wojtekadams Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Świetna robota @tomurbanowicz wyprzedziłeś mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 (edited) Komplecik 88 - proszę o testy i screeny. Mili_chaohu_88_pl2.fw Mili_chaohu88PL.res EDYCJA: @wojtekadamssłusznie zauważył kilka błędów w tłumaczeniu (np. skróty dni tygodni) - poprawiłem wstępnie Mili_chaohu_88_pl3.fw Edited September 13, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Komplecik 88 - proszę o testy i screeny.Mili_chaohu_88_pl2.fwMili_chaohu88PL.resCacy! Tylko zamiast B polacz jest B sync (ale to pierdoła)Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 18 minut temu, Tymcio napisał: Cacy! Tylko zamiast B polacz jest B sync (ale to pierdoła) Zróbmy głosowanie jak to powinno być przetłumaczone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Nie nie, jest ok! ;P tylko mówię, bo w poprzedniej wersji było polacz Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Głosuję, żeby wszystko zostawić jak jest, prócz tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 To już nie moja brocha, na stocku też tak jest o ile pamiętam. Chyba że wrzucisz stocka i podeślesz screeny? No masz przedostatni FW BTW:Czemu nie używasz MOD Mi Fit z EN pogodą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Wiem że to nie Twój błąd w tłumaczeniu. Używałem go chwilę i miałem jakiś problem z którąś funkcją w zegarku, ale nie pamiętam z którą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Hmm... Dziwna sprawa z tym błędem, przyjrzę się temu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 (edited) Jednak się trochę walnąłem - poprawiłem. Mili_chaohu_88_pl4.fw Edited September 13, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał: Jednak się trochę walnąłem - poprawiłem. Mili_chaohu_88_pl4.fw Cacy! Wszystko śmiga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Angielska pogoda trochę psuje wygląd :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plahoo83 Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Cześć, ja mam inne pytanie. Zamówiłem tego smartwatch'a i chciałbym wiedzieć czy wyniki ćwiczeń da się wyeksportować do Endomondo?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 (edited) Zdobyłem najnowszy FW - 0.0.8.96 i już go wstępnie przerobiłem na PL. Mili_chaohu96PL.fw Mili_chaohu96PL-b.res Edited September 14, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 2 godziny temu, tomurbanowicz napisał: Zdobyłem najnowszy FW - 0.0.8.96 i już go wstępnie przerobiłem na PL. Mili_chaohu96PL.res Mili_chaohu96PL.fw A co nowego dodaje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekadams Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Moja recenzja: https://www.dobreprogramy.pl/wojtekadams/Huami-Amazfit-Bip-Mi-Band-2-z-porzadnym-wyswietlaczem-i-GPS,83077.html i instrukcja aktualizacji: https://www.dobreprogramy.pl/wojtekadams/Huami-Amazfit-Bip-Polacy-nie-gesi-spolszczenie-interfejsu,83112.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 3 godziny temu, Tymcio napisał: A co nowego dodaje ? Jest wyraźnie żwawszy od 88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 (edited) Ok! To sprawdzam @tomurbanowicz nie ma tekstu pod kompasem Edited September 14, 2017 by Tymcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 50 minut temu, Tymcio napisał: Ok! To sprawdzam @tomurbanowicz nie ma tekstu pod kompasem A sprawdź oryginalny FW 0.0.8.96 z moim plikiem res (wiem, napisy będą wyrównane do lewej, ale chodzi mi tylko, czy będą wszystkie). FW-0.0.8.96-stock.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Proszę Was o pomoc jak rozwiązać problem AGPS, który w ogóle się nie aktualizuje? Już powoli puszczają mi nerwy jak za każdym razem wchodzę do Mifit-a i ciągle ten AGPS się aktualizuje bez powodzenia. Do tego nawet bez wejścia w Mifit też się aktualizuje w czasie gdy czekam na powiedomienie w zegarku. Bateria znika w oczach i w ogóle mam już tego dosyć. Da się to jakoś wyłączyć żeby automatycznie nie aktualizowało tego? Edycja. Problem rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Proszę Was o pomoc jak rozwiązać problem AGPS, który w ogóle się nie aktualizuje? Już powoli puszczają mi nerwy jak za każdym razem wchodzę do Mifit-a i ciągle ten AGPS się aktualizuje bez powodzenia. Do tego nawet bez wejścia w Mifit też się aktualizuje w czasie gdy czekam na powiedomienie w zegarku. Bateria znika w oczach i w ogóle mam już tego dosyć. Da się to jakoś wyłączyć żeby automatycznie nie aktualizowało tego? Edycja. Problem rozwiązany Co pomogło?Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Kombinowałem po pracy cały wieczór. Najpierw w telefonie grzebałem w ustawieniach GPS i wyłączyłem wszystkie uprawnienia lokalizacji dla mi Mifit-a. Później kombinowałem z Bluetooth. W każdym razie nic to nie dało i nawet bez odpalenia Mifit, zegarek ciągle synchronizował AGPS. W końcu miałem się już poddać i zostawić to na dzisiaj. Jednak wpadł mi do głowy pomysł, żeby odinstalować Mifit-a (lolex 3.0.6 mod ten bez mod PL) i zainstalować na próbę Mifit ze sklepu Play. Zrobiłem tak i bingo. Od razu wszystko się uspokoiło i tylko raz zegarek pobrał AGPS i to bez żadnego błędu. Bateria od razu trzyma dobrze w zegarku i telefonie. Tak że już never ever nie zainstaluje modowanego Mifita spoza sklepu, bo za dużo nerwów mnie to kosztowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 (edited) Poprawiony PL FW 0.0.8.96 (nawet nie zauważyłem, że przybyła nowa tarcza zegarka). BTW: w necie już dostępny FW 0.0.8.97, ale na razie robię przerwę Mili_chaohu96PL-poprawny.res Mili_chaohu96PL-poprawny.fw Edited September 15, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Ok, instaluje Generalnie, jak raz na 2-3 tygodnie pojawi się aktualizacja, to też będzie ok xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 (edited) PL FW 0.0.8.97 (jeszcze ciepły) PL-FW-0.0.8.97.fw PL-FW-0.0.8.97.res Edited September 15, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Czy jest możliwość używania Smartwatcha bez telefonu tzn czy może zapisać trasę i tętno a następnie wrzucić te dane na telefon? Czy można wyeksportować w formacie .gpx, .tcx. lub .fit ? (to formaty czytane przez endomondo). Dzięki. darekorkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbrzuch Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 czesc. jak dlugo trzyma wam bateria w Bipie?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 (edited) 2 minuty temu, pbrzuch napisał: czesc. jak dlugo trzyma wam bateria w Bipie? U mnie (ale ja się sporo "bawię"), ostatnio wytrzymał 25 dni. Edited September 15, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 U mnie po dwóch tygodniach miałem 27 % baterii. Na nowym FW strasznego kopa dostał zegarek. Teraz błyskawicznie można przemieszczać się po menu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 (edited) Mi Fit 3.0.7 LoleX MOD z polskim głosem, Google Maps - niestety chińska pogoda... Nie mogę tego rozgryźć... POBIERZ Edited September 15, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenium17 Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Jakby ktoś chciał to jest promo za 52 USD w GearBest - kupon - GBWATCHamzfit huami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz 81 Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Błąd pobrania pogody,zauktualizuj z mi fit.... pomożecie?Wysłane z mojego MI 5X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 (edited) Chyba mi się udało - pogoda po angielsku w 3.0.7 POBIERZ Edited September 16, 2017 by tomurbanowicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 AGPS aktualizuje się bez błędów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrUkleja Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Na tym 3.0.7 mam to samo co Grzegorz 3 posty wyżej - błąd pobrania pogodyDodatkowo, nie chce się dodać konto Google Fit AGPS aktualizuje się bez problemu Wysłane z mojego OnePlus 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts