michals19s Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 region zmienilem ale nie dziala, probuje grac w taka gre za pomoca przeglaraki Puffin , wpisuje w google riotzone ru, chce przejsc na strone, ale odsyla mnie do sklepu play i chce zebym pobral aplikacje gry, tylko jest informacja ze ta gra nie jest obslugiwana w twoim kraju nie moge sobie z tym poradzic, kiedys w innym tel dzialala mi ta gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 (edited) Jaka gra? Spróbuj zainstalować ją z apkmirror. Edited December 29, 2018 by Kamil Kupiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
michals19s Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 w tej apce jej nie ma, to gra przegladarkowa a przegladarka puffin ma za zadanie imitowac przegladrake komputerowa na androida, tylko na innych tel mozna sie zalogowac do tej gry, a na moim Mi 6 ni cholery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted December 31, 2018 Share Posted December 31, 2018 Wszystkiego najlepszego dla forumowiczów! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Dnia 29.12.2018 o 23:09, michals19s napisał: w tej apce jej nie ma, to gra przegladarkowa a przegladarka puffin ma za zadanie imitowac przegladrake komputerowa na androida, tylko na innych tel mozna sie zalogowac do tej gry, a na moim Mi 6 ni cholery Próbowałeś tryb komputerowy w chrome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Ktoś już próbował instalować nowy Paranoid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 @don_kamillo chciałem, ale z komentarzy wynika, że wiele rzeczy nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 @RSL Czytałem, pojawił się później, niż zadałem pytanie. Ciekawe, co ile będą wydania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 A który custom rom obecnie jest najlepszy? Chodzi mi o poprawność działania wszystkich funkcji, stabilność, dobre trzymanie baterii, działające powiadomienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 @don_kamillo mam nadzieję, że nie jak kiedyś. Jak miałem Mi5 to wyszły trzy wersje i na tym koniec, chyba cały projekt wtedy umarł. @Kamil Kupiec Tak jak już Ci mówiłem wcześniej xD Ten LOS z chińskiej strony działa bardzo dobrze, nadal go używam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 @RSL są jakieś aktualizacje czy długi czas bez wsparcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 @Kamil Kupiec ostatni nadal jest z 2018-11-23 14:46:34, ale nie widzę żeby było coś zepsute także na razie nie narzekam Czekam aż ten Paranoid ruszy (o ile ruszy). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 @RSLnfc i płatności działają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 @Kamil Kupiec No oczywiście, że tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 @RSL Może i teraz im się znudzi. Szkoda, bo jak pamiętam, ich najlepszą wersją było 3.99. W tych customach się straszna stagnacja zrobiła. W zasadzie tylko MIUI się wyróżnia, bo te gołe customy w ogóle mi się nie podobają. A od upadku Cyana jest tylko gorzej, bo nawet motywów nie ma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Na kenzo bardzo długo używałem viperos na nougacie, a później przeszedłem na nitrogenos na oreo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 @Kamil Kupiec I co, nadal go używasz? Ma jakieś ciekawe funkcje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 @don_kamillo kenzo leży na szufladzie z global 10 bo jest nie używany. Teraz mam mi6 i również global Stable bo nie znalazłem ulubionego romu jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Panowie nie będę zakładał nowego tematu postu, ale mam pytanie. Od kilku aktualizacji nie łączy mi się bluetooth. Znaczy z zapisanymi wcześniej słuchawkami działa, ale nowych już nie odnajduje. Przeszedłem na xiaomi.eu Stable 10.2 po wipe nie odnajduje nawet starych słuchawek tylko kręci w koło. Jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem. Może są jakieś ukryte opcje typu widoczne dla wszystkich jak było kiedyś? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Edit problem rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
darer Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Czy działa wam tryb nocny w mi6 w stockowej aplikacji aparat? Mi pokazuje, że niby "aparat zrobi kilka zdjęć" ale zawsze robi 1 czyli nic nie działa. Aplikacja Gcam nocne zdjęcie robi kilka sekund i jest efekt mega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Ktoś się bawił w ten projekt treble? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupi49 Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 A co to za 'projekt treble'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Miało to za zadanie ułatwić aktualizację telefonów, Google zaprezentowało to w zeszłym roku, ale jakoś ucichło. Na xda widziałem wątek o tym dla Mi6, ale wątek nie jest aktualizowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 To jest chyba update samego firmware żeby mieć łatki zabezpieczeń nowe, a nie robić update całego romu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin3z Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 (edited) Czołem, Misiaczki, bo jednak po ponad roku muszę postawić wszystko od nowa, a lekko wypadłem z obiegu. Które xiaomi.eu teraz warto stawiać, które da się używać bez większych bugów? Polecacie MIUI 9 czy już może 10, bo widzę, że jest dla MI6. Zmieniło się też coś pod kątem softu do flashowania? Ostatnie co używałem to jakiś Xiaomi MiTool by Francesco zamiast MiFlasha, który nie działał z nowszym Androidem. Coś mnie pominęło w międzyczasie? Dzięki za pomoc. Edited January 22, 2019 by martin3z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Polecam global stable miui 10. Flash przez mi flash. Z xiaomi.eu też byłem zadowolony ale ostatecznie zostałem na Globalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin3z Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Polecam global stable miui 10. Flash przez mi flash. Z xiaomi.eu też byłem zadowolony ale ostatecznie zostałem na Globalu. No nie mogę...MIDI być xiaomi.eu niestety.Widzę, że wątek mi6 powoli umiera. W sumie nic dziwnego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted January 23, 2019 Share Posted January 23, 2019 Ja używam od miui 9 MiuiPro i według mnie najlepsze Miui jakie wyszloWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 (edited) https://forum.xda-developers.com/mi-6/development/rom-baikalos-powersave-t3892757 Ktoś testował może? //nie polecam Edited February 1, 2019 by RSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Czyżby mi6 został spisany na straty z aktualizacjami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 O jakich aktualizacjach mówisz? W sensie do androida P? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 A na Oreo nie miało być końca wsparcia? Słyszałem że tylko customy na mi6 mają Androida PWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Android P wraz z miui 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 A jest jakiś ciekawy custom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Ciekawy jest nitrogenos. I chętnie bym sprawdził baikal czy jak on się tam nazywa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts