don_kamillo Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 No właśnie nigdzie nie ma, albo nie wiem, co wpisać. I nie pamiętam, czy to było na jakichś wcześniejszych MIUI Pro, czy na Xiaomi.eu (w co jednak wątpię). Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 No właśnie nigdzie nie ma, albo nie wiem, co wpisać. I nie pamiętam, czy to było na jakichś wcześniejszych MIUI Pro, czy na Xiaomi.eu (w co jednak wątpię).Wyświetlacz. Ustawienia osobiste. MiuiPro i RevOS to ma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Przy czym uprzedzam - opcja "Zerowy poziom baterii" jest przeze mnie źle przetłumaczona. Na pocieszenie dodam, że nawet główny tłumacz MiuiPro nie wie, co ona znaczy, więc w sumie jestem usprawiedliwiony ;p (po angielsku - Restore the level) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Witam. Mam pytanko. Też macie problem z safetynet? Czasem działa, czasem nie. Na każdym customie tak mam. Czasem magisk pokaże, że niby testy przechodzi a aplikacje bankowe czy nawet allegro wywalają powiadomienie o roocie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Nigdy nie miałem.zadnego powiadomienia. Płatności Allegro wszystko działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Jak by ktoś mógł pobrać 2 aplikacje ze sklepu - Allegro i ING. Najpierw odpalić ING (tylko odpalić, nie logować się ale by działała w tle) i później allegro. Czy allegro wywali komunikat o roocie czy nie. Proszę tylko osoby mające magisk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Możesz użyć magisk hide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalk Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 7 godzin temu, Pietr napisał: Jak by ktoś mógł pobrać 2 aplikacje ze sklepu - Allegro i ING. Najpierw odpalić ING (tylko odpalić, nie logować się ale by działała w tle) i później allegro. Czy allegro wywali komunikat o roocie czy nie. Proszę tylko osoby mające magisk. Tak u mnie pokazuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 11 godzin temu, Kamil Kupiec napisał: Możesz użyć magisk hide. Magisk Hide mam zaznaczone. Jak odpalę te 2 appki to z automatu wysypuje mi się safetynet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Dziwne. Ja normalnie płacę przez allegro i peopay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Użyj modułu MagiskHide Props Config.Oreo tastes better with Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 3 godziny temu, Thomas_Anderson napisał: Użyj modułu MagiskHide Props Config. Użyłem, Magisk pokazuje na zielono a aplikacje bankowe i tak krzaczą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Zaznaczyłeś te aplikacje w Magisk Hide?Oreo tastes better with Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 @Thomas_Anderson 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted March 23, 2019 Author Share Posted March 23, 2019 Na problemy z płatnościami trzeba użyć Magisk Canary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 @RSL I na taką wskazówkę czekałem. Sprawdzę jak się będzie to działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 U mnie oprócz problemów z płatnościami pojawił się problem z samym Magiskiem. Instaluje go jak zwykle przez twrp. Instalacja przebiega pomyślnie ale po uruchomieniu telefonu po Magisku nie ma śladu. Cuda dzieją się z 18.1, nie próbowałem instalować jeszcze wersji CanaryOreo tastes better with Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalk Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Płatności na Magisk Canary działają, sprawdzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Czym się różni magisk canary od zwykłego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 Częstszymi aktualizacjami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Ziemniaka już ktoś sprawdził? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Ziemniaka już ktoś sprawdził? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaMasz w sensie wyborowa polski ziemniak? Smaczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Masz w sensie wyborowa polski ziemniak? SmacznaHehe wolę dobre piwoPOSP miałem na myśliWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 (edited) Do tego magisk canary trzeba wywalić najpierw magiska? Po instalacji wisi na logo mi. LineageOS-15.1 official. Edited March 25, 2019 by Kamil Kupiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebakiller Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 https://forum.xda-developers.c...om-baikalos-powersave-t3892757BaikalOS ponoć specjalny ROM dla długiej żywotności baterii, lecę sprawdzać.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zysiu.3 Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 (edited) Więc tak: Miuipro działa fajnie, ma sporo ciekawych opcji ale jest troszkę przestrzały więc zainstalowałem najnowszy RevOS. SoTy porównywalne, możliwe ze Rev troszkę lepiej. Ziemniak działa rewelacyjnie, możliwe że szybciej niż miui(choć to małe różnice) ale nie pasuje mi czysty android więc wróciłem na miui Na miuipro jest gdzieś jakiś patch do gpay zmieniający wersje usług google na te działające z płatnościami pozdrawiam:)) Edited March 25, 2019 by zysiu.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Miui pro przestarzałe? Możesz rozwinąć tą myśl,pytam bo mam miui pro z subskrybcią i naprawdę soft fajny i bardzo polecam jest już wersja 9.3.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zysiu.3 Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Bez subskrypcji najnowsza to chyba 9.1.24 o tym mówie. Niby subskrypcja nie jest droga ale jej uzyskanie jest skomplikowane i nie chce mi sie w to bawić, wiec zainstalowałem rev, różnice raczej duże nie są miedzy nimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 2 minuty temu, zysiu.3 napisał: Bez subskrypcji najnowsza to chyba 9.1.24 o tym mówie. Niby subskrypcja nie jest droga ale jej uzyskanie jest skomplikowane i nie chce mi sie w to bawić, wiec zainstalowałem rev, różnice raczej duże nie są miedzy nimi Jest wersja 9.2.21 miuipro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Subskrypcja miui pro nie jest skomplikowana wystarczy opis przeczytać że zrozumieniem na ich stronie Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Wiele osób zapewne się zastanawia nad zmianą mi6 na mi9. Dziś wrzucę zdjęcia porównujące wielkość urządzeń w pokrowcach bez. Ma ktoś jeszcze jakieś pytania? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Wiele osób zapewne się zastanawia nad zmianą mi6 na mi9. Dziś wrzucę zdjęcia porównujące wielkość urządzeń w pokrowcach bez. Ma ktoś jeszcze jakieś pytania? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaKolego bateria, aparat i dziękujęWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Co do aparatów widzę że jest na pewno dużo lepiej niż w mi6. Ale spoko pod wieczór wrzucę parę fotek z mi6 i 9. Bateria.... Z tego co widzę po sobie używania. To samo co w 6. Czyli około 6 się wyciągnie bez peoblemuWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Na miuipro 9.2.21 saftynet zielony a w gp nie mogę dodać karty bo wykrywa root. Magisk hide nic nie dało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Recenzja napisana. W sensie porównanie. Ma być na rootblogu. Jak będzie wrzucę linkWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts