Jump to content

Xiaomi Huami Amazfit Bip BIT PACE Lite Youth Smart Watch

alban7314

Recommended Posts

Proszę Was o pomoc jak rozwiązać problem AGPS, który w ogóle się nie aktualizuje? Już powoli puszczają mi nerwy jak za każdym razem wchodzę do Mifit-a i ciągle ten AGPS się aktualizuje bez powodzenia. Do tego nawet bez wejścia w Mifit też się aktualizuje w czasie gdy czekam na powiedomienie w zegarku. Bateria znika w oczach i w ogóle mam już tego dosyć. Da się to jakoś wyłączyć żeby automatycznie nie aktualizowało tego? e438a70b2077d95ced9c67a6e6ad2c96.jpg

Edycja. Problem rozwiązany

Proszę Was o pomoc jak rozwiązać problem AGPS, który w ogóle się nie aktualizuje? Już powoli puszczają mi nerwy jak za każdym razem wchodzę do Mifit-a i ciągle ten AGPS się aktualizuje bez powodzenia. Do tego nawet bez wejścia w Mifit też się aktualizuje w czasie gdy czekam na powiedomienie w zegarku. Bateria znika w oczach i w ogóle mam już tego dosyć. Da się to jakoś wyłączyć żeby automatycznie nie aktualizowało tego? e438a70b2077d95ced9c67a6e6ad2c96.jpg

Edycja. Problem rozwiązany
Co pomogło?

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Kombinowałem po pracy cały wieczór. Najpierw w telefonie grzebałem w ustawieniach GPS i wyłączyłem wszystkie uprawnienia lokalizacji dla mi Mifit-a. Później kombinowałem z Bluetooth. W każdym razie nic to nie dało i nawet bez odpalenia Mifit, zegarek ciągle synchronizował AGPS. W końcu miałem się już poddać i zostawić to na dzisiaj. Jednak wpadł mi do głowy pomysł, żeby odinstalować Mifit-a (lolex 3.0.6 mod ten bez mod PL) i zainstalować na próbę Mifit ze sklepu Play. Zrobiłem tak i bingo. Od razu wszystko się uspokoiło i tylko raz zegarek pobrał AGPS i to bez żadnego błędu. Bateria od razu trzyma dobrze w zegarku i telefonie. Tak że już never ever nie zainstaluje modowanego Mifita spoza sklepu, bo za dużo nerwów mnie to kosztowało.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...