Jump to content

CyanogenMod dla Redmi Note 2

kriegaffe

Recommended Posts

Jak funkcja w Gravitybox odpowiada z wybudzanie ekrany po wciśnięciu włącznika zasilania - coś wcisnąłem i nie wybudza mi ekranu i nie mogę odblokować ekranu - pomaga tylko wyjęcie baterii a po zablokowaniu znów to samo ...

Mort a powiedz mi czy używales greenify do oszczędzania baterii. On jest domyślnie zainstalowany na AOSP a nie wiem czy w ogóle ma sens używanie go z amplify.

Naciapcialem z Fermi Note 2 AOSP 1.2

Używałem

Wyslano z RN2 AOSP v1.2

Jak funkcja w Gravitybox odpowiada z wybudzanie ekrany po wciśnięciu włącznika zasilania - coś wcisnąłem i nie wybudza mi ekranu i nie mogę odblokować ekranu - pomaga tylko wyjęcie baterii a po zablokowaniu znów to samo ...

Nie mam pojęcia co mogłeś narobić tam. Ale może wywal gravity i wrzuć od nowa.

Mort a ustawiales je jakoś czy na default leciałes?

Naciapcialem z Fermi Note 2 AOSP 1.2

Używał ktoś lucky patcher na aosp 1.2, niestety u mnie po lucky ekran się nie włączał to znaczy dźwięk odblokowania i inne słychać ale obrazu nie było wróciłem do najnowszego cm v99 tylko nie wiem jak zainstalować xposed jakieś podpowiedzi

Wysłane z mojego DOOGEE-DG310 przy użyciu Tapatalka

Używał ktoś lucky patcher na aosp 1.2, niestety u mnie po lucky ekran się nie włączał to znaczy dźwięk odblokowania i inne słychać ale obrazu nie było wróciłem do najnowszego cm v99 tylko nie wiem jak zainstalować xposed jakieś podpowiedzi

83ccbbe715a5266a2122bbe4799c585d.jpg

U mnie ok.

Co to cm v99

Wyslano z RN2 AOSP v1.2

Z tego co czytałem to AOSP'y mają dużo mniej błędów od CM'ów .. Tu nawet diody nie chcą poprawnie działać.

Maja równie sporo.

Te większe to mruganie jasności ekranu i brak możliwości przycinania procka. (przytniesz to 1300 a i tak będzie skakał do 2100)

Wyslano z RN2 AOSP v1.2

Z tego co czytałem to AOSP'y mają dużo mniej błędów od CM'ów .. Tu nawet diody nie chcą poprawnie działać.

Mi dioda dobrze chodzi na najn owszym cm 12.1 v 99

12 godzin temu, JestemMortem napisał:

Maja równie sporo.

Te większe to mruganie jasności ekranu i brak możliwości przycinania procka. (przytniesz to 1300 a i tak będzie skakał do 2100)

Wyslano z RN2 AOSP v1.2

Po co przycicnać procek do 1300 ????? Ja na każdym sprzęcie kręcę procesory i karty graficzne a tu uważają za wadę że nie można go obniżyć?

Nie dopisałem. Np na miui przy nieprzykręcanym 2100 to jest jakieś +/- 10% czasu.

Na aosp 80%. Nieważne czy przeglądasz kontakty czy grasz. Przy byle dotknięciu ekranu od razu skacze na maksymalny. Żadne governony nie pomagają. Pomaga tylko przecięcie z init.d

Wyslano z RN2 AOSP v1.2

Witam, chciałbym się podzielić bugami jakie zauważyłem w ciągu 3 godzinnego testu najnowszego bulidu. Otóż przy xposed i modzie youtube background dźwięk bardzo się ścinał, podobnie z video w innych miejsach.

Na koniec przy wejściu w konfigurację przycisków w pasku powiadomień od razu następował crash ustawień.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

5 godzin temu, JestemMortem napisał:

Nie dopisałem. Np na miui przy nieprzykręcanym 2100 to jest jakieś +/- 10% czasu.

Na aosp 80%. Nieważne czy przeglądasz kontakty czy grasz. Przy byle dotknięciu ekranu od razu skacze na maksymalny. Żadne governony nie pomagają. Pomaga tylko przecięcie z init.d

Wyslano z RN2 AOSP v1.2

Podobno AOSP z twekami ma downgrade do 1300. Ten z ClearMotion wbudowanym.

Wyslano z RN2 AOSP v1.2

Podobno AOSP z twekami ma downgrade do 1300. Ten z ClearMotion wbudowanym.

Mam go. Ale jak wywale to downgrade to znowu nie panuje i szaleje cały czas na 2100. Wszystkie aosp.

Wyslano z RN2 AOSP v1.2

8 godzin temu, Artur Romańczyk napisał:

Panowie czy na najnowszych buildach działa już IR? Był moment że nie działał pilot. Ostatni build jaki miałem zainstalowany i na którym działał IR to Bateryfix.

Miałem nowszą wersję ale tylko przez chwilę, tam bateria strasznie leciała. Nie używam takich rzeczy wiem nie wiem