bolojang Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 (edited) 6 godzin temu, Zenderable napisał: @Immortel Ludzie mówiąc o Android Auto mają na myśli połączenie z samochodem. Aplikacja jako aplikacja zawsze działała i będzie działać. Ja na XDA czytałem, że najnowsza aktualizacja naprawia połączenie Android Auto z systemem w samochodzie. Dokładnie o to mi chodzi ale to chyba było oczywiste jednak @antyhaker i tak nie zrozumiał. Niestety nie działa również na Mi9T z MIUI V10.3.11.0.PFJMIXM sparowane z App Connect VW oraz Full Link Seata. Na S9+ na obu autach AA śmiga bez zająknięcia. Trochę kupa z tym Xiaomi. Edited August 27, 2019 by bolojang Link to comment Share on other sites More sharing options...
--Mariusz-- Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie znajdę najnowszy Global ROM dla Mi 9T, ale w wersji fastboot, czyli do wgrania przez MiFlash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_ Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Na Stable EEA10.3.12.0 (PFJEUXM) Android Auto działa dobrze w samochodzie. Dopiero od tej wersji, poprzednie nie łączyły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 2 hours ago, --Mariusz-- said: Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie znajdę najnowszy Global ROM dla Mi 9T, ale w wersji fastboot, czyli do wgrania przez MiFlash? https://mifirm.net/model/davinci.ttt#fb-mif 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktorusmus Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Wiek ktoś kiedy możemy spodziewać się kolejnych aktualizacji MIUI do wyższych wersji niż 10.3.12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 12, 2019 Author Share Posted September 12, 2019 Wiemy, zapewne niedługo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 57 minut temu, Wiktorusmus napisał: Wiek ktoś kiedy możemy spodziewać się kolejnych aktualizacji MIUI do wyższych wersji niż 10.3.12? Nie wiadomo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Jest sens aktualizować do 10.3.12? Na Polsce nie wyskakuje aktualizacja, na Niemczech owszem. Dziwne to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Nic w tym dziwnego, idzie falami. Czujesz potrzebę to wgraj paczkę, nie czujesz to czekaj - prosta sprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 12, 2019 Author Share Posted September 12, 2019 7 godzin temu, Wiktorusmus napisał: Wiek ktoś kiedy możemy spodziewać się kolejnych aktualizacji MIUI do wyższych wersji niż 10.3.12? https://www.tablety.pl/android/2019-09-12/xiaomi-mi-9t-android-10-miui-11/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 27, 2019 Author Share Posted September 27, 2019 (edited) Dzisiaj pojawiła się nowa wersja EEA Stable ROM (wersja Global dla Europy) dla Mi 9T/Redmi K20 Aktualna wersja to MIUI V10.3.15.0.PFJEUXM Paczka (OTA) 383 MB do aktualizacji z wersji 10.3.12.0: https://bigota.d.miui.com/V10.3.15.0.PFJEUXM/miui-blockota-davinci_eea_global-V10.3.12.0.PFJEUXM-V10.3.15.0.PFJEUXM-14bc6a5788-9.0.zip Pełny ROM (Recovery) 2.1 GB do aktualizacji z dowolnej wersji MIUI: https://bigota.d.miui.com/V10.3.15.0.PFJEUXM/miui_DAVINCIEEAGlobal_V10.3.15.0.PFJEUXM_b6738621e2_9.0.zip Changelog: Updated Android Security Patch to August 2019. Increased system security. Edited September 27, 2019 by pkonrad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarekrzym Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Po ostatniej aktualizacji zaczęły dziać się dziwne rzeczy z telefonem, sama ustawia się domyślna tapeta ekranu blokady, utraciłem możliwość połączenia telefonu z kontrolerem DJI za pomocą przewodu USB, zdarzają się chwilowe spadki wydajności. Istnieje jakaś możliwość downgrade oprogramowania bez utraty danych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortel Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Nom mi też tapetę ekranu blokady zmienia. Nic więcej nie zauważyłem póki coWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 U mnie też zmienia tapetę ekranu blokady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireblade Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 U mnie nadal 10.3.11 nie znajduje nowszych na żadnym regionie?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemekp74 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 A u mnie po przejściu na 10.3.15.0 jest wszystko w porządku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 2 godziny temu, czarekrzym napisał: Po ostatniej aktualizacji zaczęły dziać się dziwne rzeczy z telefonem, sama ustawia się domyślna tapeta ekranu blokady, utraciłem możliwość połączenia telefonu z kontrolerem DJI za pomocą przewodu USB, zdarzają się chwilowe spadki wydajności. Istnieje jakaś możliwość downgrade oprogramowania bez utraty danych? Nie ma możliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 29, 2019 Author Share Posted September 29, 2019 3 godziny temu, czarekrzym napisał: Po ostatniej aktualizacji zaczęły dziać się dziwne rzeczy z telefonem, sama ustawia się domyślna tapeta ekranu blokady Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisurwis Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 2 godziny temu, Fireblade napisał: U mnie nadal 10.3.11 nie znajduje nowszych na żadnym regionie? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Mam tak samo, nic nie znajduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinskillers Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Mam tak samo, nic nie znajdujeŚciągnij paczkę z tego wątku i zainstaluj ręcznie. Kilka razy trzeba nacisnąć 10 na panelu aktualizacji i pokaże się opcja " wybierz paczkę aktualizacji".Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bifu Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 14 godzin temu, lisurwis napisał: Mam tak samo, nic nie znajduje U mnie również nie znajduje nowszej niż ta, która jest zainstalowania czyli 10.3.11.0 / Stabilna. Jak kliknąłem na : pobierz najnowszą paczkę i coś tak se pobrało ( jakieś dwie modyfikacje ) , ale wersja jest cały czas 10.3.11.0. A najlepsze jest to, co piszą forumowicze powyżej, po modyfikacji tych dwóch ustrojstw: zmienia tapetę ekranu blokady . Innych "ulepszeń" nie stwierdziłem. Ewidentnie coś sp.............li. Link to comment Share on other sites More sharing options...
densa Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Coś mi się wydaje, że nie umiecie czytać ze zrozumieniem. Aktualizacja jest dla EEA, a wy piszecie o 10.3.11 czyli o zwykłym globalu i na niego jak na razie nic nowszego nie ma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Ja mam taką sytuację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Algeroth82 Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Ja po przejściu na 10.3.15 zauważyłem kilka negatywnych zmian. Aparat dłużej łapie ostrość i ogólnie wolniej działa oraz po podłączeniu kablem USB lub poprzez FTP do komputera nie da się zgrać całego katalogu, pliki da się, przy katalogu wywala błąd (w poprzedniej wersji było ok) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarekrzym Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Wiadomo może kiedy dokładnie pojawi się global z androidem 10 i miui 11? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortel Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 https://android.com.pl/news/266333-miui-11-global-data-premiery/Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 4 godziny temu, czarekrzym napisał: Wiadomo może kiedy dokładnie pojawi się global z androidem 10 i miui 11? Nie wiadomo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktorusmus Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Dnia 11.10.2019 o 09:14, czarekrzym napisał: Wiadomo może kiedy dokładnie pojawi się global z androidem 10 i miui 11? Podobno aktualizacje mają rozpocząć się od 22 października. https://www.tabletowo.pl/xiaomi-terminy-aktualizacji-miui-11/amp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Mi 9T - MIUI 11 Global Stable EEA (Europe) http://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.PFJEUXM/miui_DAVINCIEEAGlobal_V11.0.2.0.PFJEUXM_e32b086df3_9.0.zipJakby ktoś chciał Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 18, 2019 Author Share Posted October 18, 2019 (edited) 14 minut temu, Antyhaker napisał: Mi 9T - MIUI 11 Global Stable EEA (Europe)http://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.PFJEUXM/miui_DAVINCIEEAGlobal_V11.0.2.0.PFJEUXM_e32b086df3_9.0.zipJakby ktoś chciał A zwykłego Globala (nie EEA) nie masz linka ? Czy ktoś kto ma telefon z ROMem EEA próbował wrzucić soft z tego linka? Nie jest jeszcze oficjalnie udostępniony, więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie będzie się go dało narazie wgrać. Edited October 18, 2019 by pkonrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 A zwykłego Globala (nie EEA) nie masz linka ? Czy ktoś kto ma telefon z ROMem EEA próbował wrzucić soft z tego linka? Nie jest jeszcze oficjalnie udostępniony, więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie będzie się go dało narazie wgrać.Nie, ja tylko wklejam to co dał ktoś inny ;P Co do pytania - będę wrzucał potem. On został oficjalnie udostępniony, z tym, że testerom. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 18, 2019 Author Share Posted October 18, 2019 4 minuty temu, Antyhaker napisał: Co do pytania - będę wrzucał potem. On został oficjalnie udostępniony, z tym, że testerom. No właśnie. Jeśli nie jesteś beta testerem to ROM najprawdopodobniej nie będzie się dało zainstalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 No właśnie. Jeśli nie jesteś beta testerem to ROM najprawdopodobniej nie będzie się dało zainstalować.Ludzie w sieci twierdzą co innego ;PWysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 18, 2019 Author Share Posted October 18, 2019 5 minut temu, Antyhaker napisał: Ludzie w sieci twierdzą co innego ;P Ja niestety nie mam jak sprawdzić. Mam dostęp do 2 szt. Mi 9T, ale oba śmigają na ROMach Global Stable (nie EEA). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinskillers Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Nie da się. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts