Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lineageos 15.1 - dzień 2.

Muszę naładować telefon przed pracą więc wrzucam wynik. 

Do 6 godzin SOT by wytrzymał spokojnie. 

Praktycznie cały czas włączone wifi i lte. 

Screenshot_20190311-200104_Ustawienia.png

Posted
Pewnie mniej baterii zużywa bez lte? 

LTE zużywa bardzo dużo baterii

Kiedyś by wyciągnąć maksa z telefonu przełączało się sieć na 2G

@simcold teraz wiem dlaczego takie dobre SOT-y wykręcasz

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Posted
LTE zużywa bardzo dużo bateriiKiedyś by wyciągnąć maksa z telefonu przełączało się sieć na 2G
[mention=1895]simcold[/mention] teraz wiem dlaczego takie dobre SOT-y wykręcasz

W MiuiPro masz opcje inteligentnej sieci. Gdy wyłączę dane przełącza mi w 2G I Tak samo gdy się polacze do WiFi. Normalnie przy użyciu danych mam 3G a LTE używam naprawdę sporadycznie w sumie tylko przy ściganiu aktualizacji systemu gdy jestem poza domem. Nawet do samego YT wystarczy 3G
  • Thanks 1
Posted
W MiuiPro masz opcje inteligentnej sieci. Gdy wyłączę dane przełącza mi w 2G I Tak samo gdy się polacze do WiFi. Normalnie przy użyciu danych mam 3G a LTE używam naprawdę sporadycznie w sumie tylko przy ściganiu aktualizacji systemu gdy jestem poza domem. Nawet do samego YT wystarczy 3G
MIalem kiedyś taki programik z xposed , działało podobnie do tego co mówisz

Posted
MIalem kiedyś taki programik z xposed , działało podobnie do tego co mówisz

Też kiedyś tego używałem. Obecnie jest to wbudowane w miuiPro
Posted

Może coś jest pod magiska ? Muszę poszukać bo tak jak mówisz LTE cały czas nie potrzebuje

Posted

Ktoś się orientuje, czy da radę zrobić wysuwany pasek aplikacji w historii aplikacji? Chodzi mi o androida Pie. Na stockowym launcherze mam wysuwane menu a na np. Nova Launcher już nie i Lipton. A często używam tego.

Chodzi mi o to:

PhotoEditor_20190312_165205593.thumb.jpg.8e7ccfe1795be3fa2ab5d7adf4de2b96.jpg

Posted

Z nudów zainstalowałem w pracy najnowszego LOS od sbwml, wszystko fajnie tylko asystent nie działa. XD I nie wiem dlaczego.

Posted
Z nudów zainstalowałem w pracy najnowszego LOS od sbwml, wszystko fajnie tylko asystent nie działa. XD I nie wiem dlaczego.
Kolego działa

Posted

No to nie wiem o co chodzi, serio. Pojawia mi się wszystko jakby asystent był a tu cyk zwykłe stare wyszukiwanie głosowe.

Posted
No to nie wiem o co chodzi, serio. Pojawia mi się wszystko jakby asystent był a tu cyk zwykłe stare wyszukiwanie głosowe.
Heh ale jaja zadziałał za pierwszym razem a teraz tak jak mówisz

Posted
[mention=37995]Adamk102[/mention] tak masz?> <a href=https://miuipolska.pl/forum/uploads/monthly_2019_03/Screenshot_20190315-190332_Lawnchair.thumb.png.19776c15bd7dabf321db89b6780402e3.png' alt='Screenshot_20190315-190332_Lawnchair.thumb.png.19776c15bd7dabf321db89b6780402e3.png'>
Tak dokładnie, za pierwszym razem odpalił normalnie jeszcze Ci chciałem wysłać zrzut.

Posted

No to fajnie. Właśnie się zachwycałem jak fajnie działa ten LOS i niechcący odpaliłem asystenta z pozycji słuchawek a tu wyszukiwanie głosowe się pojawiło.

Posted
No to fajnie. Właśnie się zachwycałem jak fajnie działa ten LOS i niechcący odpaliłem asystenta z pozycji słuchawek a tu wyszukiwanie głosowe się pojawiło.
Powiem ci że naprawdę fajnie działa ten Rom. Żadnych błędów GP dzisiaj płaciłem

Posted

Ja nie mogę używać GP chyba już na żadnym romie. GP się wywala jak masz usługi Google Play nowsze niż zdaje się wersja 15.

Posted

Na razie działają bez problemu. Mam 14 coś tam , brak aktualizacji na chwilę obecną.
Zobaczymy czy się wywalą.

@RSL jak tak POSP ? Zadowolony z działania

Posted

Ja również wrzuciłem los od sbwml bo nightly coś się nie pojawiało od 8go ale widzę się dzisiaj się pojawiło. Póki nie będzie oficjalnej 16  zostanę na wersji od sbwml. 

Ps asystent działa, płatność przez nfc działa (peopay) 

• Like 1