fake4r Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Zabawy a zabawy. Niektóre rzeczy aż się proszą o zmianę. Np. czerwone słońce.. Zmieniłem oczywiście na żółte. Innymi różnymi drobnostkami też się zajmę. Jak skończę to udostępnię tarczę i ewentualne pliki png, jak komuś nie będzie pasowała całość to sobie podmieni tylko to co będzie chciał Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 1
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Na życzenie jjarik modyfikacja tarczy z drugiego postu: PL-FW-0.0.9.14-invert-bez2.res Proszę o fotkę. Edytowane 15 Października 2017 przez tomurbanowicz 1
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Na życzenie roger09 modyfikacja dwóch tarcz zegarka: PL-FW-0.0.9.14-roger09.res Tradycyjnie proszę o fotki
jjarik Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) 39 minut temu, tomurbanowicz napisał: Na życzenie jjarik modyfikacja tarczy z drugiego postu: PL-FW-0.0.9.14-invert-bez2.res Proszę o fotkę. Edytowane 15 Października 2017 przez jjarik A można bez białej bateria i bez pioruna 1
roger09 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 A tu fotki z moich tarcz. Jest dokładnie tak jak chciałem. Zobaczymy tylko czy jeszcze będą procenty w krokach. 1
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 @jjarik - tarcza bez pioruna i biała bateria. PL-FW-0.0.9.14-invert-bez3.res 1
jjarik Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 6 minut temu, tomurbanowicz napisał: @jjarik - tarcza bez pioruna i biała bateria. PL-FW-0.0.9.14-invert-bez3.res
Gawronnek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) mam pytanie czy dałoby wstawić w Celu procenty tak jak u ruskich? gdy tak to do tej ostatniej tarczy Edytowane 15 Października 2017 przez Gawronnek
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Dałoby się. Tylko tyle już tarcz było, że potrzebuję fotki tarczy do której mam wstawić % i tej z której mam wstawić.
Gawronnek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 PL-FW-0.0.9.14-invert-bez3.res i tak się zastanawiam czy jak nie ma linii to napis Kroki dałoby przesunąć trochę w lewo
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 54 minuty temu, Gawronnek napisał: PL-FW-0.0.9.14-invert-bez3.res i tak się zastanawiam czy jak nie ma linii to napis Kroki dałoby przesunąć trochę w lewo Napis da się przesunąć, ale najlepiej namaluj to bo nie wiem dokładnie o co chodzi.
Gawronnek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 44 minuty temu, tomurbanowicz napisał: Napis da się przesunąć, ale najlepiej namaluj to bo nie wiem dokładnie o co chodzi. przepraszam nie mam jak na malować, chodzi o to by zaczynał się równo z PM wtedy wizualnie nie będzie takiego pustego miejsca
fake4r Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Moja przeróbka wersja beta. Poprawione m.in. Ikony, kolory ikonek pogody + lekkie modyfikacje, kolor przełączników itp. Przede wszystkim drażnił mnie bardzo ten wszechobecny błękitny kolor, więc trochę pozmieniałem. (PS. językiem angielskim się nie przejmujcie, nie włączyłem mifita po aktualizacji firmaware więc dlatego tak jest) Tarcza czarna. Ktoś ma ochotę to można pobrać. https://www.dropbox.com/s/vwt8nh8n9nek1a3/test6-8.res?dl=0 Spoiler Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Października 2017 przez fake4r
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 1 godzinę temu, Gawronnek napisał: chodzi o to by zaczynał się równo z PM wtedy wizualnie nie będzie takiego pustego miejsca Proszę: PL-FW-0.0.9.14-invert-bez4.res
Gawronnek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Chyba lepiej, jeszcze ten procent.Czy zawsze trzeba wgrywać wszystko czy można zrobić plik tylko z jedną tarczą?Redmi Note 4X 1
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) 7 minut temu, Gawronnek napisał: Chyba lepiej, jeszcze ten procent. Czy zawsze trzeba wgrywać wszystko czy można zrobić plik tylko z jedną tarczą? Wszystko się wgrywa jako całość, ale edytuje się osobno. 7 minut temu, Gawronnek napisał: Chyba lepiej, jeszcze ten procent. Proszę: PL-FW-0.0.9.14-invert-bez5.res Edytowane 15 Października 2017 przez tomurbanowicz
woyto Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Macie jakiś sposób na zamianę polskich znaków w powiadomieniach? @tomurbanowicz Testowałeś taką funkcję w Notify & Fitness? mi to do końca nie działało :/
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Przed chwilą, woyto napisał: Macie jakiś sposób na zamianę polskich znaków w powiadomieniach? @tomurbanowicz Testowałeś taką funkcję w Notify & Fitness? mi to do końca nie działało :/ Na tą chwile tylko Notify & Fitness - u mnie to elegancko działa.
woyto Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Przed chwilą, tomurbanowicz napisał: Na tą chwile tylko Notify & Fitness - u mnie to elegancko działa. Nie gryzie się z apką MiFit? Tam jest tyle opcji, że z minimum pół godziny muszę poświęcić na ogarnięcie tego
sondejmarek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Przy Notify to MiFit nie jest konieczny.Poza tym ma on wersje uproszczoną, ja tylko korzystam z alarmów, kroków, snu i powernap. I jeszcze MiFit drenuje aku pastylki.
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 15 minut temu, sondejmarek napisał: Przy Notify to MiFit nie jest konieczny. Jest konieczny. Nie był przy opasce, przy zegarku jest potrzebny.
sondejmarek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Uuups, nie ten wątek, muszę się wypisać. Nie można zmienić nagłówka w temacie? Sam amazfit?
Gawronnek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Jest konieczny. Nie był przy opasce, przy zegarku jest potrzebny.Jesteś pewny? przez jakiś czas miałem wyłączone MiFit, i wszystko chodziło z samym Notify. Mam co prawda teraz wyłączone z uwagi na wagę, w Notify brak pełnej analizy. Redmi Note 4X Tarcza jest ok
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) 10 minut temu, Gawronnek napisał: Jesteś pewny? Tak, jestem. Żeby w pełni wykorzystać kombo telefon-zegarek, należy mieć 2 programy działające. Nawet producent o tym wspomina - jeszcze nie ogarnęli wszystkiego do końca. Z opaską sobie poradzili i przy opasce MiFit nie jest wymagany. Jak np. bez MiFit włączysz/wyłączysz wyświetlanie pogody? 10 minut temu, Gawronnek napisał: Tarcza jest ok Napis "Kroki" można dać wyżej moim zdaniem, i nie pasują wolne pola od celu do dni tygodnia, ale to sobie już pokombinujcie sami 17 minut temu, sondejmarek napisał: Nie można zmienić nagłówka w temacie? Sam amazfit? Przecież już dawno był zmieniony. Edytowane 15 Października 2017 przez tomurbanowicz
sondejmarek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 OK widzę, Teraz jak się wczytam, ale jest problem taki że jestem b.szybko czytający i słowo MiBand 2 na stronie jest, dla mojego mózgu to jest info że to tu.
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 7 minut temu, sondejmarek napisał: OK widzę, Teraz jak się wczytam, ale jest problem taki że jestem b.szybko czytający i słowo MiBand 2 na stronie jest, dla mojego mózgu to jest info że to tu. Racja Już poprawiam.
Gawronnek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) coś zrobiłem źle pewnie z tymi zmiennymi środowiskowymi, jakaś rada, mam windows 10 e:\Amazfit>python res2img.py -i ulubiona.res -u File "res2img.py", line 7 <!DOCTYPE html> ^ SyntaxError: invalid syntax e:\Amazfit> Edytowane 15 Października 2017 przez Gawronnek
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Bo źle zapisałeś skrypt. Najlepiej utwórz plik txt i wklej do niego zawartość skryptu że strony Github, a następnie zmień rozszerzenie na py.
Gawronnek Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) potrzebuje jednak pomocy, przy pakowaniu wyrzuca mi Microsoft Windows [Version 10.0.15063] (c) 2017 Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone. e:\Amazfit>python res2img2.py -p Traceback (most recent call last): File "res2img2.py", line 360, in <module> with open(fileName, mode='rb') as file: # b is important -> binary IOError: [Errno 2] No such file or directory: 'Mili_chaohu.res' e:\Amazfit> nie mam pojęcia o co chodzi, może jakieś ustawienia windowsa Edytowane 15 Października 2017 przez Gawronnek
roger09 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Jak ja miałem włączone samo Notify to nie pokazywało mi treści wiadomości np z Whatsapp tylko że mam wiadomość i mam sprawdzić na telefonie. Miałem wersje pro. Btw jak idzie to chętnie komus oddam pro do Notify. Ale chyba się nie da
jjarik Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 2 minuty temu, roger09 napisał: Jak ja miałem włączone samo Notify to nie pokazywało mi treści wiadomości np z Whatsapp tylko że mam wiadomość i mam sprawdzić na telefonie. Miałem wersje pro. Btw jak idzie to chętnie komus oddam pro do Notify. Ale chyba się nie da Przypisana subskrypcja do konta Google więc da się ale.oddajesz całe konto, nie polecam
tomurbanowicz Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Dla mnie najlepsza jest biała - właśnie sobie ją dla siebie dopieściłem PL-FW-0.0.9.14-vT4.res Zastanawiam się jeszcze nad tymi procentami, czy nie dać większych procentów i zlikwidować % oraz cel. Edytowane 15 Października 2017 przez tomurbanowicz
jjarik Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) 12 minut temu, tomurbanowicz napisał: Dla mnie najlepsza jest biała - właśnie sobie ją dla siebie dopieściłem PL-FW-0.0.9.14-vT4.res Zastanawiam się jeszcze nad tymi procentami, czy nie dać większych procentów i zlikwidować % oraz cel. Ładnie czysto i wyraźnie w czarnej mi się podoba że się zlewa z obudowa, ta hiszpańska też czyta i czytelna Edytowane 15 Października 2017 przez jjarik
woyto Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Dobra dobra, a ktoś wie co to za dziurka?
Rekomendowane odpowiedzi