wenazyr Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) 21 godzin temu, Junioryo napisał: 12.5.11.0 aktualizacja z jakiegoś regionu ? Ja zazwyczaj nie aktualizuję z regionów (OTA) tylko ściągam plik z https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/ i instaluję, tak jest po prostu szybciej niż czekać aż wrzucą na serwery Szwajcarii czy Wielkiej Brytanii, bo o Polsce można zapomnieć tutaj zawsze aktualizacje lądują najpóźniej. Edited January 15, 2022 by wenazyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 To dobrze. Masz czas poczytać czy warto aktualizować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wenazyr Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) 19 godzin temu, brawo napisał: To dobrze. Masz czas poczytać czy warto aktualizować. Kiedyś też myślałem tak, jak Ty dopóki nie zauważyłem, że dwa telefony ten sam model zachowują się zupełnie inaczej i to co u jednych powoduje problemy u innych działa bardzo dobrze i na odwrót. Xiaomi bierze części do tego samego modelu od różnych dostawców i to jakie będziesz miał problemy ze smartfonem to kwestia losowa choć są oczywiście problemy, które czasami odczuwają wszyscy. I choć często są jakieś niedomagania (podejrzewam, że ta firma ma specjalne do tego zdolności), to przynajmniej zawsze masz względnie świeże łatki bezpieczeństwa Androida. Edited January 16, 2022 by wenazyr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nukael Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Cześć, Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego telefon 10T Pro nie zgłasza możliwości aktualizacji do Androida 12? Coś mogę zrobić, zmienić w ustawieniach, aby aktualizacja się pokazała? Czy muszę zainstalować ręcznie? Skąd pobrać bezpieczny/oficjalny ROM i jak to bezpiecznie wykonać? Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kloosek Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 A nie wpadłeś na to, że telefon nie zgłasza aktualizacji do A12, bo takowej aktualizacji nie ma?Nie wiem skąd Ci się wziął pomysł, że aktualizacja już jest...Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klr27 Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Nowy update dla testerów około 300 mb wagi wersja 12.5.12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 W dniu 17.02.2022 o 13:43, klr27 napisał: Nowy update dla testerów około 300 mb wagi wersja 12.5.12 Bateria leci jak woda. Nie polecam instalacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klr27 Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 14 godzin temu, magg napisał: Bateria leci jak woda. Nie polecam instalacji. U mnie jest ok z baterią:) jest nowe game turbo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 (edited) W dniu 19.02.2022 o 17:35, klr27 napisał: U mnie jest ok z baterią:) jest nowe game turbo:) To punkt dla ciebie. U mnie bateria leci 1% na 3,4 minuty. Dramat!!! Z chęcią bym wrócił do poprzedniej wersji. Nie otwieram gameturbo więc nie wiem 💁🏻♂️ Edited February 21, 2022 by magg Link to comment Share on other sites More sharing options...
klr27 Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Być może musisz zrobić wipe raz po update miałem taką sytuację , po wipe telefon wrócił do normalnego stanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 19 godzin temu, klr27 napisał: Być może musisz zrobić wipe raz po update miałem taką sytuację , po wipe telefon wrócił do normalnego stanu Wipe usunie dane z telefonu a na to nie mogę sobie pozwolić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 12.5.12.0 <- Dostępna stabilna wersja, czas pobrać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 jest nadzieja, że może zacznie działać aparat w mi10t pro https://t.me/xiaomiui/11835 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Na regionie Irlandia właśnie pojawiła mi się aktualizacja do miui13Zepsuty tryb ciemny w aplikacjach, nie da się wyłączyć bo nie ma listy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 W dniu 3.04.2022 o 07:48, grizzly napisał: Na regionie Irlandia właśnie pojawiła mi się aktualizacja do miui13 Zepsuty tryb ciemny w aplikacjach, nie da się wyłączyć bo nie ma listy. Aż się boje zapytać jak z baterią... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Nie czuję różnicy. Są jakieś nowe tryby w panelu baterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 10 godzin temu, grizzly napisał: Nie czuję różnicy. Są jakieś nowe tryby w panelu baterii. Czyli jednym słowem kiszka. 12.x.x.x.12 edycja to nieporozumienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 W dniu 3.04.2022 o 07:48, grizzly napisał: Zepsuty tryb ciemny w aplikacjach, nie da się wyłączyć bo nie ma listy. Podziękować Xiaomi za to, że zarządzają listą aplikacji dla ciemnego motywu ONLINE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejott23 Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Można gdzieś pobrać ten miui 13? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 2 godziny temu, Pejott23 napisał: Można gdzieś pobrać ten miui 13? Pozdrawiam Na telegramie jest opcja download. Ewentualnie poczekaj jeszcze kilka dni, będzie na serewrach lub w którymś z regionów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Nie ma jeszcze wersji stabilnej miui 13. Na telegramie jest, ale dla uczestników beta Mi Pilot release. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 36 minut temu, huzar napisał: Nie ma jeszcze wersji stabilnej miui 13. Na telegramie jest, ale dla uczestników beta Mi Pilot release. Zgadza się. Ściągnij i zainstaluj 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
radier Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Cytat System Stable MIUI based on Android 12 Updated Android Security Patch to March 2022. Increased system security. More features and improvements New: Apps can be opened as floating windows directly from the sidebar Optimization: Enhanced accessibility support for Phone, Clock, and Weather Optimization: Mind map nodes are more convenient and intuitive now https://bigota.d.miui.com/V13.0.2.0.SJDEUXM/miui_APOLLOEEAGlobal_V13.0.2.0.SJDEUXM_f939ac44da_12.0.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentos30 Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 1 godzinę temu, radier napisał: https://bigota.d.miui.com/V13.0.2.0.SJDEUXM/miui_APOLLOEEAGlobal_V13.0.2.0.SJDEUXM_f939ac44da_12.0.zip Wiadomo jaki to region ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesASR2 Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 22 minuty temu, mentos30 napisał: Wiadomo jaki to region ? wygląda na eea stable beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemypo18 Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Godzinę temu, mentos30 napisał: Wiadomo jaki to region ? Mi weszło wczoraj przez OTA, region Irlandia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pejott23 Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Czemu ten soft po numeracji ma literę A a nie R jak to zawsze miało miejsce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 Po kilku dniach polecam. Jest szybciej i powiadomienia działają, tryb czytania auto działa lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 (edited) W dniu 5.04.2022 o 07:42, grizzly napisał: Nie czuję różnicy. Są jakieś nowe tryby w panelu baterii. Te nowe tryby są w nowych wersjach security (ciekawe jak wpływają na taktowanie VPU czy GPU) i możesz je ściągnąć ze strony z APK lub z kanału telegram. Tam codziennie pojawiają się aktualizacje apek. Wszystkich z launcherem włącznie. https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/ https://t.me/MiuiSystemUpdates 17 godzin temu, PrezesASR2 napisał: wygląda na eea stable beta Zawsze tu sprawdzam: https://xiaomifirmwareupdater.com/ https://xiaomifirmwareupdater.com/firmware/apollo/ Tu są wszystkie wraz z changelog: https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/apollo/ Ciekawe czy pojawi mi się update ponad 3GB czy jednak 300MB... Zaczekam na OTA. Aż mnie kusi, by zrobić pełny format telefonu... Edited April 7, 2022 by magg Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 300mb nie licz bo to zmiana Androida na 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 1 godzinę temu, grizzly napisał: 300mb nie licz bo to zmiana Androida na 12. OMG nieeeee co za porażka. Animacje denne, nie mam nowych opcji baterii, sama bateria bez komentarza, tryb ciemny NIE DZIAŁA, klatkarz przy kontaktach i wybieraniu numerów... Koszmar nie aktualizacja. Moja cierpliwość się skończyła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 No to chyba reset się przyda bo u mnie nic nie klatkuje i śmiga jak nowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 1 godzinę temu, grizzly napisał: No to chyba reset się przyda bo u mnie nic nie klatkuje i śmiga jak nowy. Strumieniowe video klatkuje i rwie. Tel nagrzewa się. Bateria znika w oczach. Podczas włączonego flash przy kamerze po kilku minutach wyłącza się wraz z komunikatem o przegrzewaniu się. DRAMAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 Przywróć do fabrycznych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 W dniu 7.04.2022 o 23:16, grizzly napisał: Przywróć do fabrycznych. Wiesz co się stanie gdy wcisne factory reset? Tel to moje narzędzie pracy i MA DZIAŁAĆ 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts