Dyskusja ogólna
158 topics in this forum
-
- 1 follower
- 1.3k replies
- 189.4k views
Hejka właśnie zamówiłem dla żony Redmi note 3 kiedy można spodziewac sie Miui Polska na ten telefonik ? Pozdrawiam @Jako, że w temacie już się rozmawia o wszystkim, to niech już zostanie tematem ogólnym //Nezumi
Last reply by yarrro, -
-
- 0 replies
- 7.3k views
Witam. Czy ktoś posiada wiedzę na temat różnic między modułem ładowanie H3A a H3B? Obydwa moduły zastosowane są w Xiaomi Redmi Note 3. Mój moduł (H3A) prawdopodobnie uległ zniszczeniu i dostałem oferte kupna drugiego (H3B). Jednak zastanawiam się czy będzie on pasował. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Last reply by Leksi, -
Cześć, Czy ktoś wie czy Redmi Note 3 na MTK posiada opcje Ant +? I nie piszcie, że Google znów nie odpowiedziało itp. Przeczytałem jak włączyć, ściągnąłem ant tester i nigdzie nie odnalazłem wątku mówiącego o tym że ten model to posiada. Ktoś zna odpowiedź? Pozdro D
Last reply by Daniu, -
- 0 replies
- 878 views
Witam Używa ktoś oryginalnego miui w wersji chińskiej?
Last reply by kaju666, -
- 1 reply
- 1.1k views
Witam Jako iż zaprzestano aktualizacji romu miui polska dla redmi note 3 mtk co teraz najlepiej wgrać ?
Last reply by kaju666, -
- 13 replies
- 13.1k views
Witam jestem od wczoraj posiadaczem tego urządzenia.I mam problem z konfiguracją MMS dla sieci Plus Oczywiście używam dual sim karta pierwsza to Plus z którego dzwonię i wysyłam SMS karta druga to T-Mobile mam tam pakiet LTE 25GB Jak to skonfigurować by moc otrzymywać MMS. Jeżeli będzie potrzebne jeszcze jakieś info to piszcie.Pozdrawiam
Last reply by lesiu81, -
- 2 replies
- 2.5k views
Cześć, Znalazłem na w Internetach grafike jak poniżej, która ilustruje modele które mają dostać update do MIUI 9. Jest wspomiany Redmi Note 3, ale czy to jest Redmi Note 3 na MTK? Na Internecie nie mogę nigdzie znaleźć 100% potwierdzenia. Jedni piszą, że dostanie a drudzy, że nie... Jak to w końcu jest, ktoś mi wytłumaczy?
Last reply by komokoko, -
- 2 followers
- 4 replies
- 1.4k views
Czy wie ktoś może dlaczego nie mam opcji dzielenia ekranu na Redmi note 3 MTK miui 9 7.10.12
Last reply by mrosi, -
- 7 replies
- 18.4k views
Witam czy ma ktoś może z Was drodzy koledzy i koleżanki instrukcję obsługi PL do REDMI NOTE 3, prosiłbym o przesłanie [email protected]
Last reply by MarioPuzi, -
- 3 replies
- 1.1k views
Cześć, mam Nota 3 od niedawna lecz temat MIUI już od dawien dawna znam. Mam problem, bo nie wiem.. od czego jest ta jedna jedyna ikonka, która pojawiła się nagle z nikąd po tygodniu użytkowania telefonu. Zauważyłem, że gdy wyłączam BT ona też znika ale.. ale jest tylko z jednym głośniczkiem bt. Ktoś wyjaśni pomoże, bo szlag mnie trafi... Dzięki
Last reply by ZduneX25, -
- 1 reply
- 1.3k views
Witam. Mam smartwatch Samsung Gear s3 i planuję zakupić tel Redmi Note 3 ale nie wiem czy będą bez problemów się łączyły. Czy może ktoś sprawdził? Może ktoś coś wie na ten temat? Z góry dziękuję
Last reply by pawelll, -
- 1 follower
- 72 replies
- 12.2k views
Witam, Po ponad dwóch latach użytkowania telefonu LG G2 zdecydowałem się na zmianę. Początkowo myślałem o LG G4, ale w obliczu nadchodzącej premiery LG G5, zdecydowałem się na coś pośredniego. I tak oto doszedłem do Redmi Note 3. Używam go już ponad tydzień, bardzo intensywnie. Postanowiłem założyć ten wątek by osoby które wahają się czy kupić tel czy też nie, przeczytały jak telefon sprawuje się na co dzień. I moja uwaga na początek: warto po kupnie kupić szkło hartowane oraz nawet najtańszą osłonę silikonowa (może być przezroczysta) telefon jest bardzo śliski i bardzo prosto o upadek, całość (szkło + etui ) to koszt ok 19zl na allegro - warto. …
Last reply by raven66, -
- 4 replies
- 1.9k views
Witam niżej przedstawiam screenshot mojego xiaomi redmi Note 3. Proszę mi powiedzieć jak tu z aktualizacjami bo nie mam nic Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Last reply by Anna88, -
- 2 replies
- 994 views
Jak zainstalować Windowsa na Redmi Note 3? Da radę mieć jednocześnie Android i Windows?
Last reply by Conor, -
- 0 replies
- 749 views
Witam, mam pytanie czy w Redmi Note 3 przed zarzutem ekranu jest możliwość włączenia panelu rysowania tak aby móc zaznaczyć coś na obszarze, na którym za chwilę wykonam zrzut?
Last reply by Sloomy, -
- 2 replies
- 936 views
Witam, kilka dni temu zaktualizowałem telefon do 8.2.3.0 i do tej pory przy odblokowaniu za pomocą palca było czuć wibracje, a po aktualizacji wibracja zniknęła. Szukałem w ustawieniach ale nic takiego nie znalazłem. Co mogę zrobić, aby ta wibracja wróciła? Niby taki mały szczegół, ale pomagał bo jak np w kieszeni smyrnąłem czytnik palcem to wibracja informowała mnie że telefon sie przypadkiem odblokował. Robilem temat na szybko i nastapila pomylka. Jest możliwość przeniesienia do działu Redmi Note 3?
Last reply by cukru, -
- 8 replies
- 2.3k views
Ej bo zainstalowałem miui v8 i bawiłem się w opcjach i był tam tryb lite i go włączyłem i tam żeby go zastosować to trzeba zresetować tel i go zresetowałem i się włącza wyskakuje logo xiaomi i dalej nic?help
Last reply by hhunter22, -
Myślę że tu też można rozpocząć wątek odnośnie baterii w RN3. Dziś od rana ustawiam tel na 100% jasność, wifi on, blue on. wieczorem wrzucę wyniki.
Last reply by GGancar, -
- 12 replies
- 1.4k views
Wpadł mi ręce nowiutki RMN3. Po wyjęciu z pudełka miał ROM oznaczony 7.0.22 w wersji "prawie polskiej". Niby nic szczególnego... Ale zgłosił możliwość aktualizacji OTA i poszła. Zaktualizował się do 7.2.5, która miała tylko chiński i angielski. Wydawało mi się, że zmodyfikowane ROMy nie pozwalają na aktualizację OTA?
Last reply by marcinj6, -
- 1 follower
- 5 replies
- 1.8k views
witam, mam od prawie roku rn3 mtk. ostatnio coś chodzi jakby chciał a nie mógł, co wykasować w twrp żeby w pełni wykasować wszystkie dane z telefonu?
Last reply by mrosi, -
- 3 followers
- 189 replies
- 17.5k views
Witam Czy ktos ma jakies info, czy wersja z Snapdragonem 808 bedzie tez dostepna z 3gb ram? czy tylko 2gb? i kiedy rusza sprzedaz?
Last reply by Joeblack1918, -
- 10 replies
- 1.1k views
Witam forumowiczów Mam okazję zamienić się z Redmi Note 2 na Redmi Note 3 i mam do Was kilka pytań: 1. Odblokowanie bootloadera nie jest wielkim kłopotem i zazwyczaj się to udaje? Siedzi tam miuipolska dev gdzieś z lutego wgrany przez polskiego sprzedawcę, ale przy próbie przejścia do recovery pokazuje się ekran z telefonem co jak mniemam oznacza zablokowany bootloader? 2.Jak ze zdjęciami? Jest poprawa co do RN2? Wideo jest w lepszej jakości i czy jest 1080p z 60fps? Jest 4k? 3. Gniazdo na sim to hybryda? Możliwe konfiguracje to sim-sim lub sim-sd? 4. Ogólnie warto? Jego Xiaomi ma około 3 miesiąców, moje chyba z pół roku, dopłata z mojej strony …
- 13 replies
- 1.7k views
Czy to w końcu działa ?
- 1 follower
- 2 replies
- 875 views
Witam, Nowy Kenzo, na czysto wgrany ROM MIUI EU 6.12. Jest problem z odtwarzaniem filmików nagranych telefonem. Problem występuje niezależnie od rozdzielczości filmu (4K, FHD, 720). Chodzi o rozjechanie się dźwięku z obrazem. Łatwo to sprawdzić nagrywając własną twarz podczas mówienia - (najlepiej widać to na słowach z dużą ilością głosek p, b, m itp). Na szczęście to problem z odtwarzaniem, bo po przeniesieniu do kompa w tych filmikach synchronizacja jest OK (albo raczej: w miarę OK). Natomiast odtwarzanie w telefonie to masakra. Problem jest w każdej apce do odtarzania, ktorą testowałem, choć zdecydowanie najmniejszy w MX Player. Czy też tak macie? Czy jest na…
Last reply by latet, -
- 3 replies
- 2.5k views
Witam. Jak włączyć miniaturki rozmów messengera takie co są w formie koła ze zdjęciem rozmówcy wyświetlanego na ekranie? Miałem to ustawione w Mi4c a w tym nie mam i nie mam pojęcie gdzie to włączyć o ile się da. Mam Miui polska z ostatnią najnowszą aktualizacją.
Last reply by mrosi,