Adamk102 Posted April 15, 2019 Share Posted April 15, 2019 ma ktoś z was też tak, że podczas rozmowy w mi6 dzwięk rozmówcy wydobywa mi sie również/bądź też tylko z głosnika na dole? irytuje mnie to bo każdy dookoła słyszy co mój rozmówca do mnie mówiNigdy tak nie miałemWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 18 godzin temu, Painless napisał: ma ktoś z was też tak, że podczas rozmowy w mi6 dzwięk rozmówcy wydobywa mi sie również/bądź też tylko z głosnika na dole? irytuje mnie to bo każdy dookoła słyszy co mój rozmówca do mnie mówi Jaki rom i wersja fw? Instalowałeś jakieś modyfikacje albo moduły magisk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 (edited) Pojawiła się nowa wersja oficjalnego TWRP jakby co Edit. Musiało się coś zmienić. Poprawiłem. Edited April 17, 2019 by Kamil Kupiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 Page not found...Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painless Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 Mam normalnie rozmowe bez głośnomówiącego, posprawdzam te moduły czy któryś tego nie robi. ps. ten modul z mixa 2 naprawia mi nagrywanie audio bo mega cicho nagrywalo, ale w sumie możliwe ze to ten moduł, później to sprawdzę i dam znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 Czemu używasz all in one a nie modułu od Alexey? Alexey lepszy jest o wiele i nie powinno się ich łączyć i go updejtujWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painless Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 Strasznie sie z tym pogubiłem i juz nie wiem co mam pobrać z tych watkow na xda, podeslal bys mi tę właściwą paczke zip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 (edited) @Painless wyrzuć moduł Mi Mix 2 Audio Quality & Volume Fix to on powoduje ten problem. Aplikacja v7.6b i moduł v6 - https://t.me/alexey070315/325 Edited April 17, 2019 by RSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 35 minut temu, RSL napisał: @Painless wyrzuć moduł Mi Mix 2 Audio Quality & Volume Fix to on powoduje ten problem. Aplikacja v7.6b i moduł v6 - https://t.me/alexey070315/325 Działa Ci na 7.6b ręczna ostrość? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painless Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 1 godzinę temu, RSL napisał: @Painless wyrzuć moduł Mi Mix 2 Audio Quality & Volume Fix to on powoduje ten problem. Aplikacja v7.6b i moduł v6 - https://t.me/alexey070315/325 polecasz te wersje gcama? bo mam sprawdzona i stabilną więc nie wiem czy zamieniać dzięki za pomoc edit: ogólnie to usunąłem ten moduł i nic nie pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 polecasz te wersje gcama? bo mam sprawdzona i stabilną więc nie wiem czy zamieniać dzięki za pomoc edit: ogólnie to usunąłem ten moduł i nic nie pomogłoDla mi6 albo ta wersja albo od Fu24 Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painless Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 (edited) no i nie wiem, dalej mam nawet na najnizszym poziomie głośności podczas rozmowy ten głośnik, bez znaczenia jak mocno przycisze to ten glosnik na całkiem wysokim poziomie głośności wciąż wydobywa dzwiek Edited April 17, 2019 by Painless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 38 minut temu, Painless napisał: no i nie wiem, dalej mam nawet na najnizszym poziomie głośności podczas rozmowy ten głośnik, bez znaczenia jak mocno przycisze to ten glosnik na całkiem wysokim poziomie głośności wciąż wydobywa dzwiek Wgraj przez mi flasha nowy rom i zobacz wtedy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 4 godziny temu, Kamil Kupiec napisał: Działa Ci na 7.6b ręczna ostrość? A nie wiem, nie używam. 3 godziny temu, Painless napisał: polecasz te wersje gcama? bo mam sprawdzona i stabilną więc nie wiem czy zamieniać dzięki za pomoc edit: ogólnie to usunąłem ten moduł i nic nie pomogło Polecam, aktualizuję co wersję. 1 godzinę temu, Painless napisał: no i nie wiem, dalej mam nawet na najnizszym poziomie głośności podczas rozmowy ten głośnik, bez znaczenia jak mocno przycisze to ten glosnik na całkiem wysokim poziomie głośności wciąż wydobywa dzwiek Co do modułu to miałem ten sam problem z nim i mi usunięcie pomogło. Może rzeczywiście musisz postawić system od nowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Które apki można bezpiecznie zamrozić na miui global? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 4 godziny temu, Kamil Kupiec napisał: Które apki można bezpiecznie zamrozić na miui global? nie rozpędzaj się tak z tym globalem, bo chyba znalazłem idealnego customa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 @RSL??Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 5 minut temu, RSL napisał: nie rozpędzaj się tak z tym globalem, bo chyba znalazłem idealnego customa. Zaciekawiłeś mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 @Adamk102 no wiesz, AEX by Shev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 [mention=37995]Adamk102[/mention] no wiesz, AEX by ShevHehe jednak cię przekonał Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 No spróbowałem i powiem szczerze, że jestem zachwycony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 25 minut temu, RSL napisał: @Adamk102 no wiesz, AEX by Shev Gdzie go można dostać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 I screeny dawaj jakieś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painless Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 w sumie myśle, żeby przerzucić się na jakiś custom, co myślicie o los na mi6? i to normalnie moge z xiaomi.eu w twrp flashowac czy trzeba sie w cos bawic zeby takiego losa na mi6 postawic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Siedziałem na oficjalnej wersji 15.1 i w sumie byłem zadowolony. Musisz zrobić format data, wgrać fw 4.19 rom i gapps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 w sumie myśle, żeby przerzucić się na jakiś custom, co myślicie o los na mi6? i to normalnie moge z xiaomi.eu w twrp flashowac czy trzeba sie w cos bawic zeby takiego losa na mi6 postawic?Mam Los 16 od sbwml, wipe dalej firmware ja wygrywałem 9 coś ale polecają 8.4.19 następnie Rom i gapps. Rom działa bardzo dobrze. Jedyne co nie działa to asystent GoogleWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 (edited) AEX od Shev dalej fantastycznie działa, ale mam ogromną ochotę coś wrzucić innego (AEX 6.5 od sbwml), to się nazywa uzależnienie. @Kamil Kupiec może wrzuć to sobie jak masz problemy z wersją od Shev a AEX Ci się spodobał. Edited April 22, 2019 by RSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Daj znać jak się sprawuje wersja od sbwml. Myślałem żeby wrzucić Miui dev 9.4.22 na pie bo sbwml udostępnił link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Poczekam jeszcze kilka dni na jakąś aktualizację do 6.5 od Shev, jak się nie pojawi to wrzucę tę od sbwml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 To ja poczekam na Twoją opinię. Chociaż szczerze to wolałbym coś oficjalnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Używam AEX od sbwml od dłuższego. Tej najnowszej jeszcze nie instalowałem i powiem tak, zadka nie urywa. Stabilnie jest, ale bateria jako tako. Dzisiaj lub jutro może przeniosę się na coś innego. Myślę o powrocie do MIUI lub spróbować RR bo mam bardzo dobre wspomnienia z tego romu ze starych telefonów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 RR na Mi5 było fantastyczne. Na Mi6 od żadnego deva nie niestety nie powala. @Pietr Szkoda, że AEX sbwml jest słaby. Spróbuj jeszcze wrzucić aktualizację i opisz nam co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Co zaznaczanie tworząc kopie zapasowe w twrp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Co zaznaczanie tworząc kopie zapasowe w twrp? To co sam zaznacza wystarczy. Nic więcej nie dodawajWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 1 godzinę temu, simcold napisał: To co sam zaznacza wystarczy. Nic więcej nie dodawaj Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka I wtedy będzie kopia systemy i aplikacji czy samego systemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts