BarthezzVTi Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 Czy jest custom oparty na czystym Androidzie? Tak jak w Pixelach, Motoroli itp? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
grzegorz.lki Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Czy jest custom oparty na czystym Androidzie? Tak jak w Pixelach, Motoroli itp? Tak Pixel ExperienceWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
kacper.lz Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Da się gdzieś wyłączyć funkcję przyciszania multimediów przy przychodzącym powiadomieniu? Nawet jak mam włączony tryb nie przeszkadzać to przy słuchaniu muzyki jak przychodzi powiadomienie to muzyka jest ściszana na jakieś 2 sekundy, denerwujące to
emarcin Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Tak Pixel ExperienceWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka"This device has been abandoned and will no longer receive updates for this edition."Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
grzegorz.lki Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Możesz skorzystać z tejhttps://forum.xda-developers.com/mi-6/development/rom-pixel-experience-t3892351Lub tutajhttps://sagit.sbwml.netWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Kamil Kupiec Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Używa ktoś najnowszego pixel experience?
Kamil Kupiec Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Wersja od fu24? A jak z powiadomieniami?
RSL Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Wersja o nazwie MGC_6.1.021_BSG&Arnova-based_v.1.3e_TlnNeun, bo można wrzucać zapisane wcześniej konfiguracje. Z powiadomieniami tzn?
Kamil Kupiec Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Np z WhatsAppa. Bo czasami przychodzą dopiero po otworzeniu aplikacji. Jaki mod w magisk pod gcam masz?
RSL Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Czasem coś się zatnie, ale to chyba w każdym romie. Tak właściwie to nie wiem po co mi te dwa moduły jednocześnie, muszę protestować i któryś usunąć.
Kamil Kupiec Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Spoko ten pixel experience ale czasami powiadomienia z WhatsAppa nie dochodzą od razu tylko trzeba aplikacje uruchomić.
poziomek90 Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Mi 6 nawet w wersji Global i z polskiej dystrybucji nie ma pasma LTE B20? Redmi 4X mi się łączy z LTE na tej samej karcie SIM, gdzie Mi 6 pokazuje jedynie H+
poziomek90 Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 To mój pierwszy telefon z USB typu C. Czy one wszystkie są takie "luźne"? Kupiłem kabel Blitzwolf Ampcore Turbo 1.8m BW-TC10 i on normalnie mi wyskakuje z gniazda telefonu, gdy go ładuję i używam telefonu. Na oryginalnym kablu z zestawu jest niewiele lepiej... Na kablu Micro USB z Blitzwolfa to mogłem powiesić telefon i prędzej by wyrwał gniazdo USB niż odłączył telefon...
Adamk102 Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 To mój pierwszy telefon z USB typu C. Czy one wszystkie są takie "luźne"? Kupiłem kabel Blitzwolf Ampcore Turbo 1.8m BW-TC10 i on normalnie mi wyskakuje z gniazda telefonu, gdy go ładuję i używam telefonu. Na oryginalnym kablu z zestawu jest niewiele lepiej... Na kablu Micro USB z Blitzwolfa to mogłem powiesić telefon i prędzej by wyrwał gniazdo USB niż odłączył telefon... Kolego zdecydowanie mój kabel dobrze trzyma nie ma luzówWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
poziomek90 Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 2 minutes ago, Adamk102 said: Kolego zdecydowanie mój kabel dobrze trzyma nie ma luzów Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Nie chodzi o luzy, tylko czy potrafi wyskoczyć sam podczas ładowania i używania telefonu a najlepiej czy możesz złapać za kabel i "podyndać" nim telefonem a on nie spadnie
Adamk102 Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Nie chodzi o luzy, tylko czy potrafi wyskoczyć sam podczas ładowania i używania telefonu a najlepiej czy możesz złapać za kabel i "podyndać" nim telefonem a on nie spadnie Zdecydowanie nic takiego nie zauważyłem a często gdzies lata na kablu, także słuchawki mam podpięte i wręcz ciężko się je odpinaWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
poziomek90 Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 5 minutes ago, Adamk102 said: Zdecydowanie nic takiego nie zauważyłem a często gdzies lata na kablu, także słuchawki mam podpięte i wręcz ciężko się je odpina Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Kupiłem telefon używany, być może port jest już tak wyrobiony 1
Adamk102 Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Kupiłem telefon używany, być może port jest już tak wyrobiony Ja mam mojego 2 lata i nic takiego nie zauważyłemWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1
RSL Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 (edited) Spotkał się ktoś z takim syfem w diodzie doświetlającej? Jak to w ogóle możliwe. Edited February 12, 2019 by RSL
poziomek90 Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 55 minutes ago, RSL said: Spotkał się ktoś z takim syfem w diodzie doświetlającej? Jak to w ogóle możliwe. Wygląda na kolonię bakterii Lubią ciepło od lampy
Kamil Kupiec Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Wygląda jakby było pokruszone od środka.
don_kamillo Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Może tylny panel w tym narożniku nie przylega i zbiera się kurz? A tak z innej beczki: macie odpryski na tej ramce wokół telefonu?
poziomek90 Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 2 minutes ago, don_kamillo said: Może tylny panel w tym narożniku nie przylega i zbiera się kurz? A tak z innej beczki: macie odpryski na tej ramce wokół telefonu? Tak, uroki aluminium. W Redmi 4X to samo
Adamk102 Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Może tylny panel w tym narożniku nie przylega i zbiera się kurz? A tak z innej beczki: macie odpryski na tej ramce wokół telefonu?Tak potwierdzamWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Kamil Kupiec Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Ja mam trzy delikatne odpryski nad klawiszami głośności. Najlepsze jest to, że od razu po rozpakowaniu nowego telefonu wsadziłem w etui.
RSL Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 2 godziny temu, poziomek90 napisał: Wygląda na kolonię bakterii Lubią ciepło od lampy Nie używam jej, bardzo rzadko włączam latarkę nawet xd Pojawiło się nagle i się rozprzestrzenia. 2 godziny temu, Kamil Kupiec napisał: Wygląda jakby było pokruszone od środka. Trochę, ale to szkło jest chyba na tyle cienkie że wszystko by poszło. 2 godziny temu, don_kamillo napisał: Może tylny panel w tym narożniku nie przylega i zbiera się kurz? Kurde, ale tak nagle po ponad roku? :/
Kamil Kupiec Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Lista modeli które mają dostać miui 11. Mi 9, Mi 8, Mi 8 SE, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition, Mi 6 Mi Mix 3, Mi Mix 2s, Mix Mix 2, Mi Mix Mi Note 3, Mi Note 2 Mi Max 3, Mi Max 2, Mi Max Mi Play Mi 6X, Mi 5c, Mi 5X, Mi 5s, Mi 5s Plus Redmi Note 7, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Note 4, Redmi Note 4X Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 3s, Redmi 3X Redmi S2
Thomas_Anderson Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Ciekawe czy z nowym Miui dostaniemy nową wersję Androida?Oreo tastes better with Mi6
patrikos23 Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Dostaniemy ale nowe błędy... Miui 10 nie potrafią dopracować i błąd goni inny błąd. Ciężko sobie jakoś stabilne to miui 11 wyobrazićTapatalk by Xiaomi Mi6 Pro Ceramic Black
simcold Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Tak, uroki aluminium. W Redmi 4X to samo Ramka tak samo jak i korpus nie jest w mi6 wykonany z aluminium tylko ze stali dlatego tak wzrosła waga względem mi5 jak i wytrzymałość. Moja mi6 ma 1.5 roku i żadnej ryski ani odprysku. Wygląda jakby wczoraj ja wyciągnięto z opakowania. Tak się ostatnio zastanawiałem nad zmianą mi6 na coś.... O w sumie nawet gdybym go sprzedał za około 900 przy dobrych wiatrach to po pierwsze bez sensu dokładać drugie tyle albo i więcej do czegoś "lepszego" a co najważniejsze wszystko jest większe od mi6. Na dzień dzisiejszy można mi6 nazwać compact albo mini Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 2
Recommended Posts