Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, woyto napisał:

Zamiast Goal będzie tamten symbol? trochę niewyraźny się wydawał

Tak. Mogę dać wyraźniejszy.

Poczekam do jutro niech więcej osób się wypowie :) Ale jak dla mnie to kreski brakuje :P

I nie wiem co widzicie w ciemnej tarczy - dla mnie jasna jest idealna :P

Edytowane przez tomurbanowicz
Opublikowano (edytowane)

Ja podtrzymuje to co napisałem wcześniej czyli taka jak ruska ale Pl. Z kreską i am/pm

12 godzin temu, woyto napisał:

Tu trochę lepsze zdjęcie.
Mam wrażenie, że w poprzednich było "PIA" zamiast "PIĄ" :D  Całkiem fajnie to wygląda
W "Kroki" R wygląda jak P

Dla mnie ta tarcza jest idealna. Zrób ją tylko Pl i zielony znacznik po osiągnięciu celu :)

Jak wygra  inny projekt to skontaktuje się z Tobą na PW.

Edytowane przez mrosi
Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem...?
Opublikowano

Taka propozycja odnośnie wersji tarcz. Jak będzie kilka gotowych wersji, to dobrze by było żeby przy pliku do pobrania znalazło się zdjęcie tarczy.

Ta ostatnia tarcza jest bardzo dobra.

...ups, nie zauważyłem, że zdjęcia już są

Opublikowano
1 minutę temu, xiar napisał:

Taka propozycja odnośnie wersji tarcz. Jak będzie kilka gotowych wersji, to dobrze by było żeby przy pliku do pobrania znalazło się zdjęcie tarczy.
Ta ostatnia tarcza jest bardzo dobra.

Tak planuję. 

Opublikowano
23 minuty temu, tomurbanowicz napisał:

Tak planuję. 

sadze ze to świetny pomysł ja proponuje 2 tarcze takie  twoja v5 biała bez sek i tydz  plus twoja czarna bez kresek tydz i sek to moje dwa faworyty black&white 

Opublikowano
1 minutę temu, jjarik napisał:

sadze ze to świetny pomysł ja proponuje 2 tarcze takie  twoja v5 biała bez sek i tydz  plus twoja czarna bez kresek tydz i sek to moje dwa faworyty black&white 

Musisz to pokazać ze zdjęciami, bo trochę tego było :)

Opublikowano (edytowane)

Twoja V5 biała usunąć tydz i sek

received_10208804038653339.jpeg

Twoja czarna bez linii usunąć tydz sek i kreske nad krokami 

received_10208800850173629.jpeg

Edytowane przez jjarik
Jak dla mnie najlepsze najbardziej czytelne i miłe dla.oka tarcze,
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, tomurbanowicz napisał:

W tej wywaliłbym jeszcze  baterie i ten piorun a kreske zostawił , przy okazji zmiana wyglądu okienek nad dniami na plus można zastosować do wszystkich 

Edytowane przez jjarik
Opublikowano

Dla mnie ok, gdybym się miał czerpać to trochę bym skrócił kreskę od lewej strony i miodzio. Bateria moim zdaniem powinna być, nie każdy ciągle zagląda do programów i czasami można przegapić jej rozładowanie, ale jak nie będzie to przeżyje.

Redmi Note 4X

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Gawronnek napisał:

Dla mnie ok, gdybym się miał czerpać to trochę bym skrócił kreskę od lewej strony i miodzio. Bateria moim zdaniem powinna być, nie każdy ciągle zagląda do programów i czasami można przegapić jej rozładowanie, ale jak nie będzie to przeżyje.

Redmi Note 4X

Kreska jest długa po to by była nad całymi krokami i lepiej długa wygląda dla oka więc lepiej jej nie skracac co.do bateria pociagnij po tarczy palcem w dół i masz jej stan nie musisz zaglądać do programu 

Edytowane przez jjarik
Opublikowano

Dla mnie idealna, zrób taką ewentualnie dodaj to AM jak chcesz, a później wyrwał wszystko, linie, baterie i AM dla tych co tego nie chcą. Nigdy wszystkich nie zadowolisz, szkoda Twojego czasu, a dwie wersje to i tak super :)e676af68a1803de5a2b592bd58ee0534.jpg

Redmi Note 4X

Opublikowano

Czy rozwijasz dalej firmware do Mi Band 2? Właśnie wgrałem sobie Mili_pro-54-tomi.fw
Trzecia literka w dniu tygodnia by się przydała i kolejność daty na "naszą" jeśli by się udało, np: "sob 14 Paz"/ "Paź 14 sob"

Opublikowano
Przed chwilą, sondejmarek napisał:

Czy rozwijasz dalej firmware do Mi Band 2? Właśnie wgrałem sobie Mili_pro-54-tomi.fw
Trzecia literka w dniu tygodnia by się przydała i kolejność daty na "naszą" jeśli by się udało, np: "sob 14 Paz"/ "Paź 14 sob"

Kolejności się nie zmieni niestety. Tak będę rozwijać i dzisiaj chyba rozdzielę wątek na osobny dla Mi Band 2. Jest ankieta, nie wiem czy widziałeś?

Opublikowano
2 minuty temu, sondejmarek napisał:

Tak wziąłem udział, głosowałem za 3 literką a nawet 4, bo miejsce jest ale pewnie możliwości brak.

Dzisiaj wieczorem powinienem wypuścić wersję z 3 literami dużymi. Jeszcze ciekawie wygląd kropka po środku liter nie na dole. 

Jeszcze kwestia w który FW wchodzić, czy .53, czy .54....

Wersja z AM/PM i trochę dłuższą kreską: test7.res

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...