Skocz do zawartości

MIUI 9.9.26

Kacper Skrzypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
SIMCOLD - już wiele razy tu mówiłem ale powtórzę: REDMI 5 (nazwa kodowa: ROSSY).
Dodaj najlepiej sygnaturę żeby było wiadomo. Dziś sprawdzę czy działa na rossy odblokowanie czytnikiem.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 465
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj dopiero zainstalowałem i było tragicznie ... lagi niesamowite. Po przeczytaniu komentarzy i zainstalownaiu Magisk'a tel odżył i zapiernicza lepiej jak wcześniej. Ikony może trochę wielgaśne ale kwestia oswojenia się. Na chwilę obecną pozostaje protestować. Dobra robota Panowie :-D

Opublikowano
SIMCOLD - już wiele razy tu mówiłem ale powtórzę: REDMI 5 (nazwa kodowa: ROSSY).

Możesz podlinkowane miui11 dla rosy? Bo coś na stronie nie ma...

Ok. Rebuild idzie i dlatego

Opublikowano
mi 9 - 9.9.27 ciągłe restarty systemu telefon nie do użycia .
Po czystej instalacji na razie wszystko dobrze tylko ciekawe dlaczego po zainstalowaniu na 9.9.26 takie cuda się zaczęły robić ?

Opublikowano
Wszystkie urządzenia dostaną rebuild - problem z lagami wyeliminowany.
Idzie następny rebuild?

Opublikowano
Można wrócić z 9.9.27 na 9.9.26? 
Na 27 nie da się używać telefonu
Można. Poczekaj bo będzie niedługo rebuild. Oczywiście mowie o mi9

Opublikowano

Rebuild wszystkiego chyba idzie patrząc co leży na serwerach

Opublikowano
4 minuty temu, simcold napisał:

Si, właśnie mam bootloop co 1min :(  Nie wrócę na 26, bo nie zrobię wipe all :D

Opublikowano
11 minut temu, simcold napisał:

Czyli czekamy na reup

Jak długo mogą to naprawiać? Pytam, bo właśnie pracę zawalam i nie wiem czy czekać czy wyciągać jakiś telefon z szuflady

Opublikowano
1 godzinę temu, simcold napisał:

Czyli czekamy na reup

wychodzi na to ze ten co lezy na AFH to rebuild i byl zrobiony jako jeden z pierwszych, poranny mial 2.32GB a nowy ma 2.16GB. 

Opublikowano

Jakbyś czytał mój post z wczoraj to byś wiedział, że to rebuild naprawiający trochę problemów. Zresztą changelog w updaterze jest dla V2...
Więcej pytań na ten temat nie przyjmuję, bo zaśmieca to wątek.

Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Jakbyś czytał mój post z wczoraj to byś wiedział, że to rebuild naprawiający trochę problemów. Zresztą changelog w updaterze jest dla V2...
Więcej pytań na ten temat nie przyjmuję, bo zaśmieca to wątek.

To ja tylko z jednym pytaniem jak poznać którego builda mam? Co prawda żaden z problemów mnie nie dotyczy ale Roma ściągałem przed 7 rano

Opublikowano

@Orjon zatem, rozumieć należy że 9.9.27 który mam w Aktualizacjach jest "bezpieczny" do wygrania?

Bo już nie wiem czy tylko Changelog został uzupełniony pod V2, czy plik też już jest po reupie?

(Mi9)

Screenshot_2019-10-01-16-41-00-064_pl.zdunex25.updater.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, QBAQ napisał:

[mention=29619]Orjon[/mention] zatem, rozumieć należy że 9.9.27 który mam w Aktualizacjach jest "bezpieczny" do wygrania?
(Mi9)

Tak. Ten wątek już zaczyna męczyć. 70% to spam.

Opublikowano

U mnie ten rebuild się pobiera do końca, potem pyta oczywiście czy chcę przejść do instalacji, ze telefon przejdzie teraz w Recovery, klikam ,,Tak", uruchamia mi się TWRP ale NIC NIE INSTALUJE :( Jest ten ekran główny z dolnym paskiem ,,Swipe to allow modyfications". No więc przesuwam palcem na nim, potem daję żeby zrestartował system bo nie mam co innego tam zrobić. No i oczywiście wraca mi do głównego Pulpitu telefonu. 

W związku z tym mam pytania:

1.  Jak zainstalować ten rebuild?
  2.  Czy wersja 9.9.26 umieszczona na tym portalu, w dziale Download to jest ta pierwsza czy już ten rebulid? 
  3.  Jak mi TWRP nie instaluje to, do licha (soreczka), CO MI POBIERA gdy klikam na ,,Pobierz"?!
Opublikowano
U mnie ten rebuild się pobiera do końca, potem pyta oczywiście czy chcę przejść do instalacji, ze telefon przejdzie teraz w Recovery, klikam ,,Tak", uruchamia mi się TWRP ale NIC NIE INSTALUJE Jest ten ekran główny z dolnym paskiem ,,Swipe to allow modyfications". No więc przesuwam palcem na nim, potem daję żeby zrestartował system bo nie mam co innego tam zrobić. No i oczywiście wraca mi do głównego Pulpitu telefonu. 
W związku z tym mam pytania:
  1.  Jak zainstalować ten rebuild?
  2.  Czy wersja 9.9.26 umieszczona na tym portalu, w dziale Download to jest ta pierwsza czy już ten rebulid? 
Zainstaluj ręcznie z twrp. 26 to pierwsza wersja 27 to rebuild

Opublikowano

SIMCOLD - dobra rada tyle, ze jak dla mnie niewykonalna niestety :( Looknij se do działu Download: tam jest dla Redmi 5 ROSSY tylko 9.9.26, nie ma 9.9.27 chociaż mi się jako OTA pojawiła bezpośrednio na telefonie. I do licha (soreczka), CO MI POBIERA gdy klikam na ,,Pobierz"?!

Opublikowano
Zainstaluj ręcznie z twrp. 26 to pierwsza wersja 27 to rebuild

Zależy na jaki model, wystarczy zwrócić uwagę o której h było wgrane na serw. Z dzisiaj to już poprawiony mój 26. Mi 9 i mi 8 ma 27

Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
SIMCOLD - dobra rada tyle, ze jak dla mnie niewykonalna niestety Looknij se do działu Download: tam jest dla Redmi 5 ROSSY tylko 9.9.26, nie ma 9.9.27 chociaż mi się jako OTA pojawiła bezpośrednio na telefonie. I do licha (soreczka), CO MI POBIERA gdy klikam na ,,Pobierz"?!
27 jest wstrzymane bo idzie rebuild!!!!!!!!

Zależy na jaki model, wystarczy zwrócić uwagę o której h było wgrane na serw. Z dzisiaj to już poprawiony mój 26. Mi 9 i mi 8 ma 27 
Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka

Gdzie masz dla MI9? Ten z filehost to wersja z Bugiem . Nie ma rebuildu jeszcze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...