -ma dniami....po 21 dostałem a niebawem 10 upłynie na 2 koncie a jeszcze inni dostali sms po paru minutach. Edited January 5, 2016 by Suchy_PL_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts