Jump to content

Redmi Note 11/11Pro - pytania ogólne - watek zbiorczy

ZduneX25

Recommended Posts

Godzinę temu, rsat napisał(a):

Dzięki u mnie na Szwajcarii na razie cisza Pozdrawiam  

A teź masz redmi note 11 pro 5g,może inny model masz?

I jaką masz dokładnie wersję softu?

Edited by maszkara72

41 minut temu, maszkara72 napisał(a):

A teź masz redmi note 11 pro 5g,może inny model masz?

I jaką masz dokładnie wersję softu?

13.0.4.0 SKCEUXM 

@maszkara72@rsat możecie sprawdzić czy tel jest certyfikowany w sklepie googla? Dodatkowo czy przechodzi SafetyNet test (programik ze sklepu). Mój pomimo zablokowanego bootloadera i oryginalnego romu nie ma certyfikacji i cts profile też błąd.

5 minut temu, rsat napisał(a):

Pożyjemy zobaczymy Po poprzednich aktualizacjach model ten nauczył mnie cierpliwości Zdrowych Świąt Pozdrawiam

Teraz czekamy na miui14 oparte na androidzie 13.Dużo zmian będzie.

3 minuty temu, FromWP napisał(a):

@maszkara72@rsat możecie sprawdzić czy tel jest certyfikowany w sklepie googla? Dodatkowo czy przechodzi SafetyNet test (programik ze sklepu). Mój pomimo zablokowanego bootloadera i oryginalnego romu nie ma certyfikacji i cts profile też błąd.

Mój ma certyfikat 

12 minut temu, FromWP napisał(a):

Ma certyfikat Przechodzi test 

• 2 weeks later...
Posted (edited)
20 minut temu, dragonek napisał(a):

Jest już aktualizacja dla regionu Szwajcaria do 13.0.6.0 z poprawkami bezpieczeństwa z 1 kwietnia.

Ale napisz na jaki dokładnie model.

Bo ja mam redmi note 11 pro 5g i nie mam aktualizacji.A mam też ustawiony region na Szwajcarię 

Edited by maszkara72

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Redmi Note 11 dostał dziś aktualizację do MIUI 14 i Androida 13, wersja Global 14.0.2.0.TGKMIXM. A więc niedługo powinna się pojawić wersja dla Europy.

Edited by dragonek

• 2 weeks later...

Dostał też jakąś aplikację GetsApp od xiaomi i nie ma możliwości jej odinstalowania a wyświetla dymek 6 powiadomień w ikonie.

Region na Polska, ale jak zmieniłem na Szwajcarię to już tego nie dali.

Edited by JacekBB

Jest miui 14 oparte na androidzie 13 dla xiaomi redmi note 11 pro 5g...Waży 3.6 GB i ma czerwcowe aktualizacje zabezpieczeń .Region mam ustawiony na Szwajcarię

Screenshot_2023-06-16-17-46-50-385_com.android.updater.jpg

Edited by maszkara72

21 godzin temu, JacekBB napisał(a):

Dostał też jakąś aplikację GetsApp od xiaomi i nie ma możliwości jej odinstalowania a wyświetla dymek 6 powiadomień w ikonie.

Region na Polska, ale jak zmieniłem na Szwajcarię to już tego nie dali.

Z tego co widzę ostatnio po prostu dodali Polskę do listy obsługiwanych regionów, stąd wyświetlanie się jej na polskim regionie. Ta aplikacja była w ROM-ie wcześniej, tylko nie była widoczna u nas. Szwajcarii nie ma na liście, więc tam nie ma tej aplikacji.

image.png

1 godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Z tego co widzę ostatnio po prostu dodali Polskę do listy obsługiwanych regionów, stąd wyświetlanie się jej na polskim regionie. Ta aplikacja była w ROM-ie wcześniej, tylko nie była widoczna u nas. Szwajcarii nie ma na liście, więc tam nie ma tej aplikacji.

image.png

To dlaczego jest nieusuwalna?

Po aktualizacji do miui 14 i androida 13 w ustawieniach priorytetu sieci na t-mobil i orange mam dwa różne ustawienia preferowanych typów sieci Pierwszy T-mobile drugi Orange Chciałbym aby było na obu tak jak Orange Da się to gdzieś ustawić?

Screenshot_2023-06-21-15-51-13-351_com.android.phone.jpg

Screenshot_2023-06-21-15-51-40-106_com.android.phone.jpg