Skocz do zawartości

Redmi Note 11/11Pro - pytania ogólne - watek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Netoper napisał(a):

A T-Mobile nie wyłączyło w ogóle 2g?
Teraz wyłączają 3g.

Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka

Nie wyłączyło 2G. Mieszkam troszkę od miasta to 2G ma mocniejszy sygnał. Już sobie poradziłem widgetem Elixir .

Edytowane przez rsat
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wygląda kwestia twrp dla 11 pro 5g(veux)? Wiadomo czy lub kiedy pojawi się oficjalna wersja wspierająca ten model?

Opublikowano (edytowane)

Dla zwykłego RN11 z ustawionym regionem na Szwajcarię jest druga i na pewno ostatnia aktualizacja Androida (do 13) wraz z MIUI 14: 14.0.1.0.TGKEUXM. Poprawki bezpieczeństwa z czerwca 2023.

Edytowane przez dragonek
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wleci jeszcze jakaś aktualizacja dla redmi Note 11 Pro 5g veux? Wgl to kwalifikuje się ten telefon do hyperOs?

Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 26.01.2024 o 16:31, rafi243 napisał(a):

Wleci jeszcze jakaś aktualizacja dla redmi Note 11 Pro 5g veux? Wgl to kwalifikuje się ten telefon do hyperOs?

Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka

Na pewno....hyper os też wleci,moze w pierwszym kwartale,może w drugim,ale coś dostaniemy,a może też więcej,niż coś...😉😉

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
55 minut temu, helios napisał(a):

Nie mam opcji region w redmi note 11c.Gdzie i jak znaleźć 

normalnie powinno być tutaj ... dodatkowe ustawienia ...

Screenshot_2024-03-04-15-36-36-483_com.android.settings.jpg

Opublikowano

Wiem że powinna być ale krucafuks niema. Jak toto znaleźć i uruchomić w tym problem.

2 godziny temu, Master napisał(a):

normalnie powinno być tutaj ... dodatkowe ustawienia ...

Screenshot_2024-03-04-15-36-36-483_com.android.settings.jpg

1 minutę temu, helios napisał(a):

Wiem że powinna być ale krucafuks niema. Jak toto znaleźć i uruchomić w tym problem.

Screenshot_2024-03-04-17-52-56-848_com.android.settings.thumb.jpg.d3f281e8712d86c019c5bdf288871f2d.jpgScreenshot_2024-03-04-17-52-56-848_com.android.settings.thumb.jpg.d3f281e8712d86c019c5bdf288871f2d.jpg

Opublikowano
43 minuty temu, helios napisał(a):

Screenshot_2024-03-04-17-52-56-848_com.android.settings.thumb.jpg.d3f281e8712d86c019c5bdf288871f2d.jpgScreenshot_2024-03-04-17-52-56-848_com.android.settings.thumb.jpg.d3f281e8712d86c019c5bdf288871f2d.jpg

Błąd przy oznaczeniu nazwy telefon. Ma być Redmi Note11s,a nie c.

Atak to wygląda w środku. Jakoś coś  się z tym da zrobić?

Screenshot_2024-03-04-18-38-42-709_com.android.settings.jpg

Opublikowano

no ciekawe ... nie miałem nigdy telefonu z globalem ale zmiana regionu powinna być ... chyba że to jakiś brandowany system? od operatora? a w ustawieniach nie masz wyszukiwarki? tam wpisać region i może gdzieś wyskoczy? poszukaj a może i kto tu napisze coś mądrego jeszcze 🙃

Opublikowano
17 minut temu, brawo napisał(a):

Dodatkowe ustawienia/data i godzina/strefa czasowa/region

Jest! A kto by tam znalazł. W takiej sekretnej dziurze. Chopie jesteś wielki!

Dziękuję.

Mam jeszcze pytanko o dialera. Czy jest możliwość zmiany ulubionych nie w pionie tylko na kafelki?

Opublikowano
Godzinę temu, helios napisał(a):

Jest! A kto by tam znalazł. W takiej sekretnej dziurze. Chopie jesteś wielki!

Dziękuję.

Mam jeszcze pytanko o dialera. Czy jest możliwość zmiany ulubionych nie w pionie tylko na kafelki?

wyszukiwarka w ustawieniach jest bardzo przydatna ... bo faktycznie często funkcje są poukrywane w takich miejscach że ciężko to normalnie ogarnąć 🙃 zakładam że jest w globalu ... a kafelki to w Xiaomi eu nigdzie tego nie widziałem w ustawieniach dialera ... i znowu - nie wiem jak w globalu - jak chcesz poszukać to odpal aplikacje - tam systemowe - powinien być dialer do wyboru no i tam szukaj ... 

Opublikowano
33 minuty temu, Master napisał(a):

wyszukiwarka w ustawieniach jest bardzo przydatna ... bo faktycznie często funkcje są poukrywane w takich miejscach że ciężko to normalnie ogarnąć 🙃 zakładam że jest w globalu ... a kafelki to w Xiaomi eu nigdzie tego nie widziałem w ustawieniach dialera ... i znowu - nie wiem jak w globalu - jak chcesz poszukać to odpal aplikacje - tam systemowe - powinien być dialer do wyboru no i tam szukaj ... 

wyszukiwarka nic mi nie znalazła(region) i dlatego zapytałem na forum, dialer poszukam jutro.

Opublikowano

A teraz już region w wyszukiwarce wyskakuje bez problemu. Ukrył się skubany złośliwie?

Testowałem dialery. Czwarty z kolei odpalił normalnie i jest jak narazie dobrze.Nagrywa rozmowy bez problemu. Trzeba tylko zaznaczyć aby był jako nakładka.   Orange telefon.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Netoper napisał(a):

A ten czwarty z kolei to jaką nazwę ma ? :)

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

No przeca pisze.

Orange Telefon.

Opublikowano

Doobra :) Mi się uwidziało, że sam telefon/słuchawka jest od Orange :)
I dlatego o nazwę apki dopytywałem.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dla Redmi Note 11 z ustawionym regionem na Szwajcarię jest już dostępna aktualizacją do HyperOS 1.0.1.0. Aktualizacja zajmuje 1.2GB, poprawki bezpieczeństwa z marca. Zmiany na pierwszy rzut oka kosmetyczne. Jak będzie teraz działał telefon czas pokaże.

Opublikowano
58 minut temu, dragonek napisał(a):

Dla Redmi Note 11 z ustawionym regionem na Szwajcarię jest już dostępna aktualizacją do HyperOS 1.0.1.0. Aktualizacja zajmuje 1.2GB, poprawki bezpieczeństwa z marca. Zmiany na pierwszy rzut oka kosmetyczne. Jak będzie teraz działał telefon czas pokaże.

Zaczął się drugi kwartał,no i będą udostępniać hyper dla całej serii note 11.Ja czekam na hyper na note 11 pro 5g.