Pietr Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Chodzi o search z paska powiadomień a nie przeglądarki. Nie działa. Brakuje jakiegoś stringa którego nie ma... w całym romie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrek Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 1 minutę temu, Acid napisał: Chodzi o search z paska powiadomień a nie przeglądarki. Nie działa. Brakuje jakiegoś stringa którego nie ma... w całym romie. U mnie działa bez problemu. Wpisuję już kolejny wyraz i się nie wysypuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Ooo wróciła stara aplikacja Aparatu w Mi5 hehe cóż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrek Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 U mnie działa bez problemu. Wpisuję już kolejny wyraz i się nie wysypuje. Odkryłem. Wysypuje się aplikacja Internet przy wpisaniu słów oddzielonych spacją. Szukanie w powiadomieniach działa. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Nóż kurcza. Napisałem ten post, sprawdzam i już działa:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 W 6.12 bateria tragedia w 6.8 było bosko. Tak u mnie na 6.6.12 bateria poszła Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Wygląda trochę jakby się jakiś proces w tle zawiesił. Ale faktycznie jakby szybciej na tym 6.6.12 szybciej leciała. Może wracają do normalności czyli do poziomu ostatnich Romów na v7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 55 minut temu, Redmi2 napisał: Nie działa. W przeglądarce w pasek adresu wpisuj. U mnie wywala przy każdym słowie nie trzeba do tego spacji. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka A myślisz, że gdzie to wpisywałem? 8 godzin temu, Pietr napisał: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven642 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Mam pytanie do apki "kontakty" ; gdy wchodze na poszczególne kontakty tło jest w kilku różnych kolorach. Czy jest jakis klucz ,system przypisywania kolorów do kontaktu czy to losowe dobieranie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 8 godzin temu, Acid napisał: Chodzi o search z paska powiadomień a nie przeglądarki. Nie działa. Brakuje jakiegoś stringa którego nie ma... w całym romie. To w końcu gdzie...? Jednemu nie działa w przeglądarce a teraz w pasku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrek Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 To w końcu gdzie...? Jednemu nie działa w przeglądarce a teraz w pasku? Mi juz działa wszędzie. Nie wysypuje sie, a próbuje najrozniejsze slowa wpisywac. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
schreder Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Mam pytanie do apki "kontakty" ; gdy wchodze na poszczególne kontakty tło jest w kilku różnych kolorach. Czy jest jakis klucz ,system przypisywania kolorów do kontaktu czy to losowe dobieranie ? Pewnie tak jak w czystym androidzie. Kolor dopisany do pierwszej litery imienia lub nazwiska. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 W 6.12 bateria tragedia w 6.8 było bosko. Tak u mnie na 6.6.12 bateria poszła Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Musisz mieć coś nie tak. Ewidentnie coś umknęło w pamięci. Ja mam wykres spokojny. Dla mnie wydanie bardzo udane. Nawet nie zmieniam na 6.6.13 z obawy o wysyp usług itp Wysłane z mojego MI 4W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 U mnie na 6.6.12 sypie się apka Internet po wpisaniu czegokolwiek w Google na paskach (w jakimkolwiek miejscu) po zmianie na bing leci bez problemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 8 minut temu, Redmi2 napisał: A na 6.6.13? Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Ominąłem, nie chce mi się codziennie instalować Instaluje tak co 2/3 wydanie Więc zobaczymy jak na 6.6.14/15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven642 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 18 minut temu, Redmi2 napisał: A na 6.6.13? Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Bez zmian przez google ,przez bing ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston2009 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Chyba naprawili zasięg na 2G u mnie na 6.6.13. Czas braku sygnału 0% przez 12 godzin. Teraz prawie cały czas mam pełny zasięg. Rozmowy nadal czasami przerywają/szarpią . ps Dodali także wibrację przy wybieraniu numeru, której nie można wyłączyć. Tylko nie wiem po co. Bateria jak skała w standby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven642 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 6.6.14 canro i virgo dla zainteresowanych. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 @redmi2 wrzucaj 6.6.14 i zdawaj relacje:) mi zostało już tylko 0,6GB pakietu a jeszcze na dzisiaj i jutro musi mi starczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Lol marujecie pakiety danych na dzienne kompilacje? Przecież raz, że zmian widocznych brak a dwa że od tak coś może nie działać lub gdzieś znowu FC. Potem będzie płacz. Jest sens? Z MI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Pakiety "No-limit" w Play, można szaleć . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skubi07 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Ktoś sprawdzał 6.6.14 dla mi3? Jest fc w kontaktach i przeglądarce? Chociaż z przeglądarką jak czytam to jedni mają inni nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
skubi07 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 @Redmi2 Dzięki wielkie za odpowiedź, w takim razie klamka zapadła i jednak sie skusze dzisiaj na 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrek Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 A czy ktoś zagląda na temat: "Miui 8: błędy i braki w tłumaczeniu"? Wrzuciłem 2 braki i w 6.6.14 nadal są:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
St-Bziku Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Wątpię żeby chłopaki mieli tyle czasu żeby z dnia na dzień dali radę robić poprawki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrek Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 W apce Muzyka -> ustawienia i w apce internet brakuje jednego tłumaczenia w menu. 1 minutę temu, St-Bziku napisał: Wątpię żeby chłopaki mieli tyle czasu żeby z dnia na dzień dali radę robić poprawki. Stąd zadałem pytanie z ciekawości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Dopóki nie wyjdzie 1 beta dla wszystkich to nie ma sensu nic poprawiać w tłumaczeniu... Tutaj się co chwilę coś pojawia i znika, a pewnie połowa z rzeczy, które teraz są, zostaną wywalone w piątkowej becie... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrek Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 (edited) 7 minut temu, Redmi2 napisał: W apce internet nie widzę braków. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Tu jest mały szczegół. Add shortcut Edited June 14, 2016 by nie_pitol Link to comment Share on other sites More sharing options...
skubi07 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Jest jakaś opcja aby mieć skrót na ekranie po prawej stronie do dialera? Czy chwilowo ta opcja jest usunięta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrek Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Jest jakaś opcja aby mieć skrót na ekranie po prawej stronie do dialera? Czy chwilowo ta opcja jest usunięta? Wchodzisz i ustawiasz:) Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 1 godzinę temu, skubi07 napisał: Jest jakaś opcja aby mieć skrót na ekranie po prawej stronie do dialera? Czy chwilowo ta opcja jest usunięta? No przecież apka "Telefon" dalej jest tam gdzie była . Chyba, że chodzi o ekran blokady, tutaj to szukaj po motywach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenderable Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 (edited) Mi działa na 6.6.13 i 6.6.14 przeglądarka (wyszukiwanie w google) bez problemu - tak jak @Pietr Edited June 14, 2016 by Zenderable Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniman303 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Czy w miui 8 dali systemową klawiaturę, która obsługuje (lub można by zrobić aby obsługiwała) polskie znaki? W filmiku na yt gdzie pokazują nową apkę notatek miui 8 można zauważyć klawiaturę, która naprawdę ładnie wygląda z całością, tyle że nie wiem czy to jakaś osobna czy standardowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 9 minut temu, maniman303 napisał: Czy w miui 8 dali systemową klawiaturę, która obsługuje (lub można by zrobić aby obsługiwała) polskie znaki? W filmiku na yt gdzie pokazują nową apkę notatek miui 8 można zauważyć klawiaturę, która naprawdę ładnie wygląda z całością, tyle że nie wiem czy to jakaś osobna czy standardowa Przecież to zwykła klawa google . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts