marceleqs Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 1) Zdjęcia bardzo bardzo dobre. Widać że matryca dobra, bo świetne zrównoważenie jasności czyli szeroki zakres tonalny. Ostrość dobra, kat dość szeroki a to się przydaje. Ja bym dał 5/5 w kategorii telefony. Kolorystyka jednolita więc trudno coś powiedzieć ciekawe jak się zachowuje w innych warunkach. Widzę, że jest na prawdę dobrze i nie ma co się czepiać.. Telefonu. 2) Jeśli chodzi o 2GB Ram to mam i maksymalnie miałem 80% obciążenie. Normalnie 50-60%. Android jeśli mu mało zabija inne procesy więc.. Jest spoko. Używam Fb, Chrome, BlueMail, i inne apki. Dla testu były też gry mocno wymagajace i można było wyjść i odpisać SMS i dalej grać więc czego chcieć więcej
Tajniak Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Co do zdjęć, jeśli chcecie dla porównania to wrzucę wam kilka zdjęć zrobionych w okolicy sylwestra A przynajmniej chciałem wrzucić, ale jedno zdjęcie zajmuje 7 MB i forum nie chce go przyjąć ;D Jeśli macie jakiś pomysł, gdzie mógłbym je wrzucić bez rejestracji... Czekam na propozycję
ik`ey Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 @marceleqs 1) A możesz sprawdzić jedną grę - kobyła ale do testów obciążenia jak znalazł - Fifa 16 - czy przez cały mecz rozgrywka odbywa się płynnie. U mnie ma Mi3 w drugiej połowie najwyraźniej tel jest już mocno ciepły a gra zaczyna klatkować (obniżenie taktowania z uwagi na temp). 2) Interesuje mnie jakość dźwięku w porównaniu do Mi3. Z góry dziękuję.
pull1990 Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 11 hours ago, bremso said: Ma ktoś z szanownych panów wersje kolorystyczna biała i mógłby się wypowiedzieć jak to wygląda w realu ? Przymierzam się do kupna i zastanawiam się między Silver a Grey i nie wiem co wybrać a Silver będę miał dostępna nieco taniej Ja mam biała wersję i dla mnie jest ok bo taka chciałem. Wszystko zależy od konkretnych upodobań i gustu. Jednemu się spodoba a innemu nie. Mi się jakoś przejadly telefony czarne jak węgiel. Jakoś za dużo tego miałem i chciałam odmiany. Mam też wersję złotą i ta też jest bardzo fajna ale jednak mniej "męska".
m4ci3k_sz Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Co do zdjęć, jeśli chcecie dla porównania to wrzucę wam kilka zdjęć zrobionych w okolicy sylwestra A przynajmniej chciałem wrzucić, ale jedno zdjęcie zajmuje 7 MB i forum nie chce go przyjąć ;D Jeśli macie jakiś pomysł, gdzie mógłbym je wrzucić bez rejestracji... Czekam na propozycję Dysk Google Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
bremso Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 2 godziny temu, pull1990 napisał: Ja mam biała wersję i dla mnie jest ok bo taka chciałem. Wszystko zależy od konkretnych upodobań i gustu. Jednemu się spodoba a innemu nie. Mi się jakoś przejadly telefony czarne jak węgiel. Jakoś za dużo tego miałem i chciałam odmiany. Mam też wersję złotą i ta też jest bardzo fajna ale jednak mniej "męska". Dzięki za odpowiedź. Prawdopodobnie zdecyduje się na białą bo faktem jest ze chyba niegdy nie miałem telefonu w tym kolorze wiec czas na "dobrą zmianę"
bremso Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Mam jeszcze jedna zagwostke. Mianowicie aktualnie stać mnie na rn3 w wersji 2/16. Czy poczekać jeszcze i kupić wersje 3/32 a może rn3 pro ? Mam problem bo 2/16 mogę k i pić w tym momencie a pozostałe będęuisal poczekać z 2 msc
tpawel Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Kup teraz, sprzedaj z zyskiem po przyjsciu do Polski i za tą kase kupisz pro. Zejdzie sie z miesiac,ale nic nie dolozysz. Wyslane z G7 przez Tapatalk
m4ci3k_sz Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Kup teraz, sprzedaj z zyskiem po przyjsciu do Polski i za tą kase kupisz pro. Zejdzie sie z miesiac,ale nic nie dolozysz. Wyslane z G7 przez Tapatalk Wątpię że sprzeda 2/16gb za 900 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
tpawel Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Zakladam ze ma ok650zl, za tyle kupi zwykla 2/16 , sprzeda za jakies 750. To 190$ ,zanim to wszytsko zrobi to mam nadzieje ze ceny pro znormalnieją. W chinach jest 100yuanow roznicy,a to 60zl Wyslane z G7 przez Tapatalk
bremso Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Dzięki panowie, kupię teraz 2/16 i potem się pomyśli. A nóż starczy na przyszłość.
mrosi Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 57 minut temu, bremso napisał: Dzięki panowie, kupię teraz 2/16 i potem się pomyśli. A nóż starczy na przyszłość. Nóż to może leżeć w kuchni, w szufladzie. A nuż kiedyś się przyda... 5
Rafaello Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 34 minuty temu, mrosi napisał: Nóż to może leżeć w kuchni, w szufladzie. A nuż kiedyś się przyda... Nic dodać nić ująć !
mrosi Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 4 minuty temu, Rafaello napisał: Nic dodać nić ująć ! Nic uciąć czy nić przewlec (przez ucho igielne)? 1
Rafaello Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) Raczej uciąć Pozdrawiam mrosi Edited February 11, 2016 by Rafaello Ups ;)
mrosi Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 2 minuty temu, Rafaello napisał: Raczej uciąć Pozdrawiam morsi Tylko błagam... Nie przekręcajcie mojego nicku...
wrc81 Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 jaki kolor odpowiada za czarny front silver czy light_grey ?
MarcinPe Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 5 godzin temu, wrc81 napisał: jaki kolor odpowiada za czarny front silver czy light_grey ? Silver jest z jasnym frontem.
Tajniak Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Zdjęcia w różnych warunkach, myślę, że takiej tragedii nie ma https://drive.google.com/folder/d/0B_mQLXCerBHUaFdUcFk0Yl9PUGM/edit
GromZNieba Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem Redmi Note 3. Mam mały problem, ponieważ nie mogę otworzyć żadnego linka. Np. kiedy ktoś mi coś wyśle i chcę otworzyć ten link to przenosi mnie do ekranu głównego. Jak sobie z tym poradzić?
Smigoll Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Zdjęcia w różnych warunkach, myślę, że takiej tragedii nie ma https://drive.google.com/folder/d/0B_mQLXCerBHUaFdUcFk0Yl9PUGM/edit XRN3 Mediatek czy Snapdragon? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Tajniak Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 7 hours ago, Smigoll said: XRN3 Mediatek czy Snapdragon? Mediatek
m4ci3k_sz Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem Redmi Note 3. Mam mały problem, ponieważ nie mogę otworzyć żadnego linka. Np. kiedy ktoś mi coś wyśle i chcę otworzyć ten link to przenosi mnie do ekranu głównego. Jak sobie z tym poradzić? Pewnie masz syfiasty rom Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
demwsb Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 ja ma podobnie na 7.0.919.0 stable fajnie było by to naprawic ale zmiana Rom-u to chyba nie dla mnie
MarcinPe Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 45 minut temu, demwsb napisał: ja ma podobnie na 7.0.919.0 stable fajnie było by to naprawic ale zmiana Rom-u to chyba nie dla mnie Wiesz co - mam RN3 od kilkunastu dni. Też dostałem telefon z jakimś dziwnym ROM-em, w życiu wcześniej nie miałem telefonu z Androidem i niczego nie flashowałem. Ale dzięki świetnym i bardzo pomocnym ludziom z tego forum oraz znakomitym poradnikom, wszystko poszło jak po maśle! Powodzenia 1
ragnagord Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 jest jakiś sposób na wgranie romu polskiego bez pomocy tego sp flash tolsa?
GeoRedfox Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 jest jakiś sposób na wgranie romu polskiego bez pomocy tego sp flash tolsa? Albo to albo odblokujesz bootloadera Tapnięte z Redmi Note 3
bremso Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) Witam zakupielm rn3 i nie jest to mój pierwsyz xiaomi więc po pierwszej minucie użytkowania zauwazylem że mam SyfUI a nie miui. W tej sytuacji zostaje tylko zabawa z flash toolem ? Edited February 13, 2016 by bremso
themati91 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Witam, planuje zakup redmi note 3. Ale jedna rzecz mnie zastanawia, czy ten telefon ma podświetlane przyciski? I gdzie kupić najtańszą wersję? Narazie widziałem na spemall za 170$. Może jest gdzieś jakiś kupon żeby wyszło taniej?
djborowa Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Posiada podświetlane przyciski, co do zakupu nie pomogę bo sam kupiłem z Allegro. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
zyga123 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ktoś wie kiedy można spodziewać się Redmi Note 3 w Xiaomi4you????
MarcinPe Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) 1 godzinę temu, zyga123 napisał: Ktoś wie kiedy można spodziewać się Redmi Note 3 w Xiaomi4you???? Jest dostępny. Widzę wersję 3/32 za 1035 zł. Edited February 13, 2016 by MarcinPe
GeoRedfox Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 1 godzinę temu, bremso napisał: Witam zakupielm rn3 i nie jest to mój pierwsyz xiaomi więc po pierwszej minucie użytkowania zauwazylem że mam SyfUI a nie miui. W tej sytuacji zostaje tylko zabawa z flash toolem ? Tak, tylko flash tool (ew. sposób poprzez zmianę w build.prop wersji systemu, niektórym działa, znajdziesz gdzieś w temacie)
zyga123 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 1 godzinę temu, MarcinPe napisał: Jest dostępny. Widzę wersję 3/32 za 1035 zł. zapomniałem dopisać ze chodzi o wersję pro ;p
m4ci3k_sz Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Ktoś wie kiedy można spodziewać się Redmi Note 3 w Xiaomi4you???? A po co tam? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Witam, planuje zakup redmi note 3. Ale jedna rzecz mnie zastanawia, czy ten telefon ma podświetlane przyciski? I gdzie kupić najtańszą wersję? Narazie widziałem na spemall za 170$. Może jest gdzieś jakiś kupon żeby wyszło taniej? Jak zwykle, świetne telefony w bardzo niskich cenach a wszyscy taniej, taniej. Kup od Xon24(Buriza) bo przynajmniej będziesz mieć pewną gwarancję Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts