DominikRN2 Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Cholera ja mam problem. Nie ze sprzedawca lecz z zakupem w sklepie ( przez Allegro ) odrzuca mi płatność PayU przez Lloyds Bank czy Barclays , w pytaniu do PayU dostałem odpowiedz ze nie ma problemów z zagranicznymi bankami, wiec jak to jest ktos próbował? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Nie masz w tym banku żadnej karty? Zapłać kartą 💳 Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirewolf Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Pytanie: kiedy będą dostępne opaski mi band 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolty83 Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Xiaomi Redmi Note 3 Pro kupiłem taki telefon z wielojęzyczne menu w tym j. polski oraz pakiet aplikacji Google czy ma ktoś już z was taki i jak się sprawuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 48 minut temu, zolty83 napisał: Xiaomi Redmi Note 3 Pro kupiłem taki telefon z wielojęzyczne menu w tym j. polski oraz pakiet aplikacji Google czy ma ktoś już z was taki i jak się sprawuje? Nie, no co Ty, jesteś pierwszą osobą na tym Forum, która kupiła ten model https://miuipolska.pl/forum/forum/207-redmi-note-3-pro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolty83 Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 jestem ciekawy jak wam się sprawują telefony pierwszy raz kupuję ten model i czytam różne opinie-od takich ,że najpierw trzeba coś odblokować,zakładać konta po takie ,że wkłądają karte sim i jazda Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 12 minut temu, zolty83 napisał: jestem ciekawy jak wam się sprawują telefony pierwszy raz kupuję ten model i czytam różne opinie-od takich ,że najpierw trzeba coś odblokować,zakładać konta po takie ,że wkłądają karte sim i jazda I to i to może być prawdą. Poczytaj dokładniej, to zrozumiesz, dlaczego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piggy_ Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 (edited) @Technos Gdzie jest realizowana gwarancja? Na Kościelnej czy na Gniewskiej? I czy osobiście odbierać można tylko na Gniewskiej czy na Kościelnej też można? Edited June 11, 2016 by piggy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid4045 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Jak jest ze zwrotem? Telefon, po prostu nie przypasował, więc chciał bym go zwrócić. Jak to wygląda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boobass84 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 10 godzin temu, Dawid4045 napisał: Jak jest ze zwrotem? Telefon, po prostu nie przypasował, więc chciał bym go zwrócić. Jak to wygląda? http://www.technos-online.pl/zwrot.pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted June 14, 2016 Author Share Posted June 14, 2016 Dnia 10.06.2016 o 12:55, wirewolf napisał: Pytanie: kiedy będą dostępne opaski mi band 2? Dokladna data nie jest jeszcze znana, w ciagu 2 tygodni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piggy_ Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 @Technos Jak jest z odbiorem osobistym? Na jakiej ulicy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted June 14, 2016 Author Share Posted June 14, 2016 27 minut temu, piggy_ napisał: @Technos Jak jest z odbiorem osobistym? Na jakiej ulicy? Roznie, prosimy pytac mailowo lub telefonicznie przy odbiorze danego zamowienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piggy_ Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 11 minut temu, Technos napisał: Roznie, prosimy pytac mailowo lub telefonicznie przy odbiorze danego zamowienia. Różnie to albo na Kościelnej, albo na Gniewskiej, czy ustalane jest np. że na starym rynku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted June 14, 2016 Author Share Posted June 14, 2016 Pod jednym z dwoch adresow. Nie ma mozliwosci odbioru towaru pod dowolnym adresem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akej Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 @Technos Kiedy będą dostępne w Waszym sklepie modele Redmi 3 ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominikRN2 Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 @Technos poprawcie na stronie internetowej opis w Mi Note pisze tak ", pracuje pod kontrolą Androida 4.4 z MIUI V6" A w specyfikacji podajcie " OSAndroid 5.1 (MIUI V7 MIUIPolska/Xiaomi.eu)" Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
weakhead Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 07.06 kupiłem Mi4C 3/32, dzień później już go miałem u siebie. Odblokowany bootloader, wgrane TWRP oraz najnowsze MIUI Polska / xiaomi.eu, bez śmieci. Malutka wtopa że strony sprzedawcy: zapomniał dołączyć etui i folię które były w opisie. Na szczęście jak do nich o tym napisałem to od razu, bez dyskusji, wysłali je i dołączyli mały gratis Na razie mogę ich ocenić pod kątem ceny, szybkości realizacji zamówienia, kontaktu i podejścia do klienta - we wszystkich kategoriach 5/5. W kwestii gwarancji mam nadzieję że testować ich nigdy nie będę musiał Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doremi Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 @Technos Kiedy dostawa Redmi 3 pro? I tak z ciekawości, dlaczego kolega z postu wyżej ma telefon odblokowany oraz zainstalowane wszystko co potrzeba natomiast w takim R3pro nie ma nic? Może robilibyście takie zabiegi za dodatkową dopłatą?? Pozdrawia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 @doremi mi4c nie wchodziły do sprzedaży z blokowanym bootloaderem (przynajmniej na początku) i pewnie takimi @Technos dysponuje, więc moga wgrać xiaomi.eu. Zaś Redmi 3 Pro od samego początku ma blokowany bootloader 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weakhead Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Sądzę, że mogę tutaj odpowiedzieć. Mi4C produkowany w 2015 i bez jednej z ostatnich oficjalnych wersji systemu miał od razu, prosto z fabryki, odblokowany bootloader. Redmi 3 (Pro) niestety jest już domyślnie zablokowany a jego odblokowanie jest trochę upierdliwe i może zająć do 2 tygodni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted June 16, 2016 Author Share Posted June 16, 2016 Dnia 14.06.2016 o 17:55, akej napisał: @Technos Kiedy będą dostępne w Waszym sklepie modele Redmi 3 ? Pozdrawiam Jest na ten moment dostepny. Dnia 15.06.2016 o 08:25, DominikRN2 napisał: @Technos poprawcie na stronie internetowej opis w Mi Note pisze tak ", pracuje pod kontrolą Androida 4.4 z MIUI V6" A w specyfikacji podajcie " OSAndroid 5.1 (MIUI V7 MIUIPolska/Xiaomi.eu)" Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka I tak instalujemy najnowszy Xiaomi.eu/MIUIPolska Dnia 15.06.2016 o 10:34, doremi napisał: @Technos Kiedy dostawa Redmi 3 pro? I tak z ciekawości, dlaczego kolega z postu wyżej ma telefon odblokowany oraz zainstalowane wszystko co potrzeba natomiast w takim R3pro nie ma nic? Może robilibyście takie zabiegi za dodatkową dopłatą?? Pozdrawia Za kilka dni. Pod oba instalujemy soft Xiaomi.eu Dnia 15.06.2016 o 10:46, Bohyn napisał: @doremi mi4c nie wchodziły do sprzedaży z blokowanym bootloaderem (przynajmniej na początku) i pewnie takimi @Technos dysponuje, więc moga wgrać xiaomi.eu. Zaś Redmi 3 Pro od samego początku ma blokowany bootloader Mi4C maja odblokowany BL, Redmi 3 zablokowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennoss Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 1 godzinę temu, Technos napisał: Jest na ten moment dostepny. To ciekawe, kiedy mój Redmi 3 zostanie wysłany, bo dzisiaj mija tydzień od wpłaty i nadal nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piggy_ Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Kiedy będzie dostępny czarny redmi note 3 pro primo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzezin Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Polecam sklep od momentu zamówienia miałem telefon po 23h ogromne zaskoczenie jakością usługi Wielki +. Co do xiaomi.com.pl odradzam straciłem przez nich sporo czasu i nerwów zero kompetencji zero kontaktu. Kiedy dowiedziałem się o technosie postanowiłem dać wam szansę i wycofać zamówienie które stało około tygodnia na xiaomi.com.pl bez odpowiedzi. Było to najlepsze co mogłem zrobić. Jak ktoś chce oszczędzić sobie nerwów . tylko tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandziorno Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 (edited) Kupiłem w ubiegłym tygodniu Redmi 2 z 2GB ramu, zamówiony był w ciągu dnia i bardzo szybko tego samego dnia wysyłka kurierem. Telefon miałem po 26 godzinach od chwili złożenia zamówienia tuż przed weekendem : d Jedyny problem jaki był to tak mi się osobiście wydaje, państwo chcieli wysłać do mnie telefon tak szybko, że z pośpiechu wgrali rom dla 2014813 (a mój telefon to był 2014811) przez co miałem problem braku zasięgu. Byłem gotowy odsyłać telefon (tutaj bardzo szybka odpowiedź od technos serwis, mimo że był to weekend do odpisali na mój email) ale w ciągu weekendu wertując różne tematy na miui.com udało mi się znaleźć rozwiązanie problemu i telefon teraz śmiga 2G/3G/LTE lata gada pełen serwis. Edited June 20, 2016 by Bandziorno Link to comment Share on other sites More sharing options...
edwin20 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Telefon dotarł do mnie dosyć szybko, firma kurierska realizowała zamówienie 2 dni, trochę długo + 1 dzień Technos. Nie jest źle. Telefon dotarł, dobrze zabezpieczony, wszystko w porządku. Wgrane MIUI Polska. Jedyny minusik to jakość silikonowego etui, które z lewej strony nie zakrywa równo z krawędzią, taki egzemplarz mi się trafił, no cóż. Sklep godny polecenia. Możecie śmiało zamawiać :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habyry Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Zastanawiam się ile jeszcze bede czekał na zamówionego 10 czerwca Redmi note 3 pro ze snapem. Troche przykro bo w trakcie zamawiania byl dostępny (zamawialem przez stronę). Pewnie leci gołębiem prosto z Chin i jeszcze nie trafił. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkd Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Mój Samsung zaczął się psuć dlatego postanowiłem zakupić tym razem coś innego i wybór padł na ONE PLUS X od Technosa. Zakup poszedł sprawnie telefon był u mnie na następny dzień. Sama przesyłka mogła by być lepiej zabezpieczona, u mnie to była zwykła reklamówka + folia bąbelkowa, mimo to telefon przyszedł w całości Już pierwszego dnia sam się zrestartował ale nie brałem tego do siebie. Po chyba 3 dniach użytkowania telefon padł. Totalna cegła ... na nic nie reagował. Nic nie było kombinowane, leżał sobie spokojnie na biurku, a gdy go wziąłem w rękę już nie reagował. Nawet nie zdążyłem się nim dobrze pobawić i zapoznać. Telefon wysłałem na serwis. Na serwisie nie odbierają telefonów, kontakt jedynie mailowy .... od 21 dni jest u nich i jedyna informacja jaką dostałem to to że trwa procedura serwisowa . Wkurzam się strasznie bo telefon potrzebny jest mi do roboty .... Zobaczymy jak sprawa potoczy się dalej. Ktoś miał podobny problem czy tylko ja mam takiego pecha ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TorRenT Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Pojawiła się dostawa http://technos-online.pl/-b-smartfony-b-xiaomi-(seria-redmi).html Sam właśnie zamówiłem Dam znać co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 27 minut temu, mkd napisał: Mój Samsung zaczął się psuć dlatego postanowiłem zakupić tym razem coś innego i wybór padł na ONE PLUS X od Technosa. Zakup poszedł sprawnie telefon był u mnie na następny dzień. Sama przesyłka mogła by być lepiej zabezpieczona, u mnie to była zwykła reklamówka + folia bąbelkowa, mimo to telefon przyszedł w całości Już pierwszego dnia sam się zrestartował ale nie brałem tego do siebie. Po chyba 3 dniach użytkowania telefon padł. Totalna cegła ... na nic nie reagował. Nic nie było kombinowane, leżał sobie spokojnie na biurku, a gdy go wziąłem w rękę już nie reagował. Nawet nie zdążyłem się nim dobrze pobawić i zapoznać. Telefon wysłałem na serwis. Na serwisie nie odbierają telefonów, kontakt jedynie mailowy .... od 21 dni jest u nich i jedyna informacja jaką dostałem to to że trwa procedura serwisowa . Wkurzam się strasznie bo telefon potrzebny jest mi do roboty .... Zobaczymy jak sprawa potoczy się dalej. Ktoś miał podobny problem czy tylko ja mam takiego pecha ? Spokojnie, OP nigdzie nie podaje czasu realizacji serwisowania, także możesz poczekać nawet i 2 msc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkd Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 2 godziny temu, Nezumi napisał: Spokojnie, OP nigdzie nie podaje czasu realizacji serwisowania, także możesz poczekać nawet i 2 msc... Weź nie strasz. Długo ze starą nokią nie pociągnę. Nie ma nawet jak maili odbierać .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 17 minut temu, mkd napisał: Weź nie strasz. Długo ze starą nokią nie pociągnę. Nie ma nawet jak maili odbierać .... Nie straszę . Asus ma niby 14dni napraw, ale mają drobnym druczkiem, że czas się może wydłużyć do 90dni, ja na naprawę gwarancyjną od Asusa czekałem ponad 45dni . Także, trzeba się uzbroić w cierpliwość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technos Posted June 21, 2016 Author Share Posted June 21, 2016 7 godzin temu, mkd napisał: Mój Samsung zaczął się psuć dlatego postanowiłem zakupić tym razem coś innego i wybór padł na ONE PLUS X od Technosa. Zakup poszedł sprawnie telefon był u mnie na następny dzień. Sama przesyłka mogła by być lepiej zabezpieczona, u mnie to była zwykła reklamówka + folia bąbelkowa, mimo to telefon przyszedł w całości Już pierwszego dnia sam się zrestartował ale nie brałem tego do siebie. Po chyba 3 dniach użytkowania telefon padł. Totalna cegła ... na nic nie reagował. Nic nie było kombinowane, leżał sobie spokojnie na biurku, a gdy go wziąłem w rękę już nie reagował. Nawet nie zdążyłem się nim dobrze pobawić i zapoznać. Telefon wysłałem na serwis. Na serwisie nie odbierają telefonów, kontakt jedynie mailowy .... od 21 dni jest u nich i jedyna informacja jaką dostałem to to że trwa procedura serwisowa . Wkurzam się strasznie bo telefon potrzebny jest mi do roboty .... Zobaczymy jak sprawa potoczy się dalej. Ktoś miał podobny problem czy tylko ja mam takiego pecha ? Wyslalismy tysiace przesylek DHL i ani jedna nie dotarla do klienta uszkodzona, tak wiec Pana wniosek o nieprawidlowym zabezpieczeniu przesylki jest nietrafiony. Od jakiegos czasu nie obslugujemy juz serwisu telefonicznie z racji absurdalnosci 99% prowadzonych rozmow, ktore polegaja na pytaniu przez klienta czy naprawa zostala juz ukonczona. Takie telefony nic nie dadza i nic nie przyspiesza, a przez nie jedynie tracimy czas. Komunikacja mailowa jest o wiele efektywniejsza w kwestii aspektow serwisowych. Zadnego serwisowanego urzadzenia nie przetrzymujemy specjalnie dluzej, widocznie dana usterka wymaga wiecej czasu, zalezy tez to od ilosci urzadzen w danym okresie. Jesli tylko usterka nie jest Pana wina to na pewno finalnie sprawa bedzie pozytywnie dla Pana rozpatrzona, prosze sie nie obawiac. 9 godzin temu, Habyry napisał: Zastanawiam się ile jeszcze bede czekał na zamówionego 10 czerwca Redmi note 3 pro ze snapem. Troche przykro bo w trakcie zamawiania byl dostępny (zamawialem przez stronę). Pewnie leci gołębiem prosto z Chin i jeszcze nie trafił. :/ Sprzedajemy roznymi kanalami i czasem jest opoznienie w aktualizacji stanow. Telefon z pewnoscia niebawem Pan otrzyma, takie opoznienia zdarzaja sie u nas rzadko, gdyz staramy sie nie sprzedawac towaru, ktorego nie mamy aktualnie na stanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lary0071 Posted June 21, 2016 Share Posted June 21, 2016 Witam, czy planują Państwo sprzedaż Redmi note 3 pro ze snapem lecz w wersji 2/16? i jeśli tak to w jakiej cenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts