Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da się gdzieś wyłączyć funkcję przyciszania multimediów przy przychodzącym powiadomieniu? Nawet jak mam włączony tryb nie przeszkadzać to przy słuchaniu muzyki jak przychodzi powiadomienie to muzyka jest ściszana na jakieś 2 sekundy, denerwujące to :|

Posted

Tak Pixel Experience

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

"This device has been abandoned and will no longer receive updates for this edition."

Posted

Wersja o nazwie MGC_6.1.021_BSG&Arnova-based_v.1.3e_TlnNeun, bo można wrzucać zapisane wcześniej konfiguracje. Z powiadomieniami tzn?

Posted

Czasem coś się zatnie, ale to chyba w każdym romie.

Tak właściwie to nie wiem po co mi te dwa moduły jednocześnie, muszę protestować i któryś usunąć.

Screenshot_20190205-075416.png

Posted

Mi 6 nawet w wersji Global i z polskiej dystrybucji nie ma pasma LTE B20? Redmi 4X mi się łączy z LTE na tej samej karcie SIM, gdzie Mi 6 pokazuje jedynie H+

Posted

To mój pierwszy telefon z USB typu C. Czy one wszystkie są takie "luźne"? Kupiłem kabel Blitzwolf Ampcore Turbo 1.8m BW-TC10 i on normalnie mi wyskakuje z gniazda telefonu, gdy go ładuję i używam telefonu. Na oryginalnym kablu z zestawu jest niewiele lepiej... Na kablu Micro USB z Blitzwolfa to mogłem powiesić telefon i prędzej by wyrwał gniazdo USB niż odłączył telefon... 

Posted
To mój pierwszy telefon z USB typu C. Czy one wszystkie są takie "luźne"? Kupiłem kabel Blitzwolf Ampcore Turbo 1.8m BW-TC10 i on normalnie mi wyskakuje z gniazda telefonu, gdy go ładuję i używam telefonu. Na oryginalnym kablu z zestawu jest niewiele lepiej... Na kablu Micro USB z Blitzwolfa to mogłem powiesić telefon i prędzej by wyrwał gniazdo USB niż odłączył telefon... 
Kolego zdecydowanie mój kabel dobrze trzyma nie ma luzów

Posted
2 minutes ago, Adamk102 said:

Kolego zdecydowanie mój kabel dobrze trzyma nie ma luzów

Nie chodzi o luzy, tylko czy potrafi wyskoczyć sam podczas ładowania i używania telefonu a najlepiej czy możesz złapać za kabel i "podyndać" nim telefonem a on nie spadnie 

Posted
Nie chodzi o luzy, tylko czy potrafi wyskoczyć sam podczas ładowania i używania telefonu a najlepiej czy możesz złapać za kabel i "podyndać" nim telefonem a on nie spadnie 
Zdecydowanie nic takiego nie zauważyłem a często gdzies lata na kablu, także słuchawki mam podpięte i wręcz ciężko się je odpina

Posted
5 minutes ago, Adamk102 said:

Zdecydowanie nic takiego nie zauważyłem a często gdzies lata na kablu, także słuchawki mam podpięte i wręcz ciężko się je odpina

Kupiłem telefon używany, być może port jest już tak wyrobiony :(

• Like 1
Posted
Kupiłem telefon używany, być może port jest już tak wyrobiony
Ja mam mojego 2 lata i nic takiego nie zauważyłem

• Like 1
Posted (edited)

Spotkał się ktoś z takim syfem w diodzie doświetlającej? Jak to w ogóle możliwe.

received_262822794613020.thumb.jpg.f043bec7fe94d52afbde8bda1b304ff8.jpg

Edited by RSL
Posted
55 minutes ago, RSL said:

Spotkał się ktoś z takim syfem w diodzie doświetlającej? Jak to w ogóle możliwe.

received_262822794613020.thumb.jpg.f043bec7fe94d52afbde8bda1b304ff8.jpg

Wygląda na kolonię bakterii :) Lubią ciepło od lampy 

Posted
2 minutes ago, don_kamillo said:

Może tylny panel w tym narożniku nie przylega i zbiera się kurz?

A tak z innej beczki: macie odpryski na tej ramce wokół telefonu?

Tak, uroki aluminium. W Redmi 4X to samo 

Posted

A tak z innej beczki: macie odpryski na tej ramce wokół telefonu?
Tak potwierdzam

Posted
2 godziny temu, poziomek90 napisał:

Wygląda na kolonię bakterii :) Lubią ciepło od lampy 

Nie używam jej, bardzo rzadko włączam latarkę nawet xd Pojawiło się nagle i się rozprzestrzenia.

2 godziny temu, Kamil Kupiec napisał:

Wygląda jakby było pokruszone od środka. 

Trochę, ale to szkło jest chyba na tyle cienkie że wszystko by poszło.

2 godziny temu, don_kamillo napisał:

Kurde, ale tak nagle po ponad roku? :/

Posted

Lista modeli które mają dostać miui 11.

Posted

Dostaniemy ale nowe błędy... Miui 10 nie potrafią dopracować i błąd goni inny błąd. Ciężko sobie jakoś stabilne to miui 11 wyobrazić

Tapatalk by Xiaomi Mi6 Pro Ceramic Black

Posted
Tak, uroki aluminium. W Redmi 4X to samo 

Ramka tak samo jak i korpus nie jest w mi6 wykonany z aluminium tylko ze stali dlatego tak wzrosła waga względem mi5 jak i wytrzymałość. Moja mi6 ma 1.5 roku i żadnej ryski ani odprysku. Wygląda jakby wczoraj ja wyciągnięto z opakowania. Tak się ostatnio zastanawiałem nad zmianą mi6 na coś.... O w sumie nawet gdybym go sprzedał za około 900 przy dobrych wiatrach to po pierwsze bez sensu dokładać drugie tyle albo i więcej do czegoś "lepszego" a co najważniejsze wszystko jest większe od mi6. Na dzień dzisiejszy można mi6 nazwać compact albo mini

• Like 2