maszkara72 Posted April 2 Share Posted April 2 (edited) Godzinę temu, rsat napisał(a): Dzięki u mnie na Szwajcarii na razie cisza Pozdrawiam A teź masz redmi note 11 pro 5g,może inny model masz? I jaką masz dokładnie wersję softu? Edited April 2 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 2 Share Posted April 2 @maszkara72 moj tez nie widzi niczego nowego. Pamiętasz co miałeś przed aktualizacją? 13.0.2 czy 13.0.4? Mam teraz 13.0.4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted April 2 Share Posted April 2 41 minut temu, maszkara72 napisał(a): A teź masz redmi note 11 pro 5g,może inny model masz? I jaką masz dokładnie wersję softu? 13.0.4.0 SKCEUXM Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 2 Share Posted April 2 5 minut temu, rsat napisał(a): 13.0.4.0 SKCEUXM To właśnie ten miałem wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted April 2 Share Posted April 2 Pożyjemy zobaczymy Po poprzednich aktualizacjach model ten nauczył mnie cierpliwości Zdrowych Świąt Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 2 Share Posted April 2 @maszkara72@rsat możecie sprawdzić czy tel jest certyfikowany w sklepie googla? Dodatkowo czy przechodzi SafetyNet test (programik ze sklepu). Mój pomimo zablokowanego bootloadera i oryginalnego romu nie ma certyfikacji i cts profile też błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 2 Share Posted April 2 5 minut temu, rsat napisał(a): Pożyjemy zobaczymy Po poprzednich aktualizacjach model ten nauczył mnie cierpliwości Zdrowych Świąt Pozdrawiam Teraz czekamy na miui14 oparte na androidzie 13.Dużo zmian będzie. 3 minuty temu, FromWP napisał(a): @maszkara72@rsat możecie sprawdzić czy tel jest certyfikowany w sklepie googla? Dodatkowo czy przechodzi SafetyNet test (programik ze sklepu). Mój pomimo zablokowanego bootloadera i oryginalnego romu nie ma certyfikacji i cts profile też błąd. Mój ma certyfikat Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted April 2 Share Posted April 2 12 minut temu, FromWP napisał(a): @maszkara72@rsat możecie sprawdzić czy tel jest certyfikowany w sklepie googla? Dodatkowo czy przechodzi SafetyNet test (programik ze sklepu). Mój pomimo zablokowanego bootloadera i oryginalnego romu nie ma certyfikacji i cts profile też błąd. Ma certyfikat Przechodzi test Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 2 Share Posted April 2 Dzięki. Nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego ten mój tak ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 11 Share Posted April 11 Redmi note z serii 9,10 i 12 dostaly miui 14,a my nadal czekamy,moze juz wkrótce.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted April 19 Share Posted April 19 Również czekam na miui 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted April 19 Share Posted April 19 Bo w Xiaomi te aktualizacje nie są w jakiejś logicznej kolejności,robią według jakiś własnych upodobań.Hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) W RN11 czekam na aktualizację poprawek bezpieczeństwa ze stycznia. Na miui 14 nie ma co liczyć w najbliższym czasie. Edited May 4 by dragonek Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted April 28 Share Posted April 28 Zmiana regionu coś da? Mam rom indonesia z nagrywaniem rozmów i kombinuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted May 4 Share Posted May 4 Jest już aktualizacja dla regionu Szwajcaria do 13.0.6.0 z poprawkami bezpieczeństwa z 1 kwietnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted May 4 Share Posted May 4 (edited) 20 minut temu, dragonek napisał(a): Jest już aktualizacja dla regionu Szwajcaria do 13.0.6.0 z poprawkami bezpieczeństwa z 1 kwietnia. Ale napisz na jaki dokładnie model. Bo ja mam redmi note 11 pro 5g i nie mam aktualizacji.A mam też ustawiony region na Szwajcarię Edited May 4 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted May 5 Share Posted May 5 Dla RN 11. (tak jak pod profilem mam). Wg miuirom dla RN 11 pro 5g najnowsza wersja to 13.0.5.0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted May 23 Share Posted May 23 Dziś dostałem aktualkę zabezpieczeń z 1 maja dla redmi note 11 pro 5g,coś około 170 MB.Region mam ustawiony na Szwajcarię Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted June 6 Share Posted June 6 (edited) Redmi Note 11 dostał dziś aktualizację do MIUI 14 i Androida 13, wersja Global 14.0.2.0.TGKMIXM. A więc niedługo powinna się pojawić wersja dla Europy. Edited June 6 by dragonek Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted June 16 Share Posted June 16 Mój dostał teraz 11pro 14.0.2.0.TGDIDXM ale nic o nowej wersji andka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 16 Share Posted June 16 T = Android 13. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Dostał też jakąś aplikację GetsApp od xiaomi i nie ma możliwości jej odinstalowania a wyświetla dymek 6 powiadomień w ikonie. Region na Polska, ale jak zmieniłem na Szwajcarię to już tego nie dali. Edited June 16 by JacekBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Jest miui 14 oparte na androidzie 13 dla xiaomi redmi note 11 pro 5g...Waży 3.6 GB i ma czerwcowe aktualizacje zabezpieczeń .Region mam ustawiony na Szwajcarię Edited June 16 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 17 Share Posted June 17 21 godzin temu, JacekBB napisał(a): Dostał też jakąś aplikację GetsApp od xiaomi i nie ma możliwości jej odinstalowania a wyświetla dymek 6 powiadomień w ikonie. Region na Polska, ale jak zmieniłem na Szwajcarię to już tego nie dali. Z tego co widzę ostatnio po prostu dodali Polskę do listy obsługiwanych regionów, stąd wyświetlanie się jej na polskim regionie. Ta aplikacja była w ROM-ie wcześniej, tylko nie była widoczna u nas. Szwajcarii nie ma na liście, więc tam nie ma tej aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted June 17 Share Posted June 17 1 godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Z tego co widzę ostatnio po prostu dodali Polskę do listy obsługiwanych regionów, stąd wyświetlanie się jej na polskim regionie. Ta aplikacja była w ROM-ie wcześniej, tylko nie była widoczna u nas. Szwajcarii nie ma na liście, więc tam nie ma tej aplikacji. To dlaczego jest nieusuwalna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 17 Share Posted June 17 Bo znajduje się w folderze product/app (na partycji systemowej /product), a aplikacji z tego folderu nie można odinstalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted June 17 Share Posted June 17 Jak edytować skróty w prawym i lewym dolnym rogu na ekranie blokady? Albo całkiem je wyłączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 17 Share Posted June 17 Niestety nie ma takiej opcji w oryginalnym MIUI (na Xiaomi.eu można edytować skróty wywoływane po lewej). Możesz próbować motywami ewentualnie, systemowo się nie da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted June 19 Share Posted June 19 W końcu można wyłączyć ikonkę od nfc koło zegara. Tylko nie wiem w którym to miejscu jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 19 Share Posted June 19 Wyłączyć można na Xiaomi.eu, ale nie na Globalu Lub nie kojarzę takiej opcji oficjalnie, a tłumaczenie staram się śledzić na bieżąco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted June 19 Share Posted June 19 No ja u siebie na indonezji znalazłem ustawienie usuń ikonę nfc a teraz nie mogę znaleźć tej opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted June 21 Share Posted June 21 Po aktualizacji do miui 14 i androida 13 w ustawieniach priorytetu sieci na t-mobil i orange mam dwa różne ustawienia preferowanych typów sieci Pierwszy T-mobile drugi Orange Chciałbym aby było na obu tak jak Orange Da się to gdzieś ustawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 21 Share Posted June 21 Nie. Xiaomi dla T-Mobile dało specjalnie zupełnie inne menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsat Posted June 21 Share Posted June 21 Dziwna polityka firmy Też nie lubią firmy z Niemiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted June 21 Share Posted June 21 A T-Mobile nie wyłączyło w ogóle 2g?Teraz wyłączają 3g.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts