Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super ta nowa czcionka. Znalazłem jeden nie przetłumaczony wyraz i dwie opcje bez podpisów. Oczywiście to tylko szczegóły w niczym nie przeszkadzające d31c060f902eef056fabf3426a0275df.jpgc3b0d339ff2802b836302ca21e70b90e.jpg8bda98c023b9e85d4281ff65fea8bfc5.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak sprawuje sie zegarek podczas monitorowania aktywności np. biegania? Jest szansa ze będzie mierzyl puls bez konieczność zatrzymywania,? Gps sie nie gubi? Używałem mi band 2 czy tutaj będzie podobnie? Czy może poprawili czujnik?

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, tomasznowak napisał:

Super ta nowa czcionka. Znalazłem jeden nie przetłumaczony wyraz i dwie opcje bez podpisów. 

Pobierz jeszcze raz FW, bo podmieniałem wczoraj później. 

A z tymi brakującymi póki co trzeba się wstrzymać, bo nie mogę znaleźć 2 offsetów.

Edytowane przez tomurbanowicz
Opublikowano
Dzieki za info, może się skuszę

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Ja zamówiłem i jeszcze przez paypal urwało 3$.

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się nad kupnem tego zegarka i tutaj pojawiają się pytania.

A mianowicie jak zegarek się spisuje podczasz codziennego użytkowania chodzi mi tu o płatność działania zacinki itp.

I ostatnia sprawa widzę że można wgrać mu pl menu i teraz pojawia się pytanie na alliexpres są dwa typy wersja chińska i za parę $ więcej wersja angielska , czy opłaca się dopłacić ? Czy poprostu kupić najtaniej chińczyka i wgrać polskie menu ?

Polecacie ten zegarek ? A może macie jakąś inną propozycję Smartwatch z wytrzymalą baterią ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zegarek nic nie waży, bateria chyba najdłużej trzymająca z obecnie dostępnych, wygranie polskiego proste nawet dla zupełnego laika i zajmuje 2 minuty. Sam sobie odpowiedz.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano
Opublikowano
11 minut temu, Szerszen91 napisał:

Czyli nie przepłacać brać chińczyka i samemu wgac.

Albo jeszcze chwilę poczekać, aż naprawdę taka wersja się pojawi. Dodatkowo podobno 20-tego mają coś nowego pokazać, zegarek, albo opaskę (Amazfit).

Opublikowano

Wiem że się powtarzam i może to tylko wada mojego zegarka lub telefonu. Nie wiem czego, ale ma tym modzie nie działa znowu, u mnie oczywiście znając moje "szczęście" , synchronizacja AGPS, a bez tego pogoda jest po chińsku i w ogóle nie aktualizuje się z moją lokalizacją.

Opublikowano
11 minut temu, tomasznowak napisał:

Wiem że się powtarzam i może to tylko wada mojego zegarka lub telefonu. Nie wiem czego, ale ma tym modzie nie działa znowu, u mnie oczywiście znając moje "szczęście" , synchronizacja AGPS, a bez tego pogoda jest po chińsku i w ogóle nie aktualizuje się z moją lokalizacją.

To jest niemożliwe co piszesz o pogodzie. Spróbuj zainstalować na czysto.

Opublikowano

Hej,
Wgrałem wersję z polską pogodą i mam taki efekt:
Po wejściu w pogodę pokazuje tylko jeden ekran, taki jak na załączniku.
Zegarek przestaje reagować na dotyk i przycisk. Po chwili się restartuje ...e100d713cc54b6aa4f9fcd6528f9daae.jpg

Wysłane z mojego OnePlus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Hej,
Wgrałem wersję z polską pogodą i mam taki efekt:
Po wejściu w pogodę pokazuje tylko jeden ekran, taki jak na załączniku.
Zegarek przestaje reagować na dotyk i przycisk. Po chwili się restartuje ...

Mam ten sam objaw.

Wysłane z mojego FRD-AL10 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...