Dyskusja ogólna
11 topics in this forum
-
- 10 followers
- 206 replies
- 8.7k views
Wątek zbiorczy, dotyczący najnowszego Redmi Note. Poruszamy tylko ogólnikowe kwestie, które nie wymagają osobnego tematu.
Last reply by maszkara72, -
-
- 1 reply
- 37 views
W Redmi Note 11 model 2201117TY mam wersję oprogramowania SGKEUOR 13.0.3.0. Chciałbym ją zastąpić V13.0.2.0.SGKIDXM lub V13.0.3.0.SGKIDXM. Czy zablokowanie bootloadera nie ucegli mi słuchawki? Dobrze dobrałem ROM?
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 2 followers
- 1 reply
- 167 views
Witam,pytanie mam odnośnie posiadaczy xiaomi redmi note 11pro 5g ,czy warto z xiaomi redmi note 9pro snapdragon przejść na ten 11pro 5g? posiadam od półtora roku ten 9pro i własnie nie wiem czy warto i czy sie opłaca zrobić sobie taki prezent na świeta,co powiecie,lub doradzicie?? pozdrawiam...
Last reply by Mario80, -
- 3 replies
- 122 views
Xiaomi Redmi Note 11 Pro - Rom MIUI Global 13.0.5 Po kablu wszystko działa, po Bluetooth na wyswietlaczu samochodu po chwili "Szukanie GPS", odblokowanie telefonu (zapalenie wyswietlacza) czesto rozwiazuje problem i gdy wyswietlacz ponownie zgasnie problem powraca.... ktos ma jakis pomysl?
Last reply by Drac0, -
- 2 followers
- 5 replies
- 219 views
Witam potrzebuje soft do tego modelu na orange Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 1 follower
- 4 replies
- 124 views
Witam, na moim Xiaomi redmi 11pro nie działa klawiatura touchpad, instaluje się normalnie lecz niestety się nie pokazuje gdy chcę pisać. ROM oryginalny. Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
Last reply by pawelek19801, -
- 2 followers
- 13 replies
- 874 views
Witam, czy istnieje ROM Global do Xiaomi note 11S chciałbym mieć nagrywanie rozmów ale nie mogę znaleźć informacji na ten temat
Last reply by wukashi, -
- 7 replies
- 321 views
hej, mam pytanie czy telefon redmi lub poco 4x pro z polskiej dystrybucji to veux czy veuxg ? pytam ponieważ potrzebuje chinskiego dialera/aplikacji telefon i pytanie czy zainstalowanie do telefonu z polskiej dystrybucji romu chinskiego skutkuje utratą NFC ? czy ktoś może to wyjaśnić ? pytam, ponieważ potzrebuje w tych telefonach nagrywania rozmów, a z tego co wyczytałem wgrywając tom chinski tracimi NFC. Pomoze ktos ?
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 3 replies
- 234 views
Sorry że zawracam wszystkim głowe ale mam prosbe - probowalem zrobic roota ale cos nie wyszlo i to olalem - niby wyczyscilem telefon ale teraz nie moge zaplacic telefonem - i potrzebuje linka do softu który mam a nie zostawilem sobie kopii : xiaomi .eu Miui 13- Android 12 wersja 13.02.0 - nie mogę tego znalezć a szukalem pol godziny a musze sflaszowac fona. Jeżeli ktoś ma namiary na soft bardo sedecznie proszę o podanie linka chyba ze jest na fona cos nowszego. ;
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 0 replies
- 153 views
Witam. Czy Xiaomi Redmi Note 11 posiada stabilizację obrazu podczas nagrywania? Jeśli tak, to gdzie można włączyć tę opcję?
Last reply by PolakWGrze, -
- 0 replies
- 131 views
Jak w temacie... Bo już się pogubiłem, chcę koniecznie z działającym NFC
Last reply by onken,