Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w końcu się zarejestrowałem ;)
Siemka. Mogłem to zrobić ciut wcześniej, bo w listopadzie zeszłego roku zostałem orżnięty na Allegro :( miało być Redmi 2 2/16, ale w międzyczasie potaniało Mi3, a i inne wychodzą teraz (Redmi 3?), w moim ulubionym rozmiarze 5 cali. I mam sieczkę w głowie bo nie wiem co wybrać :( Raczej nie Redmi Note, bo za duże ;) 5 cali jest git.
Życzcie mi powodzenia, bo już mnie trafia z obecnym Samsungiem Trendem (grrrr!)

Ale się rozpisałem. Pozdrawiam ze śnieżnego Krakowa

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Warszawa pozdrawia forumowiczów!

Czekam na odbiór Mi4c. Mój pierwszy telefon od Xiaomi i mój pierwszy Android. Myślę, że będę miał nieco głupich pytań ;) 

Cześć wszystkim!

Opublikowano

Ja też witam wszystkich forumowiczów. Jestem tu od niedawna korzystałem z redmi 2 wersja 2 GB RAM. Gdyby ktoś chciał kupić mam do sprzedania

Teraz korzystam z Mi4 a mam zamiar przerzucić się na Mi5 :)

Może ktoś odpiwiedziałby na mój problem z instagramem w Mi4 byłbym wdzięczny. Opisałem wszystko na forum :)

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cześć:!:

Witam wszystkich zapaleńców i pasjonatów Xiaomi:ugeek:

Zaczynam przygodę z Mi4c więc chętnie skorzystam z pomocy Szanownego Grona Forumowiczów MIUI Polska.

Mam nadzieję, że po długiej przygodzie z i9100 będę również pomocny w niektórych kwestiach androidowych zakamarków.

Pozdrawiam:!:

Opublikowano

No witam wszystkich. Zaopatrzony w Redmi 3 :) przesiadka po BB, staram się ogarnąć ten "wielki" (jak dla mnie) i w pełni dotykowy telefon (do tej pory głównie trackpad na bb) no ale trzeba iść z duchem czasu i spróbować czegoś nowego ;)

Opublikowano

Cześć wszystkim! Szczęśliwy posiadacz Redmi Note 3, kupno w ciemno jedynie po opiniach z świata wirtualnego, mimo to zakup udany! :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam! Telefon Redmi 3 kupiony przez Goldway. Pierwszy zakup z Chin. Czekam na przesyłkę DHL. Mam nadzieję, że ogarnę odblokowanie bootloader.

Opublikowano

Hej.

Od wczoraj jestem szczesliwym (jak na razie:) posiadaczem Mi5.

Dzieki bo dzieki Wam duzo sie dowiedzialem o Xiaomi :)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jako nowy, również witam. :)

Do tej pory korzystam z Nokii N9 - fantastyczny telefon, jak dla mnie, ale niestety, whatsapp przestał go wspierać, a za wersje nieoficjalne banują, także zacząłem się rozglądać za jakimś niedrogim, ciekawym telefonem i tak padło na Xiaomi.

Z samego forum korzystam już od jakiegoś miesiąca, czyli od momentu zakupu Redmi2 2GB i z kilku porad skorzystałem, za co dziękuję. Aktualnie czekam jeszcze, aż przyleci z Chin Mi4 2GB. 

Krystian

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Od kilku dni jestem posiadaczem Mi4C. Póki co jestem bardzo zadowolony z zakupu i mam nadzieję że stan ten się utrzyma przez co najmniej dwa lata.

Pozdrawiam, Marek.

• Thanks 1
Opublikowano

cześć wszystkim, LG P500 -> LG P700 -> Motorola Moto G -> Xiaomi Mi4C - początki ze smartfonami miałem ciężkie jak widać ;-) (uraz do LG pozostał - oczywiście niesprawiedliwy ponieważ modele które posiadałem to lekkie zabytki :D)

Opublikowano

Witam. Za kupiłem małżonce Mi 4, sam również przymierzam się do zakupu telefonu Xiaomi. Pozdrawiam cały zespół administracyjny i członków forum.

Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześc wszystkim.

Wcześniej miałem kontakt z Xiaomi poprzez power bank i pistony v2. 

Brat posiada Mi Note 2 Prime, a ja wczoraj stałem się posiadaczem MI 5 (4/128) :) Przesiadka z leciwego SGS 3 ;) 

Obecnie ROMGlobal, czekam na odblokowanie bootloadera. 

Opublikowano

Cześć wszystkim :)

Przymierzam się do wymiany swojego Nexusa 4 na coś z większą baterią - i od kilku dni pogłębiam wiedze o Xiaomi, ze szczególnym ukierunkowaniem się na Redmi Note 3 Pro. 

Opublikowano

Witam,

Szczęśliwy posiadacz Xiaomi Mi 5 Pro :)

Jestem tu u Was by podziękować za świetną robotę z ROM'ami :) Tutorial jak odblokować Mi5 oraz dać mu nowe europejskie (polskie) życie mistrzostwo i bardzo przydatny :)

Pozdrawiam,

W1TT

Opublikowano

Witam :-D Do forum przyciągnęła mnie nadchodząca premiera Xiaomi Redmi Pro. Mój aktualny telefon to Samsung Galaxy S4 VE, ale rozglądam się za czymś nowym w dobrej cenie. Jak dotąd dla mnie smartfon = Samsung, raz miałem LG L Fino oraz jakiś Prestigio. Spodobał mi się SoC Helio x25 i postanowiłem poszukać smartfona z nim - Elephone S7 odpada, nie lubię podrób. Zostaje Meizu Pro 6 oraz nadchodzący Xiaomi Redmi Pro. Xiaomi podoba mi się bardziej. Prawdopodobnie 5,5 calowy ekran Full HD OLED, wspomniany procesor Helio x25 z niezłą grafiką, 4 GB RAM, podwójny aparat, czytnik linii papilarnych i pojemna bateria. Dla mnie jak ulał. Tylko obym modowanie ogarnął - na LG średnio mi szło, wybieram (wybierałem?) Samsungi bo custom ROMy, root, custom recovery - tu umiem to zrobić bez problemów :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich. :-D Po woli przymierzam się do przesiadki na urządzenia xiaomi. Forum studiuję już od jakiegoś czasu w poszukiwaniu informacji :-P

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...