Ulthion Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Drogi Technosie Przydałoby się dodać u Was możliwość płatności kartą. Czy można oczekiwać, że będzie jeszcze Mi4 3gb (z LTE bądź bez, choć wskazane z)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikRN2 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Wciąż czekam na odpowiedź w sprawie wystawienia telefonu na allegro :/ jest jakis inny sklep gdzie można kupić xiaomi na raty? Może być zagraniczny ( pytam z ciekawości) Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasso07 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Dnia 25.05.2016 o 03:03, Ulthion napisał: Drogi Technosie Przydałoby się dodać u Was możliwość płatności kartą. Czy można oczekiwać, że będzie jeszcze Mi4 3gb (z LTE bądź bez, choć wskazane z)? Co prawda z Technosu nie jestem, ale pozwolę sobie odpowiedzieć Raczej nie będzie, bo zostały wycofane z produkcji. Jedynym dostępnym modelem Mi4 jest ten z 2GB RAMu i LTE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowacz1994 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 ej @Technosdajcie jakiś kod rabatowy waham się pomiędzy waszym sklepem a xiaomi.com.pl. Macie lepsze opinie, ale xiaomi.com.pl mają niższe ceny i nie wiem kogo wybrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 35 minut temu, nowacz1994 napisał: ej @Technosdajcie jakiś kod rabatowy waham się pomiędzy waszym sklepem a xiaomi.com.pl. Macie lepsze opinie, ale xiaomi.com.pl mają niższe ceny i nie wiem kogo wybrać Dnia 24.05.2016 o 18:58, Technos napisał: Tak, wprowadzilismy wlasnie kody rabatowe dla uzytkowników MIUIPolska oraz naszych stalych klientow Szczegoly znajduja sie tutaj: http://technos-online.pl/kupony-rabatowe.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowacz1994 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 wiem wiem, no ale... Cytat Użytkownicy MIUIPolska ze stażem co najmniej 3 miesiące oraz ponad 10 postami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 @nowacz1994 Gdyby były inne zasady to każdy cwaniak zakładałby konto tylko po to, żeby dostać kod. Te wymogi u Technosa i tak są bardzo mało wygórowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Moim zdaniem coś takiego jak "10 postów" nie powinno w ogóle się pojawić tam, cwaniaki będą zakładać konta, spamować po forum, aby te 10 postów nabić i dostać zniżkę. Sam okres 3 miesięcy jest moim zdaniem idealny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 (edited) @Nezumi Jeśli dobrze zrozumiałem to trzeba spełnić oba warunki żeby dostać zniżkę. Edit: No chyba że ktoś się zarejestruje, nabije jednego dnia te 10 postów i potem będzie czekał 3 miesiące. W takim wypadku może się pojawić spam. Edited May 26, 2016 by cukru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 2 minuty temu, cukru napisał: @Nezumi Jeśli dobrze zrozumiałem to trzeba spełnić oba warunki żeby dostać zniżkę. Edit: No chyba że ktoś się zarejestruje, nabije jednego dnia te 10 postów i potem będzie czekał 3 miesiące. W takim wypadku może się pojawić spam. Ludzie nie czytają często ze zrozumieniem, będą nabijać te 10 postów dla zniżki, a potem się obudzą, że "oh, jeszcze 3 miesiace...". Dlatego, jeżeli ma być już jakiś sensowny limit, to niech to są sensowne posty, co można sprawdzić. Powinien być dopisek chociaż "Posty nie mogą być spamem" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax3 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Ja zastanawiam się nad zakupem u Technosa dlatego,że jest na forum. Jest jednak jedno małe ale, czyli gwarancja 12 m-cy. W xiaomi.com.pl 24 m-ce za tę samą cenę. Wiem, że gwarancja niepewna jednak ludzie kupują i jakby ostatnio więcej pozytywów o tym sklepie. No i jeszcze XFS jeśli się w miarę szybko ogarną to nadal najlepsza opcja cenowa. Osobiscie chyba poczekam jeszcze ten tydzień bo XFS ma mieć dostawę w przyszłym tygodniu. Jak nie to kupię u Technosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario80 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 (edited) Ja zastanawiam się nad zakupem u Technosa dlatego,że jest na forum. Jest jednak jedno małe ale, czyli gwarancja 12 m-cy. W xiaomi.com.pl 24 m-ce za tę samą cenę. Wiem, że gwarancja niepewna jednak ludzie kupują i jakby ostatnio więcej pozytywów o tym sklepie. No i jeszcze XFS jeśli się w miarę szybko ogarną to nadal najlepsza opcja cenowa. Osobiscie chyba poczekam jeszcze ten tydzień bo XFS ma mieć dostawę w przyszłym tygodniu. Jak nie to kupię u Technosa. Czym sie przejmujesz. Gwarancja 12 miesiecy, ale odpowiedzialnosc sprzedawcy(tu masz wieksze uprawnienia) 24 miesiace Edited May 26, 2016 by Mario80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted May 27, 2016 Author Share Posted May 27, 2016 (edited) Dnia 24.05.2016 o 23:44, DominikRN2 napisał: @Technos Witam. Czy Mi Note w kolorze czarnym będzie na Allegro? pytam gdyż chciałbym zakupić na raty poprzez PayU . Jest opcja wysyłka do UK? Na ten moment nie, w terminie pozniejszym. Dnia 24.05.2016 o 21:44, jax3 napisał: To trochę kiepsko , że dyskryminujecie nowych klientów. Posiadam Redmi 2 i przeglądam forum już któryś miesiąc Jak dotąd nie widziałem potrzeby rejestracji, a chętnie bym coś u Was kupił. A dlaczego mielibysmy premiowac nowych klientow? Byloby to nie fair w stosunku do naszych stalych klientow. Dnia 24.05.2016 o 01:26, Nicea napisał: Witam! Kiedy będzie dostępny Mi4c w kolorze czarnym? Bedzie dostepny za kilka dni. Dnia 25.05.2016 o 03:03, Ulthion napisał: Drogi Technosie Przydałoby się dodać u Was możliwość płatności kartą. Czy można oczekiwać, że będzie jeszcze Mi4 3gb (z LTE bądź bez, choć wskazane z)? Szanse sa male, gdyz obecnie wersja 2GB jest w bardzo dobrej cenie, natomiast 3GB sporo wyzszej, stad zainteresowanie nia byloby zapewne znikome. Dnia 26.05.2016 o 09:05, DominikRN2 napisał: Wciąż czekam na odpowiedź w sprawie wystawienia telefonu na allegro :/ jest jakis inny sklep gdzie można kupić xiaomi na raty? Może być zagraniczny ( pytam z ciekawości) Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Wiekszosc modeli wystawiamy na Allegro, ale w przypadku gdy ilosc sztuk jest mala sa dostepne tylko w sklepie. Dnia 26.05.2016 o 16:01, Nezumi napisał: Ludzie nie czytają często ze zrozumieniem, będą nabijać te 10 postów dla zniżki, a potem się obudzą, że "oh, jeszcze 3 miesiace...". Dlatego, jeżeli ma być już jakiś sensowny limit, to niech to są sensowne posty, co można sprawdzić. Powinien być dopisek chociaż "Posty nie mogą być spamem" . Od tego sa w koncu moderatorzy, aby nie pojawial sie spam. Mamy nadzieje, ze takie sytuacje nie beda mialy miejsca i bedziemy to sprawdzali, tak wiec taka osoba kuponu z pewnoscia nie otrzyma. Edited May 27, 2016 by Technos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 12 minut temu, Technos napisał: Od tego sa w koncu moderatorzy, aby nie pojawial sie spam. Mamy nadzieje, ze takie sytuacje nie beda mialy miejsca i bedziemy to sprawdzali, tak wiec taka osoba kuponu z pewnoscia nie otrzyma. My sobie ze spamem poradzimy, bardziej się zastanawiałem, czy Wy sobie poradzicie z wyławianiem takich "januszy biznesu" z multi-kontami, które będą mieć tylko 10postów po to, aby dostać więcej kodów promo i je oddać osobą 3-cim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikRN2 Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 My sobie ze spamem poradzimy, bardziej się zastanawiałem, czy Wy sobie poradzicie z wyławianiem takich "januszy biznesu" z multi-kontami, które będą mieć tylko 10postów po to, aby dostać więcej kodów promo i je oddać osobą 3-cim . Szkoda że nie ma rang na forum np ileś tam postów czy punktów reputacji to jedna gwiazdka itd wtedy np kupon rabatowy otrzymują osoby które pomagają a nie spamuja. Każdy Janusz potrafi nabić 10 postów np w dziale aktualizacji.. Co za problem walić posty "wszystko działa" przecież to nie spam tylko " informacja" dla reszty. @Technos może prosic na pw kiedy mniej więcej będzie? Jak wystawisz dwie sztuki to pewnie nim ja zobaczę to już się sprzedadzą ) Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 5 minut temu, DominikRN2 napisał: Szkoda że nie ma rang na forum np ileś tam postów czy punktów reputacji to jedna gwiazdka itd wtedy np kupon rabatowy otrzymują osoby które pomagają a nie spamuja. Każdy Janusz potrafi nabić 10 postów np w dziale aktualizacji.. Co za problem walić posty "wszystko działa" przecież to nie spam tylko " informacja" dla reszty. Punkty reputacji to nie głupi pomysł, nie dość, że skłoni to użytkowników do dziękowania w ten sposób za pomoc to też ograniczy spam-posty . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowacz1994 Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 (edited) haha to mnie technos zdenerowował.. ale się spoiler wkleił, o matko Spoiler CZW. 11:41 witam, jak jutro zakupię telefon do południa i od razu puszczę przelew to będzie do odbioru w Poznaniu w tym samym dniu? Witamy. O jaki model Pan pyta? Mi4c White Mamy na stanie. To jeszcze , w jakim rejonie poznania będzie do odbioru? Smochowice a byłaby możliwość żebyście wystawili ten mi4c ]na allegro? widzę, że na stronie macie tylko przelew tradycyjny, a przy płatności PayU byłaby pewność że przelew będzie od razu, a zależy mi na tym, żeby odebrac ten telefon jutro Witamy. Bedzie wystawiony w terminie pozniejszym. piszecie na forum że odpowiadacie konkretnie - to konkretnie kiedy? CZW. 15:40 W okolicach wtorku Ok dziekiTo mam już ostatnie pytanie - https://miuipolska.pl/forum/topic/3539-technos-technos-online/?page=10#comment-179329 jest jakaś szansa na rabat? Emotikon smile Jak najbardziej, info na naszej stronie na dole w zadkladce Kupony Rabatowe Wiem, ale nie mam wymaganego stażu na forum dlatego pytam Wtedy nie, inaczej kazdy otrzymywalby rabat. 13:01 Witam, czy wy dzisiaj pracujecie? 15:26 Witamy. Nie To dziekuje ze mi to wczoraj napisaliscie To sie nazywa podejście do klienta Kpina Wczoraj bylo prosze Pana swieto To sobie spójrz w wiadomości. Pytałem sie czy dzisiaj bede mogl odebrać telefon To nie raczyliście odpisać ze nie pracujecie Moze Pan zacytowac gdzie napisalismy, iz dzis pracujemy i bedzie to mozliwe? Pytałem Czy będzie możliwość odbioru w poznaniu dzisiaj Napisaliście ze nie pracujecie? Uznałem ze skoro tak nie napisaliście to znaczy ze pracujecie Tak Uznal Pan blednie, moza bylo zapytac. Mozna* no wiec pytałem proszę mi to zamówienie wysłać na podany adres Nie ma problemu, prosimy doplacic 18 PLN za kuriera i poinformowac nas o tym mailowo. Haha jeszcze mam opłacać? Chciałem dzisiaj odebrać osobiscie O czym informowalem Nie pisaliście ze nie ma możliwości Tak. Nalezy dokonac doplaty za przesylke. To jest śmieszne Emotikon smile Jesli dla Pana jest to smieszne prosze sie posmiac, smiech to zdrowie, a nastepnie dokonac przelewu za przesylke. W przeciwnym wypadku telefon bedzie czekal na odbior osobisty. Zależało mo na tym żeby odebrać telefon dzisiaj, w inne dni nie bede mial takiej możliwości W takim razie prosimy o oplacenie kuriera. Dobra opinia o wad to pr Dobre opinie o was na forum to chyba jakiś żart Przynajmniej jeśli chodzi o kontakt i traktowanie klienta bo to kuleje Nie pytal Pan czy bedzie mozliwosc odbioru konkretnie w dniu dzisiejszym. Kazdy odbior ustalamy indywidualnie. Dziwi sie Pan, ze za przesylke nalezy zaplacic. Pozwolimy sobie pozostawic to bez komentarza. Gdy podejmie Pan decyzje prosimy o stosownego maila z informacja. Pisałem ze zależy mi na dzisiejszym dniu i pytałem o dzisiejszy dzien, marne tłumaczenie macie pisałem im wczoraj, że zależy mi na odbiorze telefonu w dniu dzisiejszym, nawet mnie nie raczyli poinformować że nie pracują dzisiaj super podejście i super kontakt z klientem! Dnia 5.05.2016 o 15:45, Technos napisał: Na wszystkie maile odpowiadamy konkretnie i rzeczowo. Edited May 27, 2016 by nowacz1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikRN2 Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Punkty reputacji to nie głupi pomysł, nie dość, że skłoni to użytkowników do dziękowania w ten sposób za pomoc to też ograniczy spam-posty . Było się moderatorem na dwóch największych portalach komputerowych w Polsce to się trochę wie Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulthion Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Mi4 zamówiony, choć trochę nieofrtunny czas, więc pewnie wcześniej jak w środę nie mam co marzyć. Ale nie powiem, trochę się teraz zasmuciłem, bo u konkurencji (xon) dopatrzyłem się note 3 pro 3/32 po 849, a nie chcialem go tylko dlatego, że u Was jest po 1100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax3 Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Chcieliśmy od Technosa kody rabatowe a dostaliśmy podwyżki cen telefonów. Widać popyt rośnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulthion Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 Gdzie mogę znaleźć szczegółowe warunki gwarancji jakie uznajecie w sklepie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiontox Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 (edited) Chciałym dziś zamówić telefon, ale jest pewna niejasność:http://technos-online.pl/86,xiaomi-mi4-lte-5-3080-mah-metal-(czarny).html Cytat W zestawie otrzymują Państwo: - Oryginalny telefon Xiaomi MI4 LTE w kolorze białym Edited May 30, 2016 by fiontox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mundi Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 (edited) 1 godzinę temu, fiontox napisał: Chciałym dziś zamówić telefon, ale jest pewna niejasność:http://technos-online.pl/86,xiaomi-mi4-lte-5-3080-mah-metal-(czarny).html O co ci chodzi? Bo nie kumam! Widocznie jest tylko biały! O zdjęcie ci chodzi? Edited May 30, 2016 by Mundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
painball Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 W tytule jest czarny, na zdjęciu jest czarny, w tabeli jest czarny, a opis mówi, że w zestawie jest biały. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mundi Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Zapytaj sprzedawcy jak jest z tym kolorem. Myślę że to tylko błąd w opisie,białe są tańsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted May 30, 2016 Author Share Posted May 30, 2016 Dnia 27.05.2016 o 20:23, jax3 napisał: Chcieliśmy od Technosa kody rabatowe a dostaliśmy podwyżki cen telefonów. Widać popyt rośnie Ceny smartfonow dynamicznie sie zmieniaja i sa uzaleznione od kilku czynnikow. Nie maja nic wspolnego z kodami rabatowymi. Dnia 27.05.2016 o 23:49, Ulthion napisał: Gdzie mogę znaleźć szczegółowe warunki gwarancji jakie uznajecie w sklepie? Prosimy zlozyc takie zapytanie mailowo i w odpowiedzi otrzyma je Pan. 2 godziny temu, Mundi napisał: O co ci chodzi? Bo nie kumam! Widocznie jest tylko biały! O zdjęcie ci chodzi? Opis zostal juz poprawiony. Dziekujemy za czujnosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksywa Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 W niedzielę zrobiłem drugi zakup i technos i ponownie wszystko przebiegło w porządku. Wieczorem w niedzielę złożyłem zamówienie a we wtorek rano paczucha już była u mnie. Zamawiałem powerbank o pojemności 5000mah od firmy xiaomi, sprawdziłem no i oczywiście oryginał także szczerze polecam. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil018 Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 http://technos-online.pl/xiaomi-mi-pad-2-16gb-intel-atom-x5-retina-(srebrny).html z 899 na 999 niezła "promocja" Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Pytanko1: jakie ROM-y są w telefonach sprzedawanych w tym sklepie? Pytanko2: Kiedy w ofercie znajdzie się Mi Max? Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adanek Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Mam pytanie odnośnie kamerki Xiaomi Yi, bo planuję kupić. Chciałem się dowiedzieć jaka jej wersja jest u was sprzedawana, bo z tego co czytałem to występuje dużo problemów z ostrością a niektóre modele nie mają jeszcze filtra IR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 (edited) 15 godzin temu, latet napisał: Pytanko1: jakie ROM-y są w telefonach sprzedawanych w tym sklepie? Pytanko2: Kiedy w ofercie znajdzie się Mi Max? Dziękuję. To zalezy od modelu. Mi Max bedzie dostepny za ok. 3 tygodnie. 19 godzin temu, kamil018 napisał: http://technos-online.pl/xiaomi-mi-pad-2-16gb-intel-atom-x5-retina-(srebrny).html z 899 na 999 niezła "promocja" Dziekujemy za czujnosc, cena zaktualizowana. 2 godziny temu, adanek napisał: Mam pytanie odnośnie kamerki Xiaomi Yi, bo planuję kupić. Chciałem się dowiedzieć jaka jej wersja jest u was sprzedawana, bo z tego co czytałem to występuje dużo problemów z ostrością a niektóre modele nie mają jeszcze filtra IR. Wersja 1.3, natomiast numery seryjna sa rozne. Przewaznie Z23/Z23L, ale nie sprawdzamy kazdej sztuki. To nie nasza wina, ze producent tak namieszal z wersjami Edited June 3, 2016 by Technos Link to comment Share on other sites More sharing options...
filek Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Witam Jakiś czas temu kupiłem na allegro u Państwa xiaomi mi4s, z opisu wynikało że posiada radio fm ale jakoś do tej pory nie mogę znaleźć aplikacji która by je uruchomiła. Moglibyście zająć jakieś stanowisko w tej sprawie? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Mi4s nie posiada radia fm Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
boobass84 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Kupiłem mi5 w piątek 3.06 i w poniedziałek 6.06 miałem go w rękach. Wszystko ok, telefon oryginalnie zapakowany w folię. Bardzo dobre jest to, że sprzedają coś co mają na stanie u siebie, a nie w magazynie w Chinach. Jedna jest nieścisłość w opisie aukcji "Telefon otrzymują Państwo wraz ze stabilnym oprogramowaniem (Stable), z językiem angielskim oraz Google Play."Google Play trzeba doinstalować samemu. Jest to oczywiście bajecznie proste - link znalazłem w Google w 3 minuty, a po 5 miałem Google play u siebie. Sklep oczywiście polecam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_olton Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Telefon-Redmi 3 zamówiony w piątek, przelew wykonany w poniedziałek, we wtorek telefon dostarczył kurier...kontakt bardzo dobry, program pt. kody rabatowe działa , do tego dorzucona folia i etui silikonowe.Polecam jak najbardziej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts