brawo Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) Godzinę temu, Mocny4N napisał(a): Kolega się pytał czy Plus dopiero włączył tę technologie Nie. Kolega twierdził, że ikona volte ginie jak włączy wifi. Proponuję doczytać na co ja odpowiadałem. Edited January 13 by brawo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted January 15 Share Posted January 15 https://xiaomiui.net/redmi-note-11-pro-5g-android-12-update-released-for-india-36318/ No i niby jest android 12 dla redmi note 11 pro 5g,a jednak nie ma.Chodzi mi o wersję EU,czyli na Europę....parodia,ile można czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 15 Share Posted January 15 Godzinę temu, maszkara72 napisał(a): Chodzi mi o wersję EU,czyli na Europę.... Jest https://bigota.d.miui.com/V13.0.2.0.SKCEUXM/miui_VEUXEEAGlobal_V13.0.2.0.SKCEUXM_053304d97b_12.0.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) No,ale mi chodzi o OTA....niby ten soft,co podałeś link do niego,nie każdemu,,wchodzi" na ten model,jakieś problemy są Edited January 15 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 15 Share Posted January 15 Kiedy Ci wyślą przez OTA nie wiadomo, ale jest. Czy się zainstaluje po ściągnięciu nie wiem, to loteria. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted January 16 Share Posted January 16 Myślę, że to bug czy coś. Jeśli masz oprogramowanie w wersji starszej niż 13.0.10, prawdopodobnie możesz zaktualizować je bezpośrednio. Ale jeśli masz 13.0.10, nie możesz. Prawdopodobnie możesz zaktualizować, gdy pojawi się aktualizacja, która przełączy się na najnowsze poprawki bezpieczeństwa. Nie możesz nawet wymusić instalacji za pomocą opcji. Mam to samo . Na jednym weszło z 13.0.09 do A12 a na drugim przyszło 13.0.10 i zostało na A11 . i nic nie pomaga Zadne wgranie przez opcje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 11 minut temu, rsat napisał(a): Myślę, że to bug czy coś. Jeśli masz oprogramowanie w wersji starszej niż 13.0.10, prawdopodobnie możesz zaktualizować je bezpośrednio. Ale jeśli masz 13.0.10, nie możesz. Prawdopodobnie możesz zaktualizować, gdy pojawi się aktualizacja, która przełączy się na najnowsze poprawki bezpieczeństwa. Nie możesz nawet wymusić instalacji za pomocą opcji. Mam to samo . Na jednym weszło z 13.0.09 do A12 a na drugim przyszło 13.0.10 i zostało na A11 . i nic nie pomaga Zadne wgranie przez opcje No właśnie....u mnie teraz jest na 13.0.10.......chciałem napisać,że to dziwne,ale w przypadku Xiaomi nic nie powinno dziwić,po prostu tak jest. Edited January 16 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Ja mam dwa takie same , kupione z tego samego sklepu w Polsce Jeden dostał A12 a drugi guzik został na A11 (13.0.10) Pierwszy złapał 13.0.2.0.SKCEUXM bez 10 a drugi nie dostał długo nic a potem przyszło 13.0.10 i dalej guzik Edited January 16 by rsat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 4 minuty temu, rsat napisał(a): Ja mam dwa takie same , kupione z tego samego sklepu w Polsce Jeden dostał A12 a drugi guzik został na A11 (13.0.10) Pierwszy złapał 13.0.2.0.SKCEUXM bez 10 a drugi nie dostał długo nic a potem przyszło 13.0.10 i dalej guzik Tak jakby były 2 różne wersje,no ale jedna jest przecież.Na angielsko języcznym forum Xiaomi,jeden napisał,że po aktualizacji do 13.0.2.0 wyłączyło mu całkowicie głośniki i mikrofon,tak więc nie ma możliwości dzwonienia,a u drugiego smartfon caly czas się zapętla na logo Mi.To znaczy,że chyba jest jakiś problem,lub bug Edited January 16 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted January 16 Share Posted January 16 Jakoś trzeba żyć Wyszły juz na globala aktualizacje z zabezpieczeniem na styczeń Może coś ruszy i z EU Widać EU w Chinach też nie lubią 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted January 16 Share Posted January 16 2 minuty temu, rsat napisał(a): Jakoś trzeba żyć Wyszły juz na globala aktualizacje z zabezpieczeniem na styczeń Może coś ruszy i z EU Widać EU w Chinach też nie lubią A tym bardziej,że w Chinach teraz jest obchodzony nowy rok,to tym bardziej może się opóźnić Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowz Posted February 2 Share Posted February 2 A więc wyszła kolejna wersja softu. A kiedy sami wprowadzą aktualizację i telefon się zaktualizuje do Androida 12 ? Ciągle na moim Poco X4 Pro 5g mam wersję 13.0.10.1 (RKCEUXM) i od listopada nie chce się zaktualizować. Nie wiecie kiedy wprowadzą aktualizacje oficjalnie, żeby sama na telefonie wyskoczyła ? Proszę o odpowiedź i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wjarzab Posted February 2 Share Posted February 2 (edited) 56 minut temu, shadowz napisał(a): A więc wyszła kolejna wersja softu. A kiedy sami wprowadzą aktualizację i telefon się zaktualizuje do Androida 12 ? Ciągle na moim Poco X4 Pro 5g mam wersję 13.0.10.1 (RKCEUXM) i od listopada nie chce się zaktualizować. Nie wiecie kiedy wprowadzą aktualizacje oficjalnie, żeby sama na telefonie wyskoczyła ? Proszę o odpowiedź i pozdrawiam mam tak samo, z tym ze utknąłem na wersji 13.0.10.0 Edited February 2 by wjarzab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 2 Share Posted February 2 Nie wiemy niestety. Zapewne chodziło Wam o 13.0.10.0, bo nie ma 13.0.10.1 w OTA. Na pewno z tej wersji nie widzi aktualizacji do żadnej nowszej w OTA, zatem albo musicie poczekać, albo spróbować zainstalować paczkę ręcznie, albo odblokować bootloader i wgrać Androida 12 przez MiFlash. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted February 2 Share Posted February 2 (edited) Ręcznie nie da się wgrać nic .Wydany ostatnio V13.0.4.0 SKCEUXM też się nie da . Tradycyjne Nie mozna zweryfikować aktualizacji Nie można flaszować tej stabilnej pamięci ROM Edited February 2 by rsat 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted February 5 Share Posted February 5 I jak udało się komuś przeskoczyć V13.0.10.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) W końcu jest....doczekałem się... Ze styczniowymi ,czyli najnowszymi zabezpieczeniami.. Edited February 8 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted February 8 Share Posted February 8 Długo kazali sobie czekać Wychodzi ze do tej pory były dwa rodzaje europejskich romów Mam nadzieję że już wszystko posprzątali Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted February 8 Share Posted February 8 33 minuty temu, rsat napisał(a): Wychodzi ze do tej pory były dwa rodzaje europejskich romów No właśnie...chore to,czy za każdym razem tak będą aktualizować,że częsc smartfonów wcześniej,a drugą część później... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Zaktualizowałem.... jakby troszkę wolniej działał,jakby animacje są wolniejsze,choć mam ustawione ,jak wcześniej . A może soft potrzebuje trochę czasu,aby się ,,ułożyć" Edited February 8 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 9 Share Posted February 9 "Nie można zweryfikować źródła tej aktualizacji, pobierz ponownie". Taki komunikat dostalem dzisiaj rano, RN11Pro5G, rom EEA. Pobierane normalnie przez aktualizacje i pobrane w całości 3,1GB. Nie wiem co Chińczycy kombinują z tym modelem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted February 9 Share Posted February 9 44 minuty temu, FromWP napisał(a): "Nie można zweryfikować źródła tej aktualizacji, pobierz ponownie". Taki komunikat dostalem dzisiaj rano, RN11Pro5G, rom EEA. Pobierane normalnie przez aktualizacje i pobrane w całości 3,1GB. Nie wiem co Chińczycy kombinują z tym modelem. Dziwne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wjarzab Posted February 9 Share Posted February 9 3 godziny temu, maszkara72 napisał(a): Dziwne... U mnie poszło bez problemu, a z pliku sie nie dało od dawna. Jedno co sie pochrzaniło to sieci wifi musiałem na nowo pododawać hasła. Poza tym, wszystko działa fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted February 9 Share Posted February 9 50 minut temu, wjarzab napisał(a): U mnie poszło bez problemu, a z pliku sie nie dało od dawna. Jedno co sie pochrzaniło to sieci wifi musiałem na nowo pododawać hasła. Poza tym, wszystko działa fajnie U mnie też Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 9 Share Posted February 9 Poszło za trzecim razem. Niestety ciągle brak certyfikacji sklepu i nie przechodzi testu SafetyNet. Jakaś paranoja, bl zablokowany, oficjalny rom i takie kwiatki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) W dniu 8.02.2023 o 18:50, maszkara72 napisał(a): Zaktualizowałem.... jakby troszkę wolniej działał,jakby animacje są wolniejsze,choć mam ustawione ,jak wcześniej . A może soft potrzebuje trochę czasu,aby się ,,ułożyć" Start każdej aplikacji jest wolniejszy,niż na androidzie 11,a jak już jesteśmy w danej aplikacji,to działa szybko... Ale jest maly plus...jakby dluzej trzymał w pamięci aplikacje,nie wywala ich tak szybko,jak na androidzie 11... Edited February 11 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olafo Posted February 14 Share Posted February 14 Witam użytkowników i zwracam się z pytaniem o to jakiego Redmi Note'a wybrać. Waham się między Redmi Note 11 na snapie, a 11S na mediateku. Zależy mi przede wszystkim na długim działaniu na baterii oraz możliwości nagrywania rozmów po wgraniu ROMu globalnego. Funkcje fotograficzne są nieistotne, wydajność też nie choć dobrze jakby telefon w miarę płynnie działał ale do gier nie będzie wykorzystywany. Który model byście rekomendowali pod wskazane preferencje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagadka Posted February 15 Share Posted February 15 Czy Note 11 Pro 5G ma w praktyce, tak jak wskazywały recenzje przy debiucie na rynku, o wiele gorszy aparat od 10 Pro czy zostało już wszystko naprawione za pomocą oprogramowania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted February 15 Share Posted February 15 3 godziny temu, Zagadka napisał(a): Czy Note 11 Pro 5G ma w praktyce, tak jak wskazywały recenzje przy debiucie na rynku, o wiele gorszy aparat od 10 Pro czy zostało już wszystko naprawione za pomocą oprogramowania? Ja spodziewałem się po 108 pikselach zdecydowanie lepsze zdjecia i filmy.W tym aspekcie ten smartfon mnie totalnie zawiódł,mam redmi note 8 pro z 64 pikselową jednostka i różnica jest naprawdę mala,poza tym w ósemce jest nagrywanie filmów w 4 k,tu brakuje tego.Te zdjęcia nie są tragiczne,ale bardzo mnie niezadowalają.No chyba,że któraś aktualka coś poprawi ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) Ile można pisać, że to lipa. To przykładowy link do specyfikacji apartu foto Sony z matrycą 1", ma rozdzielczość matrycy leciutko jedynie ponad 20 MPix. To bardzo dobry sprzęt fotograficzny za około 3400 zł. Więc skąd w telefonie za połowę lub mniej ceny ma być coś lepszego i to 5x? https://www.sony.pl/electronics/cyber-shot-aparaty-kompaktowe/dsc-rx100m3-dsc-rx100m3g#product_details_default Edited February 15 by brawo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted March 18 Share Posted March 18 W RN11 po zmianie regionu na Szwajcarię pojawia się aktualizacja - poprawki Androida ze stycznia 2023. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted March 30 Share Posted March 30 Dziś się pojawiła dla redmi note 11 pro 5g,tylko noee z marca aktualizacje zabezpieczeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted April 2 Share Posted April 2 Na jakim ustawieniu Regionu Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 2 Share Posted April 2 (edited) 58 minut temu, rsat napisał(a): Na jakim ustawieniu Regionu Pozdrawiam Szwajcaria... Zresztą ja cały czas mam ustawione na Szwajcarię, oni chyba najszybciej dostają aktualizacje Edited April 2 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted April 2 Share Posted April 2 Dzięki u mnie na Szwajcarii na razie cisza Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts