patrikos23 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 19 godzin temu, czarek1212 napisał: Subskrypcja miui pro nie jest skomplikowana wystarczy opis przeczytać że zrozumieniem na ich stronie możesz zapodać jakieś oficjalne źródło miuipro bo wszystko co znajduję to chyba jakieś lewe źródła, łącznie z tym poradnikiem odnośnie subskrypcji, byłbym wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 możesz zapodać jakieś oficjalne źródło miuipro bo wszystko co znajduję to chyba jakieś lewe źródła, łącznie z tym poradnikiem odnośnie subskrypcji, byłbym wdzięcznyhttps://miuipro.info/Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Teraz trzeba zrozumieć ten sposób płatności bo nie mogę ogarnąć za bardzo. Niby wybieram sposób przez PayPal a tu każe jakiś plik jeszcze dołączyć. Nie kumamTapatalk by Xiaomi Mi6 Pro Ceramic Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 tego nie musisz robić (ja tego nie robiłem) wpłacasz przez paypal na ich adres w tytule wpłaty nick z ich forum i czekasz na email ja go dostałem po 1 dniu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 To pytanie za 100 punktów, warto płacić? Duża jest różnica między xiaomi.eu?Tapatalk by Xiaomi Mi6 Pro Ceramic Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Nie warto. To tylko kilka dodatków więcej. Poza tym, zawsze możesz zainstalować jakiś ich wyciek i sprawdzić samemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 taak, to są takie milionowe sumy że trzeba zastanowić sie pińćset razy..... aż ktoś w końcu napisze lakonicznie że nie warto więc @don_kamillo napisz łaskawie dlaczego nie warto,rozwiń tą myśl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zysiu.3 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Zdecydowanie warto zainstalować, na miuipro lepszy sot, płynność działania Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Zdecydowanie warto zainstalować, na miuipro lepszy sot, płynność działaniaNo z tą płynnością i SoTem nie szalej. Po prostu jeżeli chcesz mieć ciut bardziej dopracowane miui to spoko.Ogólnie jak nie chcesz płacić to eu ci styknieWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Jak dla mnie też nie warto mimo tego, że nie są to duże sumy. Trochę bez sensu płacić za rom skoro kupiło się już urządzenie. Inni dev dają po prostu możliwość wsparcia,a nie wymuszają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 @czarek1212 Pytał, czy warto, to mu odpowiedziałem. W swej łaskawosci nawet doradziłem, żeby sobie sprawdził na dostępnej wersji. Jak bardzo chcesz, to Ci zrobię analizę porównawczą na 3 posty. Poza tym, jakkolwiek by nie próbowali tego usprawiedliwiać, to dla mnie jest to zwykła sprzedaż oprogramowania (AOSP). Każdy inny ROM mógłby być płatny kierując się ich logiką, łącznie z Xiaomi.eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Aż strach o coś zapytać... Nie każdy ma czas spędzać przy telefonie kilka godzin i testować a potem wgrać i tak co miało się wcześniej. Wydaje mi się że po to jest forum aby pytać. A jak się ma odpowiadać z głupimi podtekstami to lepiej nic nie mówić....Tapatalk by Xiaomi Mi6 Pro Ceramic Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 A mówią, że kto pyta nie błądzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted March 30, 2019 Author Share Posted March 30, 2019 Chłopaki, spokojnie xD Zaktualizowałem pierwszy post. Jeśli ktoś chciałby się podzielić krótko wrażeniami o jakimś romie to mogę tam wkleić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Chłopaki, spokojnie xD Zaktualizowałem pierwszy post. Jeśli ktoś chciałby się podzielić krótko wrażeniami o jakimś romie to mogę tam wkleić.Los 16 aktualizacja z 14/03/19 wszystko bezproblemowo, SOT spokojnie 5h i więcej. Asystent jak pisałem kiedyś zadziałał.. raz poczym się wysypał i słuch po nim zaginął także nie działa, tylko to na chwilę obecną.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted March 30, 2019 Author Share Posted March 30, 2019 @Adamk102 no właśnie, co się stało z Asystentem. Niestety zdarza mi się go używać. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 [mention=37995]Adamk102[/mention] no właśnie, co się stało z Asystentem. Niestety zdarza mi się go używać. :/ Kolego szczerze to sam nie wiem. Jakoś zbyt często go nie używałem, więc jego brak nie jest aż tak odczuwalny u mnie. Może musisz go zamienić na jakąś asystentkę Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted March 30, 2019 Author Share Posted March 30, 2019 @Adamk102 próbowałem, ale po angielsku też nie działa xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 https://rootblog.pl/xiaomi-mi-6-vs-xiaomi-mi-9/Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted March 30, 2019 Author Share Posted March 30, 2019 Widziałem Mi9 w MiStore. Nie przekonało mnie jednak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Mi się nie spodobało po recenzji pirza na yt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Mój plik configów do gCama. Rozpakować i wrzucić wiadomo gdzie https://cloud.tapatalk.com/s/5ca0b44e3789d/simcold.zip Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Mój plik configów do gCama. Rozpakować i wrzucić wiadomo gdziehttps://cloud.tapatalk.com/s/5ca0b44e3789d/simcold.zipWysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaPrzetestuję bardzo chętnieWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Ten config jest dla mi6 czy mi9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Ten config jest dla mi6 czy mi9? Bo nie odblokowałem mi9-tki jeszcze...Używalwm.go na mi6 a na 9 też go mam i testuje. Nie mam ostatnio za bardzo czasu. A co ma odblokowanie do gCam na mi 9?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 W rzeczy samej racja nie ma nic wspólnego z rozpędu tak napisałem,i edytowałem poprzedni post Link to comment Share on other sites More sharing options...
innyreader Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 17 godzin temu, simcold napisał: Mój plik configów do gCama. Rozpakować i wrzucić wiadomo gdzie https://cloud.tapatalk.com/s/5ca0b44e3789d/simcold.zip Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Chyba zabiorę się za gcam, ale przyznam, że nie wiem gdzie wrzucić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted April 1, 2019 Author Share Posted April 1, 2019 (edited) GCam v7me działa dobrze od samego startu bez customowych configów. ---------------------------- edit 02/04/19 Wrzuciłem rano oficjalny POSP. Niczym się praktycznie nie różni od wersji nieoficjalnych. Na telegramowym kanale POSP jest napisane, że w tym tygodniu coś się zepsuło i są problemy z odblokowaniem tel, rzeczywiście lockscreen się zacina na jakąś sekundę, ale mają to poprawić. Nie ma tłumaczenia, bo pozmieniali trochę w menu i już jest nieaktualne. Ogólnie chodzi super, ma też kilka fajnych 'ficzerów'. Myślę, że jak nikt nie wypuści fajnego LOSa to już na tym zostanę. Edited April 2, 2019 by RSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
zysiu.3 Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Dlaczego ani w LOS ani w PixelExper nie moge dodać odcisku palca??:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Dlaczego ani w LOS ani w PixelExper nie moge dodać odcisku palca??Los 16 dodałem bez problemówOpcja ta jest trochę ukryta , nie jak w miuiMusisz wejść w Smart lock- zaufana twarz Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted April 4, 2019 Author Share Posted April 4, 2019 16 godzin temu, zysiu.3 napisał: Dlaczego ani w LOS ani w PixelExper nie moge dodać odcisku palca??:( Spróbuj z innym FW, na 9.3.21 i 9.3.28 nie mogłem dodać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 Jak tam na MIUI teraz? Wszystko działa? ew. jaki custom MIUI polecacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 13, 2019 Share Posted April 13, 2019 Jak tam na MIUI teraz? Wszystko działa? ew. jaki custom MIUI polecacie?MIUI Polska obecnie używa moja lejdi a ma w spadku moja mi6 a ja używałem miuiPro i najlepszy to custon miuiWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl1tz Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 Witam, czy ma ktoś z was może zip z Romem MiuiPro 9.5.8.0 China Stable? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 Używa ktoś oficjalnego pixel experience caf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts