simcold Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 SIMCOLD - już wiele razy tu mówiłem ale powtórzę: REDMI 5 (nazwa kodowa: ROSSY).Dodaj najlepiej sygnaturę żeby było wiadomo. Dziś sprawdzę czy działa na rossy odblokowanie czytnikiem. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
seyfer Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Wczoraj dopiero zainstalowałem i było tragicznie ... lagi niesamowite. Po przeczytaniu komentarzy i zainstalownaiu Magisk'a tel odżył i zapiernicza lepiej jak wcześniej. Ikony może trochę wielgaśne ale kwestia oswojenia się. Na chwilę obecną pozostaje protestować. Dobra robota Panowie
mrosi Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Zacznijcie udzielać porad dotyczących sygnaturek i innych, tego typu informacji na PW, bo to nie miejsce do tego. Zaśmiecacie wątek i za chwilę posypią się warny...
simcold Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 SIMCOLD - już wiele razy tu mówiłem ale powtórzę: REDMI 5 (nazwa kodowa: ROSSY).Możesz podlinkowane miui11 dla rosy? Bo coś na stronie nie ma... Ok. Rebuild idzie i dlategoWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
sw224 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 mi 9 - 9.9.27 ciągłe restarty systemu telefon nie do użycia .Po czystej instalacji na razie wszystko dobrze tylko ciekawe dlaczego po zainstalowaniu na 9.9.26 takie cuda się zaczęły robić ?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
simcold Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 mi 9 - 9.9.27 ciągłe restarty systemu telefon nie do użycia .9.9.27 zainstalowane na 26 bez wipe. Wszystko pięknie działaWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Pitors Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Brak możliwości aktualizacji na 9.9.27. Tez tak macie?
chrzonas Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 9.9.27 na MI9 zniknęło Widevine L1.
Muzyk Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 9.9.27 na MI9 zniknęło Widevine L1.Potwierdzam niestetyWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
sw224 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Mi9 9.9.27 nie działa klonowanie aplikacjiWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Muzyk Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Wszystkie urządzenia dostaną rebuild - problem z lagami wyeliminowany.Idzie następny rebuild?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
simcold Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Idzie następny rebuild?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaTak Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Muzyk Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Tak Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaNo to czekamy...Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Joachim Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Można wrócić z 9.9.27 na 9.9.26? Na 27 nie da się używać telefonu
simcold Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Można wrócić z 9.9.27 na 9.9.26? Na 27 nie da się używać telefonu Można. Poczekaj bo będzie niedługo rebuild. Oczywiście mowie o mi9Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Muzyk Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Można. Poczekaj bo będzie niedługo rebuild. Oczywiście mowie o mi9Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaRebuild wszystkiego chyba idzie patrząc co leży na serwerachWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Joachim Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 4 minuty temu, simcold napisał: Można. Poczekaj bo będzie niedługo rebuild. Oczywiście mowie o mi9 Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Si, właśnie mam bootloop co 1min Nie wrócę na 26, bo nie zrobię wipe all
simcold Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Si, właśnie mam bootloop co 1min Nie wrócę na 26, bo nie zrobię wipe all https://androidfilehost.com/?fid=1899786940962598393 sprobuj to Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Joachim Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 21 minut temu, simcold napisał: https://androidfilehost.com/?fid=1899786940962598393 sprobuj to Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Dzięki, zainstalowałem ale nadal mam bootloop, brak widżetów, brak ikon wifi, sieci..
simcold Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Czyli czekamy na reupWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Joachim Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 11 minut temu, simcold napisał: Czyli czekamy na reup Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Jak długo mogą to naprawiać? Pytam, bo właśnie pracę zawalam i nie wiem czy czekać czy wyciągać jakiś telefon z szuflady
Falonso Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Czy w Redmi Note 7 aparat został naprawiony?
Muzyk Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 1 godzinę temu, simcold napisał: Czyli czekamy na reup Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka wychodzi na to ze ten co lezy na AFH to rebuild i byl zrobiony jako jeden z pierwszych, poranny mial 2.32GB a nowy ma 2.16GB.
Joachim Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Można wrócić na 9.9.26 bez "wipe all" ?
michaubpl Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Mając wersję 9.9.26 pojawiła się nowa aktualizacja oznaczona 9.9.26? O co chodzi?
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Października 2019 Autor Opublikowano 1 Października 2019 Jakbyś czytał mój post z wczoraj to byś wiedział, że to rebuild naprawiający trochę problemów. Zresztą changelog w updaterze jest dla V2...Więcej pytań na ten temat nie przyjmuję, bo zaśmieca to wątek.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
Muzyk Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Jakbyś czytał mój post z wczoraj to byś wiedział, że to rebuild naprawiający trochę problemów. Zresztą changelog w updaterze jest dla V2...Więcej pytań na ten temat nie przyjmuję, bo zaśmieca to wątek.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu TapatalkaTo ja tylko z jednym pytaniem jak poznać którego builda mam? Co prawda żaden z problemów mnie nie dotyczy ale Roma ściągałem przed 7 rano Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
QBAQ Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 @Orjon zatem, rozumieć należy że 9.9.27 który mam w Aktualizacjach jest "bezpieczny" do wygrania? Bo już nie wiem czy tylko Changelog został uzupełniony pod V2, czy plik też już jest po reupie? (Mi9)
lukkop91 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 1 godzinę temu, QBAQ napisał: [mention=29619]Orjon[/mention] zatem, rozumieć należy że 9.9.27 który mam w Aktualizacjach jest "bezpieczny" do wygrania? (Mi9) Tak. Ten wątek już zaczyna męczyć. 70% to spam. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
mase Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Czy u Was też tak zachowują się ikonki w panelu sterowania ? Najpierw wczytywane są stare ikonki, po chwili zaczytuje nowe. Dzieje się tak na V2 i tak samo było w pierwszej wersji. Mi 9T https://drive.google.com/open?id=1-zfWDEwJ7dejCagtae8LgupMbFsi3sKK
Konrad1978 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 U mnie ten rebuild się pobiera do końca, potem pyta oczywiście czy chcę przejść do instalacji, ze telefon przejdzie teraz w Recovery, klikam ,,Tak", uruchamia mi się TWRP ale NIC NIE INSTALUJE Jest ten ekran główny z dolnym paskiem ,,Swipe to allow modyfications". No więc przesuwam palcem na nim, potem daję żeby zrestartował system bo nie mam co innego tam zrobić. No i oczywiście wraca mi do głównego Pulpitu telefonu. W związku z tym mam pytania: Jak zainstalować ten rebuild? Czy wersja 9.9.26 umieszczona na tym portalu, w dziale Download to jest ta pierwsza czy już ten rebulid? Jak mi TWRP nie instaluje to, do licha (soreczka), CO MI POBIERA gdy klikam na ,,Pobierz"?!
simcold Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 U mnie ten rebuild się pobiera do końca, potem pyta oczywiście czy chcę przejść do instalacji, ze telefon przejdzie teraz w Recovery, klikam ,,Tak", uruchamia mi się TWRP ale NIC NIE INSTALUJE Jest ten ekran główny z dolnym paskiem ,,Swipe to allow modyfications". No więc przesuwam palcem na nim, potem daję żeby zrestartował system bo nie mam co innego tam zrobić. No i oczywiście wraca mi do głównego Pulpitu telefonu. W związku z tym mam pytania: Jak zainstalować ten rebuild? Czy wersja 9.9.26 umieszczona na tym portalu, w dziale Download to jest ta pierwsza czy już ten rebulid? Zainstaluj ręcznie z twrp. 26 to pierwsza wersja 27 to rebuildWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Konrad1978 Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 SIMCOLD - dobra rada tyle, ze jak dla mnie niewykonalna niestety Looknij se do działu Download: tam jest dla Redmi 5 ROSSY tylko 9.9.26, nie ma 9.9.27 chociaż mi się jako OTA pojawiła bezpośrednio na telefonie. I do licha (soreczka), CO MI POBIERA gdy klikam na ,,Pobierz"?!
ZIOLOISO Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Zainstaluj ręcznie z twrp. 26 to pierwsza wersja 27 to rebuild Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Zależy na jaki model, wystarczy zwrócić uwagę o której h było wgrane na serw. Z dzisiaj to już poprawiony mój 26. Mi 9 i mi 8 ma 27 Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka
simcold Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 SIMCOLD - dobra rada tyle, ze jak dla mnie niewykonalna niestety Looknij se do działu Download: tam jest dla Redmi 5 ROSSY tylko 9.9.26, nie ma 9.9.27 chociaż mi się jako OTA pojawiła bezpośrednio na telefonie. I do licha (soreczka), CO MI POBIERA gdy klikam na ,,Pobierz"?! 27 jest wstrzymane bo idzie rebuild!!!!!!!! Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaZależy na jaki model, wystarczy zwrócić uwagę o której h było wgrane na serw. Z dzisiaj to już poprawiony mój 26. Mi 9 i mi 8 ma 27 Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Gdzie masz dla MI9? Ten z filehost to wersja z Bugiem . Nie ma rebuildu jeszczeWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.