mikidar Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Nie ruszyło po wgraniu twrp.musialwm raz jeszcze zainstalować ROM. Należało byto w tutoriale wyszczególnić. Czyli Xiaomi 14, odblokowanie, potem twrp i na końcu ROM.
kris68 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Opublikowano 1 Grudnia 2024 (edytowane) Unlock bootloader Xiaomi without 7 day $50 – $80 Xiaomi 14 Ultra - 75 $. Czyli według dzisiejszego kursu $ - 311.25 zł. Ale chyba wreszcie się zdecyduję..... Edytowane 1 Grudnia 2024 przez kris68 cena unlocka Xiaomi 14 Ultra
Master Opublikowano 2 Grudnia 2024 Opublikowano 2 Grudnia 2024 19 godzin temu, kris68 napisał(a): Unlock bootloader Xiaomi without 7 day $50 – $80 Xiaomi 14 Ultra - 75 $. Czyli według dzisiejszego kursu $ - 311.25 zł. Ale chyba wreszcie się zdecyduję..... napisz najpierw tam do typa i podpytaj czy zrobią unlocka dla globala ... z chińczykami podobno są problemy ... ale sytuacja jest dynamiczna 🙃 ja osobiście czekam żebyś zawrócił z drogi po ciemnej stronie mocy i wrócił na jasną (Xiaomi eu) bo zaprawdę powiadam Ci - krok ten uczynić musisz ... 1
mikidar Opublikowano 2 Grudnia 2024 Opublikowano 2 Grudnia 2024 (edytowane) Global da radę,wczoraj x14 odblokowałem(77 euro)paypalem Edytowane 2 Grudnia 2024 przez mikidar
Master Opublikowano 2 Grudnia 2024 Opublikowano 2 Grudnia 2024 1 godzinę temu, mikidar napisał(a): Global da radę,wczoraj x14 odblokowałem(77 euro)paypalem no to Krzychu też zrobi bez problemu ... tam najlepiej to karta płacić bo u mnie był problem przez inną metodę ... chyba przelewy 24 jak pamiętam a karta be problemu i szybko poszło ... 🙃
Oldschool Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 W dniu 22.11.2024 o 17:56, Netoper napisał(a): Po co w ogóle dają nadzieję na zgodę jak nie można jej dostać Bo gdyby powiedzieli jasno że nie ma opcji odblokowania to w życiu bym nie kupił Xiaomi/POCO
Master Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 2 minuty temu, Oldschool napisał(a): Bo gdyby powiedzieli jasno że nie ma opcji odblokowania to w życiu bym nie kupił Xiaomi/POCO no teraz jest taki jakiś dziwny okres przejściowy chyba ... bo usunęli stare zasady unlockow - w szczególności dla globali ... a jeszcze chyba nie ustalili aktualnych na przełom tego i przyszłego roku no i na przyszły rok ... stąd takie dziwne sytuacje ... możliwe że niedługo to się zmieni i będzie jasna sytuacja znowu 🙃
Oldschool Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 W dniu 18.11.2024 o 20:57, abc00 napisał(a): Dla 14'tek z HyperOS zgoda jest potrzebna bo bez niej nie da się powiązać konta Xiaomi w opcjach programisty i odsyła do Community. Z tego co tu pisano, telefony wyjęte z pudełka, które nie mają HyperOS można odblokować bez tej dodatkowej zgody i na te starsze działa bypass. Jaką zgodę masz na myśli? Chodzi o uprawnienia do konta Xiaomi czy jakąś inną? U mnie (14t pro) wciąż nie działa powiązanie z kontem xiaomi pomimo tej zgody. 7 minut temu, Master napisał(a): możliwe że niedługo to się zmieni i będzie jasna sytuacja znowu 🙃 tylko pytanie czy ta jasna sytuacja będzie na plus...
Master Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 36 minut temu, Oldschool napisał(a): tylko pytanie czy ta jasna sytuacja będzie na plus... a to panie Kolego tego nikt tu nie wiem ... a możliwe że nawet tego nie wiedzą jeszcze i tam u naszych małych skośnookich majfriendow 🙃 dam czekam na rozwój wydarzeń bo mi plany to psuje ... ale my nic nie poradzimy niestety ... jesteśmy uzależnieni albo od laski / niełaski apki do unlocka albo jak w moim przypadku od płatnych możliwości - które na obecną chwilę najwyraźniej też niedomagają ... czyli taki okres zawieszenia ... klasyczna sytuacja z tzw. szyszką w d... czyli ani w jedna ani w drugą stronę 🙃
abc00 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) Najnowsze wieści z frontu (dzień: 24), u mnie już drugi raz tajemniczy "błąd konta" na tym z najdłuższym stażem: Edytowane 4 Grudnia 2024 przez abc00 1
MrPawel Opublikowano 4 Grudnia 2024 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Hej Panowie, przeczytałem kawałek tego wątku i jak dobrze rozumiem jest problem z uzyskaniem zgody w aplikacji Community na odblokowanie telefonu - próbowałem kilka dni o dokładnie 00:00 (GMT+8), ale za każdym razem dostaje komunikat o quota limit. Czy jak dobrze rozumiem problem jest z serwerami Xiaomi. Piszecie też o jakiejś opcji za kasę, czy możecie podać linka do kogoś kto to ogarnia zdalnie. Z góry dzięki W dniu 21.11.2024 o 14:23, Dru79 napisał(a): Chyba 80 Euro a jakiś link do oblokowania? 1
nemed Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Najnowsze wieści z frontu (dzień: 24), u mnie już drugi raz tajemniczy "błąd konta" na tym z najdłuższym stażem: To samo.Wysłane z F6
kczesiek50 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Opublikowano 15 Grudnia 2024 W dniu 29.01.2016 o 13:08, Zenderable napisał(a): 0. Zanim rozpoczniesz procedurę, przeczytaj cały temat. W przypadku jeśli zamówiłeś/aś telefon z chińskim oprogramowaniem, wymagana jest znajomość języka angielskiego. Bez tego lepiej się za to nie brać. Po odblokowaniu bootloadera urządzenie stanie się mniej bezpieczne, więc kontynuujesz na własne ryzyko! Ja ani nikt z forum MIUI POLSKA nie odpowiada za ewentualne uszkodzenie telefonu. ODBLOKOWANIE BOOTLOADERA WYMAŻE WSZYSTKIE TWOJE DANE - PAMIĘTAJ O ZROBIENIU BACKUPU! Odblokowanie bootloadera na HyperOS wymaga wcześniejszego złożenia prośby o odpowiednie uprawnienia. Artykuł tutaj. Reszta procedury jest taka sama! 1. Musimy na naszym koncie Xiaomi (https://account.xiaomi.com) mieć dodany poprawny numer telefonu, e-mail i wpisany w lokalizacji nasz kraj (Poland). 2. Dla pewności tworzymy konto na forum MIUI: https://c.mi.com/ Jeśli wszystko mamy gotowe, przechodzimy do tej strony: https://en.miui.com/unlock/download_en.html 3. Powinna pojawić się strona z możliwością pobrania MiUnlock, klikamy "Download Mi Unlock" 4. WAŻNE! 1. Logujemy się za pomocą sieci mobilnej na telefonie na nasze konto Xiaomi (musi być to samo co w wyżej opisanych krokach!). 2. W urządzeniu przechodzimy do ustawień, następnie: O telefonie (My device na samej górze ustawień) Klikamy kilka razy na napis "Wersja MIUI" (MIUI version) (lub najpierw w All specs w przypadku anglojęzycznej chińskiej wersji), aż pojawi się informacja "Jesteś teraz programistą!" (You are now a developer!) Cofamy się do głównych ustawień i klikamy "Dodatkowe ustawienia" (Additional settings) Powinna pojawić się nowa opcja "Opcje programistyczne" (Developer options) Włączamy "Odblokowywanie OEM" (OEM unlocking) Szukamy "Stan odblokowania Mi" (Mi Unlock Status) i klikamy "Dodaj konto i urządzenie" (Add account and device). Powinien pojawić się monit o sukcesywnym dodaniu konta. Jeśli dodatkowo pojawi się komunikat z prośbą o włożenie karty SIM i włączeniu przesyłu danych (z wyłączonym Wi-Fi) to tak robimy. Uwaga! Jeśli nie pojawia się takowy monit lecz coś innego w stylu: Błąd 86012: pobieramy np. flyVPN z GooglePlay (lub ApkMirror), wybieramy Hong Kong i łączymy się z którymś z darmowych serwerów, po wykonaniu problem z błędem powinien zniknąć, jeśli nie, to czekamy ok. tygodnia Błąd 86006: jeśli jesteśmy na stable, musimy zainstalować wersję developer przez Aktualizacje (Updater) w ustawieniach. Błąd 10008: niektóre urządzenia nie mają "zgody" na odblokowanie poza terenem Chin - pobieramy VPN Turbo z Google Play i łączymy z serwerem CHINA, próbujemy dodać konto ponownie Jeśli pojawia się błąd "Couldn't verify, wait a minute or two and try again": w przypadku gdy odczekanie nie pomaga, próbujemy zrestartować telefon, wylogować się i zalogować itd, stworzenie nowego konta Xiaomi powinno pomóc Jeśli pojawia się błąd sieci (connect to the network and try again): musimy wylogować się (Logout) z naszego konta Xiaomi (w ustawieniach jest zakładka konta Xiaomi) i zalogować się bezpośrednio tak jak w podpunkcie 6 w Mi Unlock Status. Jeśli pojawią się błąd "Can't get info, connect again": gdy w trakcie odblokowywania będą pojawiać się procenty, odłącz telefon przy stanie 50% i podłącz go ponownie przy stanie ok. 90-95%. Jeśli pojawia się inny błąd, spróbuj wykonać kroki dla powyższych błędów, jeśli to nie pomaga, napisz w komentarzu - postaram się go tu dodać. 3. Podłączamy telefon przez USB do komputera (w komputerach stacjonarnych do USB na tyle), sterowniki powinny się zainstalować, odłączamy. 4. Podłączamy telefon przez USB do komputera drugi raz, tym razem z włączonym (USB Debugging) debugowaniem USB , (opcja ta też znajduje się w opcjach programistycznych) - sterowniki się zainstalują. 5. Wyłączamy telefon i podłączamy w trybie Fastboot (VOL- oraz POWER równocześnie), sterowniki także się zainstalują automatycznie, odłączamy. Jeśli po podłączeniu urządzenia sterowniki się nie instalują, a urządzenie w menadżerze urządzeń widnieje jako nieznane lub Android z wykrzyknikiem, to po rozpakowaniu paczki i uruchomieniu programu (kroki poniżej) wybieramy ikonę zębatki i klikamy pierwszy przycisk Check. Jeśli po kliknięciu przycisku pojawi się komunikat o nieznalezionym programie, zaktualizuj MiUnlock do nowszej wersji (która powinna już program mieć). Program poprosi o ponowne podłączenie urządzenia, co czynimy. Zainstaluje on poprawne sterowniki, dzięki czemu po zakończeniu tego procesu urządzenie powinno być wykrywane jako Android Bootloader Interface w Menedżerze urządzeń. Umożliwi to użycie narzędzia MiUnlock i późniejsze wykorzystanie trybu fastboot np. do wgrania TWRP. 5. Wypakowujemy wcześniej pobraną paczkę .zip do jakiegoś folderu. Przykład: 6. Uruchamiamy aplikację MiFlashUnlock z uprawnieniami administratora (prawym przyciskiem myszy i "Uruchom jako administrator"): Akceptujemy postanowienia klikając "Agree" Logujemy się na nasze konto - za pomocą ID, numeru, e-maila lub Facebooka: Aplikacja zacznie sprawdzać czy uzyskaliśmy "pozwolenie", jeśli tak, powinno się pokazać takie coś: 7. Odblokowujemy bootloader: Zgodnie z instrukcją w aplikacji podłączamy nasz telefon do trybu fastboot, klikamy następnie w "Unlock". Pojawi się odpowiedni monit informujący nas o odblokowaniu bootloadera. Uwaga! Za pierwszym razem pojawi się monit "Couldn't unlock try after XX hrs". Aktualnie jest to 168 godzin, czasami 360 godzin lub 1080 godzin, niestety musimy odczekać ten okres czasu. Po odczekaniu próbujemy ponownie, powinno ukazać się nam: Jeśli pokazuje się nam błąd "Current account is not bound to this device", to wykonujemy poprzednie kroki jeszcze raz, tym razem poprawnie. Uruchamiamy telefon i cieszymy się odblokowanym bootloaderem! Co daję nam odblokowanie bootloadera? Po pierwsze możliwość instalacji w pełni spolszczonego MIUIPolska/Xiaomi.eu lub alternatywnego oprogramowania w postaci np. LineageOS poprzez TWRP. 9. Instalacja MIUIPolska/Xiaomi.eu Przechodzimy do dalszej części: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Dodatkowe informacje: Pamiętajcie o zalogowaniu się na konto Xiaomi (które otrzymało pozwolenie odblokowania) na telefonie, który chcemy odblokować Możemy zablokować bootloader flashując oficjalne oprogramowanie MIUI z opcją fastboot oem lock (MiFlash) ale TYLKO jeśli najpierw wgramy z MiFlash soft fabryczny przeznaczony do posiadanego przez nas wariantu urządzenia (np. China Stable dla telefonu w wariancie chińskim). Jeśli nie wykrywa ci poprawnie urządzenia, upewnij się że masz zainstalowany MiFlash i zainstaluj sterowniki jeszcze raz. Upewnij się również, iż używasz oryginalnego kabla od Xiaomi - zamienniki mogą mieć problemy z poprawnym działaniem w trybie Fastboot. Jeśli wyświetla ci Kedacom USB Device zamiast android device, to podłącz telefon w tryb fastboot, wejdź w menadżer urządzeń w Windows i odinstaluj Android Bootloader Interface, po czym odłącz telefon i podłącz ponownie (nadal w trybie fastboot). To powinno naprawić problem. WAŻNE! Jeśli masz telefon w wersji chińskiej (nie global, bez znacza CE), ponowne zablokowanie bootloadera na ROMie Global spowoduje uruchamianie się urządzenia tylko do trybu recovery. Jedynym rozwiązaniem tego problemu jest instalacja wersji chińskiej MIUI lub nieblokowanie bootloadera. dotyczy to urządzeń z 2018 roku+. Pokaż ukrytą zawartość Xiaomi Mi 6X (“wayne”) Xiaomi Mi 8 (“dipper”) Xiaomi Mi 8 EE (“ursa”) Xiaomi Mi 8 SE (“sirius”) Xiaomi Mi 8 Lite (“platina”) Xiaomi Mi 8 Pro (“equuleus”) Xiaomi Mi Max 3 (“nitrogen”) Xiaomi Mi Mix 2S (“polaris”) Xiaomi Mi Pad 4/Mi Pad 4 Plus (“clover”) Xiaomi Poco F1/Pocophone F1 (“beryllium”) Xiaomi Redmi Note 5A (“ugg”) Xiaomi Redmi Y1 Lite (“ugglite”) Xiaomi Redmi Y2/Redmi S2 (“ysl”) Xiaomi Redmi 5 (“rosy”) Xiaomi Redmi 5A (“riva”) Xiaomi Redmi 6 (“cereus”) Xiaomi Redmi 6A (“cactus”) Xiaomi Redmi 6 Pro (“sakura” and “sakura_india”) Xiaomi Redmi Note 5/Redmi 5 Plus (“vince”) Xiaomi Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 AI (“whyred”) Xiaomi Redmi Note 6 Pro (“tulip”) oraz kolejne urządzenia, które miały premierę po 2018 roku UWAGA! PAMIĘTAJMY, ŻEBY MIEĆ ZAINSTALOWANE NAJNOWSZE OPROGRAMOWANIE! witam wychodzi mi bład "couldnt addp lease go to mi..."
abc00 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Opublikowano 15 Grudnia 2024 (edytowane) Stan po 35 dniach prób u mnie: trzeci raz pojawił mi się "błąd konta", ale tym razem pierwszy raz na koncie, które ma może z rok i nigdy nic wcześniej na nim nie było odblokowywane. Przełożyłem pro forma kartę sim z tego telefonu (poco) do 14 ultra i tego konta z błędem też nie da się w nim powiązać, wciąż odsyła po zgodę do apki Xiaomi Community. Edit: i na momi głównym koncie, dziś znowu wskoczył "błąd konta" z czasem oczekiwania do 27 grudnia... Edytowane 16 Grudnia 2024 przez abc00
ohara Opublikowano 16 Grudnia 2024 Opublikowano 16 Grudnia 2024 No ja tyle kasy nie dałbym za odblokowanie,u siebie w poco x6 odblokowalem za darmo,i szybko wróciłem do globala bo miui.eu nic ciekawego po każdej aktualizacji wgrywanie pliku żeby zasięg był i drugi do płatności, ale jak ktoś lubi wydawać taką kasę to jego wybór,ja wolałbym się napić dobrej wódki.
dwolski121 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Witam, powiedzcie mi jak sprawdzic status bootloadera? Link z poradnika do programu którym to zrobić nie działa
Netoper Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Przy restarcie fona na ekranie z logo jak masz na górze kłódkę z otwartym kabłąkiem to masz odblokowany BL.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
dwolski121 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Tylko mam xiaomi 14 ultra z chin i nie ma wcale kłódki. Powiedzcie mi czy jest problem z odblokowaniem w razie czego i wgraniem naszego oprogramowania. Trochę się naczytałem że teraz są problemy?
Netoper Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Tak, nic na obecny dzień się nie zmieniło, są tęgie problemy z odblokowaniem 14tek z rynku China, nawet płatne metody obecnie nie funkcjonują.A na marginesie jaki ROM masz zainstalowany w fonie? Bo jak jakiś global i do tego brak otwartej kłódki to ciekawe jak to chińczak zrobił.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu TapatalkaAdd.Olśnienie, teraz (chyba) załapałem jak to można zrobić. Chińskie wersje można odblokować będąc zweryfikowanym chińczykiem, ale z drugiej strony jeśli został wgrany global to po zablokowaniu BL fon nie powinien odpalić, chyba że znaleźli jakiegoś skutecznego backdoora żeby jakoś emulować odpowiednią sygnaturę, a to znowu by się wiązało z bezpieczeństwem prywatności, wrażliwych danych, haseł, loginów...To tylko moje takie przemyślenia, bo możliwe że jest to zupełnie inaczej niż mi się wydaje. W każdym razie sprawa ciekawa jeśli na fonie CN jest global i zablokowany BL.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
dwolski121 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Jeżeli się dobrze dokopałem to chyba wersja china, bo na końcu numeru modelu jest C. Tylko powiedz mi jak w inny sposób sprawdzić status bl, bo żadna kłódka się nie wyświetla, ani otwarta, ani zamknięta?
Netoper Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Jeśli nic nie pomerdałem to Kacper Skrzypek kiedyś zapodał polecenie dla fastboot żeby sprawdzić co z BL, ale zabij składni nie pamiętam, ani nawet okresu czy to było w tym roku czy dawniej.To taki przebłysk, i nie mam pewności 100% że to właśnie chodziło o sprawdzenie statusu BL, trza poczekać na odp. Kacpra albo na kogoś kto będzie lepiej pamiętał niż ja.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
dwolski121 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Ok, będę czekał. Specjalnie szukałem modelu z Chin przez większą baterie. Kilka razy już robiłem całą procedurę na innych modelach i myślałem, że to będzie bułka z masłem. A jak myślisz jest jakakolwiek szansa że bl jest odblokowany?
Master Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 tu jest o tym ciekawy artykuł ... https://xiaomiui.net/check-your-xiaomi-has-bootloader-unlocked-25401/ 1
dwolski121 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 No to jedno niż wiem jest zablokowany 😅. Ale po opisie pod spodem wygląda że da się go odblokować. Ale fajnie jak by się ktoś wypowiedział kto już to robił
Master Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 (edytowane) 15 minut temu, dwolski121 napisał(a): No to jedno niż wiem jest zablokowany 😅. Ale po opisie pod spodem wygląda że da się go odblokować. Ale fajnie jak by się ktoś wypowiedział kto już to robił no tu masz dwie opcje ... albo przez apke ... czyli powiązanie sprzętu ze swoim kontem i wystąpienie o zgodę ... ale z tym teraz różnie bywa ... tu całe historie są o tym 🙃 albo metoda nieoficjalna i płatna .... o ile też się da bo mogą / są być / już problemy ... oficjalna metoda działa / działała na telefonach tzw. global czyli np. z dystrybucji europejskiej ... a nieoficjalna tak dla globali jak i chińczyków ... kiedyś 14tki chińskie szło ładnie odblokować metoda nieoficjalna - co sam zresztą robiłem ... ale czytałem ostatnio gdzieś na forum Xiaomi eu że też jest to problematyczne ... 15tek to praktycznie w ogóle nie idzie ruszyć 🙃 nie wiem jak inne modele ... ogólnie z tego co chyba tu widziałem to też masz chińczyka ... i możliwe że póki Xiaomi nie ustali w końcu zasad unlockow to będziemy w takim stanie zawieszenia ... Edytowane 21 Grudnia 2024 przez Master
Netoper Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 A jak myślisz jest jakakolwiek szansa że bl jest odblokowany? Poł na pół. Żeby zmienić ROM musi zostać odblokowany BL, i teraz kwestia co zrobił chińczak, czy tak nakrzaczyl w romie żeby ROM global 'udawał" wersję romu CN i była przez to możliwość zablokowania BL, czy może ukrył widoczność odblokowanefo BL.Nie ma pojęcia jak to może byc, to są moje dywagacje, trza poczekać może Kacprowi który siedzi w temacie Xiaomi jak żółtko w białku uda się ustalić jak to możliwe żeby na fonie z rynku CN mieć ROM global i zablokowany BL.Swoją drogą, wrzuć screena z informacji o telefonie żeby było widoczne co konkretnie masz zainstalowane.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Z tego co widzę po przyciskach nawigacji masz ROM China (dobrze byłoby podesłać info z wersji OS - About phone/My phone). Globalne wyglądają inaczej. Skoro masz chińską wersję telefonu, to nie ma żadnych szans, by odblokować ją oficjalnie. Jedynie nieoficjalnie, czyli i odpłatnie, a i to bez gwarancji, że pójdzie.
Netoper Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 No tak, jeśli na fonie z rynku CN jest ROM CN no to wszystko jasne i te całe moje dywagacje można do kontenera na odpady wrzucić, zafiksowałem się że na fonie jest ROM global Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
dwolski121 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 To wystarczy? Doradźcie co zrobić, czy da się to zrobić. A czy jeżeli oddam go do jakiegoś serwisu czy oni są w stanie to ogarnąć?
ohara Opublikowano 22 Grudnia 2024 Opublikowano 22 Grudnia 2024 9 godzin temu, dwolski121 napisał(a): No to jedno niż wiem jest zablokowany 😅. Ale po opisie pod spodem wygląda że da się go odblokować. Ale fajnie jak by się ktoś wypowiedział kto już to robił Przypisz konto i próbuj odblokować, są dwie metody jak pewnie czytałeś.
ohara Opublikowano 22 Grudnia 2024 Opublikowano 22 Grudnia 2024 (edytowane) Najwyżej się nie uda odblokować. Oczywiście ta metodą robisz - https://miuipolska.pl/jak-odblokowac-bootloader-na-hyperos/ Edytowane 22 Grudnia 2024 przez ohara
dwolski121 Opublikowano 22 Grudnia 2024 Opublikowano 22 Grudnia 2024 (edytowane) To wiem że z hyper os jest ciut inaczej. Ok będę próbował, dam znać o efektach Edytowane 22 Grudnia 2024 przez dwolski121
ohara Opublikowano 22 Grudnia 2024 Opublikowano 22 Grudnia 2024 (edytowane) @swolski121 - poczytaj jeszcze ten temat - https://xiaomi.eu/community/threads/unlocking-the-bootloader-of-xiaomi-14-ultra-chinese-version-and-flashing-the-eea-system.73083/ https://xiaomi.eu/community/threads/global-14-ultra-with-china-rom-what-to-do-next.74430/ Edytowane 22 Grudnia 2024 przez ohara
Rekomendowane odpowiedzi