Frty Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) 18 minut temu, Paciula napisał: Niestety nie, nie do konca wiem o co z tym chodzi, dalbys rade wyjasnic. Bardzo dlugo nie siedzialem juz w zadnym androidzie i jestem strasznie do tylu. Skoro nie masz to to nie to;) może wyczyść cache aplikacji zegar w ustawienia - aplikacje, usuń i przywróć widżet Ed. Nie doczytałem że to inny zegar. Spróbuj go dodać do autostartu Edytowane 28 Lutego 2016 przez Frty
focusik09 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 24 minuty temu, Gabriel172 napisał: Tak i chcę, żeby mi ubijało apki, ale oprócz spotify i vipera, da się to jakoś obejść? Edit: dodałem do autostartu i vipera zamyka i otwiera na nowo, można zrobić, żeby go nic nie ruszało? Załóż im kłódkę, tzn, uruchom aplikację spofity i wyjdz z niej, to samo zrób z viperem. Otwórz ostatnie aplikacje ( przytrzymaj dłużej dolny przycisk menu lub home, nie wiem którym to u Ciebie się uruchamia ) jak pojawią się ikony ostatnich aplikacji to przytrzymaj tą która Cię interesuje i pociągnij ją w dół, powinna się pojawić kłódka w prawym górnym rogu
Gabriel172 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 2 minuty temu, focusik09 napisał: Załóż im kłódkę, tzn, uruchom aplikację spofity i wyjdz z niej, to samo zrób z viperem. Otwórz ostatnie aplikacje ( przytrzymaj dłużej dolny przycisk menu lub home, nie wiem którym to u Ciebie się uruchamia ) jak pojawią się ikony ostatnich aplikacji to przytrzymaj tą która Cię interesuje i pociągnij ją w dół, powinna się pojawić kłódka w prawym górnym rogu A widzisz, wiem o tej kłódce a nie pomyślałem, dzięki
Paciula Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 23 minuty temu, Frty napisał: Skoro nie masz to to nie to;) może wyczyść cache aplikacji zegar w ustawienia - aplikacje, usuń i przywróć widżet Ed. Nie doczytałem że to inny zegar. Spróbuj go dodać do autostartu Na ta chwile, dziala dodanie do autostartu, zobacze czy dalej bedzie okej, na ta chwile dziekuje Panowie jaka aplikacja najlepsza do sterowania bateria etc, potrzebuje podstawowych informacji, czas od ostatniego ladowania ile zostalo do konca na baterii i zeby dzialal sprawnie i nie obciazala. ktos cos poleci?
Gabriel172 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 9 minut temu, Paciula napisał: Na ta chwile, dziala dodanie do autostartu, zobacze czy dalej bedzie okej, na ta chwile dziekuje Panowie jaka aplikacja najlepsza do sterowania bateria etc, potrzebuje podstawowych informacji, czas od ostatniego ladowania ile zostalo do konca na baterii i zeby dzialal sprawnie i nie obciazala. ktos cos poleci? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=pl
Paciula Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 1 godzinę temu, Gabriel172 napisał: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=pl Dziekuje, jeszcze tylko jedno pytanie mam jest gdzies opcja zeby po dostaniu smsa wlaczal sie ekran bo nigdzie nie moge znalezc tego.
krzyzu Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Ustawienia - blokada - włącz ekran przy powiadomieniach? W sumie jak nic nie zmieniałeś to oryginalnie powinien się włączać Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Frty Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Czy da się ustawić aby pasek rozwijany zapamiętywał stronę po zwinięciu? Tj. Zwijam na powiadomieniach i rozw. też na nich ;)?
kaziooo0804 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Jest opcja, aby smsy wyskakiwały w "chmurce" po odblokowaniu telefonu? przydatna funkcja dla mnie!
Paciula Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Mam również podobny problem czy jest opcja odpowiadania na sms w chmurce przy zablokowanym ekranie i czy jest opcja zeby ta chmurka ktora sie pojawia jak cos robimy nie znikala tak szybko? I zeby zostala np. na ekranie glownym cos ala messneger??
Grothgar Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Czy da się ustawić aby pasek rozwijany zapamiętywał stronę po zwinięciu? Tj. Zwijam na powiadomieniach i rozw. też na nich ? Grabitybox ma funkcję jak sciagasz z lewej to powiadomienia jak z prawej to kafelki ;/ Tylko na miui raczej gravityboxa nie doświadczysz (Xposed)
krzyzu Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Xposed działa na dev i stable. Jest osobny temat w modyfikacjach. Ja na razie zamiast oryginalnej apki testuje YAATA (polska produkcja) niezły kombajn smsowy Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Grothgar Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Xposed działa na dev i stable. Jest osobny temat w modyfikacjach. Mówisz o RN2? W modyfikacjach nie widzę tematu
krzyzu Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 http://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/9809-Działający-Xposed-na-MIUI-Polska-6.2.18,-MIUI-7.1.3.0-oraz-7.1.4.0 O to chodzi? Chyba że coś namieszałem. W temacie chyba ktoś próbował wrzucać na 6.2.25 ale lepiej doczytać Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
KANAR Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 33 minuty temu, Accro napisał: @krzyzu Ale Xposed nie uświadczysz na RN2 już nie wiem, czy to żart? 1
Waxy Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Xposed działa i ma się świetnie na moim telefonie z MIUI, więc raczej można go uświadczyć na RN2 od dawna na CM i innych, a teraz i na MIUI. Zajrzyjcie do działu modyfikacje. Pozdrawiam i życzę miłej lektury Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
krzyzu Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 No ja juz zgłupiałem w pewnym momencie, czy to ze mną coś nie tak czy o co chodzi. Wrzucam linka a ludzie piszą że nie ma takiego czegoś 😁 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Accro Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Tfu, chodziło mi o gravitybox. Sorry, pomyłka Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
galakty Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Redmi 2 doczekało się opublikowania kernela. Mi 3, Mi 4 i Mi Note również. Będą Mi 4c, Mi 4S, Mi Note Pro. Naszego nie..
KANAR Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 52 minuty temu, galakty napisał: Redmi 2 doczekało się opublikowania kernela. Mi 3, Mi 4 i Mi Note również. Będą Mi 4c, Mi 4S, Mi Note Pro. Naszego nie.. Cholelcia
krzyzu Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Trzeba było się podpisywać pod petycją, a nie robić podśmiechujki 😊 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
galakty Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 5 minut temu, krzyzu napisał: Trzeba było się podpisywać pod petycją, a nie robić podśmiechujki Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Podpisałem się w grudniu jakoś.
tosshi2 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Trzeba było się podpisywać pod petycją, a nie robić podśmiechujki 😊 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Bardzo duzo by to dalo. Szkoda ze napierw musi byc zgoda mediateka na udostepnienie kernela a na to mozesz czekac lata swietlne.
krzyzu Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Ale chyba lepiej próbować niż się wymądrzać. Takie jest moje zdanie ale każdy robi jak uważa 😊 Jak cześć modelu dostała to może i z czasem się RN2 załapie. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
d3tr0 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Żaden z tych co dostał jak i ma dostać nie jest na mediateku, szkoda a była by nadzieja
redminote2 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Najstarsze modele xiaomi z prockami mediateka to Redmi z Sierpnia 2013 i Redmi Note z Marca 2014. Czy do ktoregos z nich udostepnili zrodla i czy w ogole do jakiegos xiaomi na mediateku udostepnili zrodla?
tosshi2 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Najstarsze modele xiaomi z prockami mediateka to Redmi z Sierpnia 2013 i Redmi Note z Marca 2014. Czy do ktoregos z nich udostepnili zrodla i czy w ogole do jakiegos xiaomi na mediateku udostepnili zrodla? Nie. Dlatego tutaj rowniez nie udostepnia. Qualcomm jest otwarty na kernel, mediatek jest zamkniety.
galakty Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 8 minut temu, tosshi2 napisał: Nie. Dlatego tutaj rowniez nie udostepnia. Qualcomm jest otwarty na kernel, mediatek jest zamkniety. Swoją drogą to chyba mój ostatni telefon na Mediateku. Fajne procki, szybkie, tanie.. Ale źródeł brak, GPS niby działa ale można lepiej, sensory też d*py nie urywają (na przykład żyroskop). RN3 Pro bym chętnie przytulił na Snapie 1
Grothgar Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Czy ktos z posiadaczy najnowszego Vipera 2.4.0.1 byłby tak miły i podrzucił swój plik audio_effects.conf z /system/etc?
grucha86 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Nie ten temat, sorki za spam. Edytowane 3 Marca 2016 przez grucha86 Nie ten temat
Leszek Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Że tak zapytam dawno się nie bawiłem w takie rzeczy(ostatnio samsung S4) i nazwy aplikacji wyleciały mi z głowy. Chodzi mi o aplikację która wykaże wszystkie zainstalowane aplikacje na telefonie od Systemowych do Użytkownika i ich odinstalowanie. Nie interesuje mnie zamrażanie itp. Po prostu zwykłe usunięcie. No może oraz te które chodzą w tej chwili. Tak mam roota.
Grothgar Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Że tak zapytam dawno się nie bawiłem w takie rzeczy(ostatnio samsung S4) i nazwy aplikacji wyleciały mi z głowy. Chodzi mi o aplikację która wykaże wszystkie zainstalowane aplikacje na telefonie od Systemowych do Użytkownika i ich odinstalowanie. Nie interesuje mnie zamrażanie itp. Po prostu zwykłe usunięcie. No może oraz te które chodzą w tej chwili. Tak mam roota. Lucky patcherem usuniesz, zamrozisz i wiele wiecej
Szami81 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Witam. Od tygodnia jestem poki co szczesliwym posiadaczem redmi note 3.Telefon kupiony na ebay z romem 7.0.6.0.0. Zastanawiam nie nad instalacja Miui Polska tylko mam pytanie czy jest sens skoro wszystko dziala jak nalezy, rom jest bardzo dobrze spolszczony, bateria trzyma caly dzien ok 4h SoT. Jedyne z czym nie moge sobie poradzic to zapis na karcie sd. Zdjecia, filmiki z kamery sie zapisuja ale jak chce przeniesc cos z pamieci tel na sd. Nie ma takiej mozliwosci. Znalazlem program ktory to naprawia ale potrzebuje roota. Jest na to jakis inny sposob?
Rekomendowane odpowiedzi