Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie przez noc teraz po instalowaniu śmieci schodzi 2%, na MIUI też tak było.

Instaluj GsamBattery i puść na dzień .. Wieczorem wrzuć statystyki i tyle, po co mącić w głowie? Sprawdź i koniec.

Opublikowano

Zainstalowałem GsamBattery naładuje najpierw do pełna i się zobaczy dlaczego tak leci bateria.

Macie może swoje sprawdzone apk do czyszczenia? Ze swojej strony mogę polecić SD MAID w wersji PRO jest jedną z najlepszych. Szukam jeszcze jednej, czegoś podobnego, co solidnie przeczyści fona. Są różne takie apk, więszkośc nie robi nic, część tylko powierzownie, druga część powierzchownie i wali zachwytami w komentarzach. Nie interesuje mnie na pewno najpopularniejsza Clean Master Phone Boost, lukrowana wodotryskami do wszystkiego. Jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego :)

Opublikowano

Bateria była naładowana 100% jak widać ekran miałem włączony niecałe 30minut w tym kilka minut byłem w necie i taki wynik po niecałych 4 godzinach:

axdada.png

asasa.png

dasdsdx.png

unnamed (1)asadxa.png

Opublikowano
5 godzin temu, JestemMortem napisał:

Wyszło 2.0. Ma ktoś i mógłby sprawdzić jak tam z ClearMotion?

Chyba jest, bo obraz ładniutki.

Przed chwilą zainstalowałem, więc nic więcej nie mogę napisać, wszystko jak na razie działa.

Opublikowano

Jest dobrze. Bateria trzyma nieźle. Nie mogę zbyt wiele o niej powiedzieć bo sporo restartowalem ale na moje zdecydowanie lepiej trzyma. Poza tym bardzo stabilnie, żadnych błędów nie widzę.

Wysłane z Redmi Note 2

Opublikowano
A ja widzę wciąż jeden błąd, czyli BT.

Gwalberg spróbuj coś wysłać za pomocą BT.

Nie mogę nic wysłać. Tylko że problem może być gdzieś indziej, mam sporo rzeczy zamrozonych, zahibernowanych, więc może coś jest zależne od bt.

Mi to nie potrzebne więc dla mnie problem nie istnieje, chociaż lepiej jakby działało. Nie wiadomo kiedy może się przydać.

Wysłane z Redmi Note 2

Opublikowano

Nie mam nic zamrożone, nic wyłączone itd.. Nie da się wysłać. To samo miałem na 1.9.

Waxy fix nic nie zmienił - na żadnej z wersji.

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie wrażenie że Viper gorzej działa na CM? Zawsze jak instalowałem Vipera miałem wybór jakości dźwięku, teraz przy instalacji nie było takiego wyboru.

Opublikowano

Bateria naładowana do 100% i poszedłem spać. Rano się budzę i 91% to na MIUI miałem przez noc 3% spadku. Czas chyba wracać do MIUI i to na jakąś stabilną wersję.

Wysłane z Redmi Note 2

Opublikowano
Bateria naładowana do 100% i poszedłem spać. Rano się budzę i 91% to na MIUI miałem przez noc 3% spadku. Czas chyba wracać do MIUI i to na jakąś stabilną wersję.

Wysłane z Redmi Note 2

Greenify I przez noc spada 0%

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano

Mam cm 1.9 warto instalowac 2.0? I jeszcze pytanie do Lamcza: czy na 1.9 tez w ustawienia-> przyciski masz zrzut ekranu?;>

Opublikowano

Nie widzę specjalnych zmian. Tyle że używam od wczoraj wieczorem dopiero. Póki co jestem trochę zły na bt.

Opublikowano
9 godzin temu, JestemMortem napisał:

Greenify I przez noc spada 0%

Nie wiem, nie mam pojęcia dlaczego tak się działo. Co było można zamroziłem lub zahibernowałem, minimalna ilość apk, odciąłem niektórym dostęp do netu, wyłączyłem z autostartu, zostawiłem tylko niezbędne i tak bateria leciała.

Wróciłem na MIUI, najnowsza rozwojowa jest całkiem, całkiem, jednak brakuje mi możliwości większej modyfikacji.

Opublikowano

Widzę, że na CM próbowali z kamerą powalczyć - " Lenovo snap it camera app added cause it got other system libs so a little better quality, but video does not work "

Opublikowano

Którą wersję najbardziej polecacie? Wszystko działające + nagrywanie w więcej niż w 30fpsach, działający dobrze Xposed? Denerwuje mnie już ta kamera na MIUI i postanowiłem przenieść się na CMa

Opublikowano
1 godzinę temu, galakty napisał:

Nie wiem czy na CM pójdzie mod na 120 FPS. Możesz spróbować.

A ten mod jest na AOSP? Zależy mi na kamerze i Xposed