Smigoll Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Czy tylko ja nie moge rozwinąć ostatnich aplikacji do okienek? Mam MIUIPolska 6.2.25? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
iborkim Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 U mnie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 U mnie działa.Jaki ROM? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka @Edit Dobra, przy opcjach baterii zauważyłem takie coś jak animacje systemu i je włączyłem. Po wymaganym restarcie trochę laguje ale myślę że przestanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iborkim Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Mam MIUIPolska 6.2.25, animacje systemu wyłączone i działa rozwijanie ostatnich aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonir Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Witam. Koledzy i Koleżanki mam prośbę. Kupiłem: http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Prime-32GB-ROM-Metal-Body-Fingerprint-ID-Mobile-Phone-Helio-X10/32545521422.html I jest już w Polsce. Jutro pewnie otrzymam. Proszę o nakierowanie . -Jaki temat poczytać żeby z ROOT-wać . -Co powinienem jeszcze poczynić ,żeby telefon miał najnowsze oprogramowania. Troszkę poczytałem forum ale się pogubiłem. Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasiker1990 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 (edited) Hejo. Wczoraj dotarł do mnie Redmi Note 3 1.Powiedzcie mi jak otworzyć slot do kart SIM bo męczę się z tym i nie mogę 2. Fon zakupiony w spemall, wersja 7.1 stable, rozumiem, że tu jest do odblokowania bootlader żeby wgrać MIUI Polska? Edited March 10, 2016 by pasiker1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demwsb Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Dnia 10.03.2016o08:24, pasiker1990 napisał: .Powiedzcie mi jak otworzyć slot do kart SIM bo męczę się z tym i nie mogę wciśnij kluczyk i powinno samo wyskoczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
nivepl Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Panowie podczepię się pod temat w tym nowym RMN3 ze snapdragonem 650 na pewno da się odblokować bootloader i wgrać polski rom? wolę się upewnić by się nie wk%&$#ć po zakupie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 5 minut temu, nivepl napisał: Panowie podczepię się pod temat w tym nowym RMN3 ze snapdragonem 650 na pewno da się odblokować bootloader i wgrać polski rom? wolę się upewnić by się nie wk%&$#ć po zakupie;) może zadaj to pytanie w podforum tego telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nivepl Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 25 minut temu, GeoRedfox napisał: może zadaj to pytanie w podforum tego telefonu? Panowie podczepię się pod temat w tym nowym RMN3 ze snapdragonem 650 na pewno da się odblokować bootloader i wgrać polski rom? wolę się upewnić by się nie wk%&$#ć po zakupie;) Racja;), sorry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojttekk Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Dnia 12.03.2016o10:05, demwsb napisał: Dnia 10.03.2016o08:24, pasiker1990 napisał: Hejo. Wczoraj dotarł do mnie Redmi Note 3 1.Powiedzcie mi jak otworzyć slot do kart SIM bo męczę się z tym i nie mogę 2. Fon zakupiony w spemall, wersja 7.1 stable, rozumiem, że tu jest do odblokowania bootlader żeby wgrać MIUI Polska? wciśnij kluczyk i powinno samo wyskoczyć Też miałem problem z otwarciem szufladki. Trzeba było dość mocno wcisnąć ten kluczyk (mocniej niż np. w OnePlus One) i wtedy sama wyskoczyła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Tylko dupić xiaomi za tak słabą optymalizacje baterii Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Tylko ten samsung obstawiam za pół roku zacznie mu się ciąć, a Xiaomi niekoniecznie Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorzek Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Zależy jak będą optymalizowane aktualizacje. Ja mam wrzucony MiuiPolska i telefon ładnie śmiga ale to że się coś tnie zależy też od ilośći ramu, u mnie akurat ta wersja 2GB ale ładnie wystarcza do kilkunastu aplikacji uruchomionych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mniamek75 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Witam wszystkich a w szczególności Pana Acid. Czy mógłby Pan potwierdzić lub zaprzeczyć tym doniesieniom. http://www.spidersweb.pl/2016/03/miuipolska-koniec.html Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Wystarczy wejść na portal miuipolska i przeczytać news którego pisał sam Acid Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isao Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Witam. Jakiś czas temu zakupiłem redmi note 3 prime na alie (tutaj) i otrzymałem go z custom romem, który zawiera już polski etc. Chciałbym jednak wgrać jakiś oficjalny, a co by OTA update działało. Przy obecnym niestety nie ma takiej opcji. Niestety nie do końca wiem który wybrać z oficjalnej strony ponieważ nie ma tam zbyt podziału na poszczególne wersje jak w linku powyżej (prime/pro/primepro). Gdyby ktoś mógł mnie nakierować choćby na jakiś temat na oficjalnej stronie gdzie będzie opisane co i jak będę wdzięczny. W samym telefonie siedzi co na poniższym screenie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Jak zrobić takie tło w ustawieniach? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
korbielow Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Podczas instalacji aplikacji mimo ponad 6 GB wolnej pamięci mam komunikat: Brak miejsc. Nie można zainstalowac aplikacji. Zwolnij trochę miesca i spróbuj ponownie. HELP..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isao Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 1 godzinę temu, Smigoll napisał: Jak zrobić takie tło w ustawieniach? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Jeśli to było pytanie o moje tło, to po prostu ściągnięty them jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Jeśli to było pytanie o moje tło, to po prostu ściągnięty them jest A dzięki, myślałem że czegoś nie odkryłem w ustawieniach Co do twojego problemu to tylko oryginalny Rom od xiaomi z dwoma językami chińskimi i jednym angielskim. Nie pamiętam jak jest z xiaomi.eu :/ Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Witam. Jakiś czas temu zakupiłem redmi note 3 prime na alie (tutaj) i otrzymałem go z custom romem, który zawiera już polski etc. Chciałbym jednak wgrać jakiś oficjalny, a co by OTA update działało. Przy obecnym niestety nie ma takiej opcji. Niestety nie do końca wiem który wybrać z oficjalnej strony ponieważ nie ma tam zbyt podziału na poszczególne wersje jak w linku powyżej (prime/pro/primepro). Gdyby ktoś mógł mnie nakierować choćby na jakiś temat na oficjalnej stronie gdzie będzie opisane co i jak będę wdzięczny. W samym telefonie siedzi co na poniższym screenie: Masz syfiasty ROM, znajdz na forum poradnik jak wgrać czyste MIUI, ew. jakiś xiaomi.eu, albo MIUIPolska Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonir Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Mam zdaje się takie same bebechy jak w Twoim Redmi. Dziś odebrałem i próbuje coś w nim poukładać. Nie za bardzo wiem co dalej robić z tym systemem,bo wsparcia już zdaje się nie będzie ze strony MIU Polska. A od piątko coś tam Chińczycy maja spolszczyć w swoim dziele chyba tu [????]: http://en.miui.com/download.html Podpowiedzcie może linkami proszę. Boję się też zmieniać coś na własną rękę w systemie.Czytam ponad dwa tygodnie i znalazłem tematy jak Zrotować,zmienić język,zmienić system,jak odblokować. Ale szkopuł w tym,że nie wiem ,czy mogę to wszystko robić mając taki system: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isao Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 To że rom syfiasty to wiem, dlatego chciałbym go zmienić, na oficjalnej miui właśnie czytałem coś o nowej wersji softu do tego telefonu w wersji multiling. Tylko nigdzie nic nie znalazłem o tym jak zrobić roota bądź wygrać nowy rom, zazwyczaj wszystko co znalazłem było o wersji na snapdragonie nie helio. Stąd właśnie post o jakiegoś linka do poradnika, cokolwiek bo wątpię aby wejście w opcje update i wybranie z jego poziomu wyrzuconego romu na telefon poskutkowało wgraniem nowego softu, na pewno jest jakiś myk ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
situ Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 (edited) Tutaj masz rom i instrukcje. Edited March 18, 2016 by situ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonir Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 30 minut temu, situ napisał: Tutaj masz rom i instrukcje. Czy mojej wersji taż to dotyczy? Widziałem ten post wczoraj ale musze mieć pewność żeby czegoś nie zwalić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
situ Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Tak jeśli posiadasz procesor MTK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonir Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 23 godziny temu, situ napisał: Tak jeśli posiadasz procesor MTK. Zerknij proszę. Czy to jest to ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
situ Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Tak ,to jest do rom do twojego telefonu masz dziś wstawioną najnowszą wersje 6.3.17 od JDStara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonir Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 (edited) Super dzięki. Jutro na spokojnie od rana będę wojował. Jeszcze jedno. Telefon spokojnie łączył się od rana z P.C. Teraz jak go podłączam ,tylko ładuje. Szukam w ustawieniach gdzie włączyć coś żeby się komunikował. Bez tego nic nie zrobię. Proszę o podpowiedz. Pozdrawiam. Edited March 19, 2016 by fonir Poprawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Note3 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Żeby mieć zROOTowany telefon muszę wgrywać inny ROM? Czy mogę na moim to jakoś zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 16 godzin temu, Note3 napisał: Żeby mieć zROOTowany telefon muszę wgrywać inny ROM? Czy mogę na moim to jakoś zrobić? Jakbyś jeszcze powiedział jaki masz rom to by było nam nieco łatwiej. Jak masz odblokowany bootloader to normalnie przez TWRP wrzucasz paczkę SuperSU, jak nie to jest spróbuj tym: https://userscloud.com/mzshdg3jkin3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Panowie ile miejsca zostaje dla użytkownika w wersji 16 GB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iborkim Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 30 minut temu, fyme napisał: Panowie ile miejsca zostaje dla użytkownika w wersji 16 GB? 12 GB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 @iborkim Dziękuję bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts