ZduneX25 Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 A jak już robisz fabryczne to musisz od nowa wszystko dodać i na wszystko zezwolić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziomek90 Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 7 hours ago, Orjon said: To nie jest błąd, tylko informacja. To, że koślawo przetłumaczona przez osoby zajmujące się Globalem, to już inna sprawa. Po prostu nie rób po powiązaniu konta resetu do fabrycznych czy innych rzeczy o których info jest w tym komunikacie. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 hour ago, ZduneX25 said: A jak już robisz fabryczne to musisz od nowa wszystko dodać i na wszystko zezwolić. Nie wiem co pomogło, już wcześniej wykonywałem wszystkie kroki od początku. Albo po prostu wczoraj po alko nie widziałem tego błyskawicznie znikającego komunikatu na samym dole... Teraz muszę czekać 59 godzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Hej. Będę sprzedawać mojego mi6 6/64 w wersji global z polskiej dystrybucji. Kupiony w media markt we wrześniu 2017 czyli jeszcze pół roku gwarancji. Nawet Polska instrukcja jest moje pytanie brzmi ile można chcieć za niego ? Telefon i bateria w pełni sprawny tylko ma trochę porysowane metalowe ramki od kurzu bo od zawsze był w pokrowcu i z szkłem na ekranie. Będę robił aukcje wkrótce i nie wiem czy np 800zl to dobra cena ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Dla kupującego słaba Ale chyba w nich cenach będzie chodzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxiuu Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Witam. Można jakoś ustawić żeby wszystkie ikony na ekranie głównym były w białych ramkach? Może być jakiś motyw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 On 3/25/2019 at 9:04 PM, Foxiuu said: Witam. Można jakoś ustawić żeby wszystkie ikony na ekranie głównym były w białych ramkach? Może być jakiś motyw. Nova Launcher i robisz, co chcesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Nova jest słaba, są lepsze launchery. Lawnchair V2, hyperion, Microsoft Launcher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Działa Wam google pay z magiskiem? Mi na miuipro 9.2.21 nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Żeby zadziałało gpay z magiskiem trzeba zainstalować wersję canary magiskaOreo tastes better with Mi6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 2 minuty temu, Thomas_Anderson napisał: Żeby zadziałało gpay z magiskiem trzeba zainstalować wersję canary magiska Oreo tastes better with Mi6 Manager i zip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 TakOreo tastes better with Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Trzeba usunąć najpierw starego czy napisze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Lepiej chyba usunąć starszą wersję.Oreo tastes better with Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Zaktualizuj normalnie aplikację magisk manager na canary, zmień kanał aktualizacji na canary w ustawieniach i pobierz v18.2 z pozycji magisk managera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxiuu Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Panowie, gdzie ucieka te 2.7 GB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Na system i aplikacje, które masz w tle. A sądząc po ilości powiadomień, jest ich dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxiuu Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 (edited) 59 minut temu, don_kamillo napisał: Na system i aplikacje, które masz w tle. A sądząc po ilości powiadomień, jest ich dużo. Jak najlepiej efektywnie ubić aplikacje w tle? Jakaś apka? Edited March 27, 2019 by Foxiuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Jak najlepiej efektywnie ubić aplikacje w tle? Jakaś apka?Miui samo ubija dość mocno . Chyba że masz zablokowanie (kłódeczki) przy apceWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxiuu Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 3 minuty temu, Adamk102 napisał: Miui samo ubija dość mocno . Chyba że masz zablokowanie (kłódeczki) przy apce Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka No niektóre mają kłódki otwarte niektóre zamknięte. Jak powinno być? Druga sprawa jak chce ubić wszystkie apki krzyżykiem wchodząc w menadżera to niektóre zostają aktywne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 No niektóre mają kłódki otwarte niektóre zamknięte. Jak powinno być? Druga sprawa jak chce ubić wszystkie apki krzyżykiem wchodząc w menadżera to niektóre zostają aktywne.Kłódka zamknięta apka działa w tle system jej nie ubije, oferta odwrotnieWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Ja mam kłódki jedynie na whatsapie i gmailu. A co do "czyszczenia ramu" krzyżykiem to praktycznie nie stosuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxiuu Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 2 minuty temu, Kamil Kupiec napisał: Ja mam kłódki jedynie na whatsapie i gmailu. A co do "czyszczenia ramu" krzyżykiem to praktycznie nie stosuje. To normalne, że krzyżyk mi nie zamyka apek tylko wyskakuje info, że pamięć została zwolniona a nadal apki zostają tak jakby w tle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Jak masz kłódkę to nie zabije tej apki. I wyłącz autostart aplikacji jeżeli chcesz je ubijać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxiuu Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 2 minuty temu, Kamil Kupiec napisał: Jak masz kłódkę to nie zabije tej apki. I wyłącz autostart aplikacji jeżeli chcesz je ubijać. Wszystkie kłódki mam otwarte autostart też wyłączony z tych apek jednak krzyżyk nie zamyka mi ich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Wszystkie kłódki mam otwarte autostart też wyłączony z tych apek jednak krzyżyk nie zamyka mi ich.Kłódki są zamknięte więc jak ma.je wyłączyć?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxiuu Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 1 minutę temu, Adamk102 napisał: Kłódki są zamknięte więc jak ma.je wyłączyć? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka To chyba źle zrozumiałem, myślałem, że chodzi o to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Tu masz ikonkę że APK otwarta najedz na nią to się zamknie i już apka na stałe.dziala w tleWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Kiedyś jak zmieniałem motyw to nie pokazywał albo źle pokazywał kłódki apek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxiuu Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 9 minut temu, Adamk102 napisał: Tu masz ikonkę że APK otwarta najedz na nią to się zamknie i już apka na stałe.dziala w tle Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Dobra już mam, dzięki 7 minut temu, Kamil Kupiec napisał: Kiedyś jak zmieniałem motyw to nie pokazywał albo źle pokazywał kłódki apek. No ja sobie ustawiłem jakiś czarny motyw jednak nadal mi gdzieś ucieka te 2.5 GB ramu. System aż tyle zabiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 (edited) Ja mam kłódki na whatsapie, Gmailu, mihome i adguard i mam wolne 3,7. Ogólnie nigdy tego nie sprawdzam bo przy 6gb ram i tak nie ma prawa zamulić A w ogóle to mówią że w androidzie ram wolny to ram zmarnowany. Edited March 27, 2019 by Kamil Kupiec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Wszędzie zmarnowany ram to zmarnowany. Powinien być wykorzystany w 100% ale niestety aplikacje w tle potrafią generować naprawdę dużo potrzebnego prądu.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Możesz w ustawieniach ustawić, że dłuższe przytrzymanie przycisku "wstecz" ubije aplikację. Tylko właśnie pytanie po co? 6 GB RAMu jest właśnie po to, żeby te aplikacje były natychmiast wywoływane z pamięci. Ja nawet kłódek nie mam, tylko autostart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Siema. Działa google pay na miui global dev przy zablokowanym Bootloaderze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painless Posted April 15, 2019 Share Posted April 15, 2019 ma ktoś z was też tak, że podczas rozmowy w mi6 dzwięk rozmówcy wydobywa mi sie również/bądź też tylko z głosnika na dole? irytuje mnie to bo każdy dookoła słyszy co mój rozmówca do mnie mówi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 15, 2019 Share Posted April 15, 2019 Pierwsze słyszę o takim czymś. Może włącza ci głośnomówiący? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts