Antyhaker Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 (edited) Dnia 28.09.2019 o 20:27, ZIOLOISO napisał: Mi flash używałeś z zachowaniem danych? Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Ogólnie? Bo teraz w ogóle nie użyłem. A jeśli pytasz jednak ogólnie, to zawsze wszystko czyszczę. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Edited September 30, 2019 by Antyhaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Ok, miałem wczoraj trochę czas i pokombinowałem. Wrócić się nie udało z backup. To na czysto poleciał Q. I lepiej działa teraz. Nie ma tych zamuleń. Został tylko problem z APNWysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Od kilku dni aktualizuje mi się jakaś funkcja chrome. Z tym że trwa to bardzo długo, a jak klikne to nic nie pokazuje w sklepie Play. Ktoś wie co to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Od kilku dni aktualizuje mi się jakaś funkcja chrome. Z tym że trwa to bardzo długo, a jak klikne to nic nie pokazuje w sklepie Play. Ktoś wie co to?To nowy mechanizm w Chrome, aktualizacje na wzór tych z desktopu. Instalują się z pominięciem sklepu, przez co nie wywalają przeglądarki w trakcie instalacji, tylko całość się podmienia przy ponownym uruchomieniu.Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Witajcie mam pytanie przesiadłem się z mi9 se rom eu 9.8.29,na mi9T jest jeszcze rom 10.3.11global , czekam na zgodę i mam pytanie , czy u was też słabiej słychać dźwięk w słuchawkach i głośniku podczas rozmów bądź słuchania muzyki ? ,na mi9 se na 3/4 było głośno na mi9T na max jest jakbym dał w 9se na pół suwaka , i teraz zastanawiam się czy to wina mojego egzemplarza czy tylko softu ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Okazuje się, że da się ustawić APN żeby mmsy działały. Następny problem odpadł.Narazie zdanie podtrzuje, że baterii w spoczynku leci szybciej, bo telefon prawdopodobnie gorzej zasięg trzyma. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Witajcie mam pytanie przesiadłem się z mi9 se rom eu 9.8.29,na mi9T jest jeszcze rom 10.3.11global , czekam na zgodę i mam pytanie , czy u was też słabiej słychać dźwięk w słuchawkach i głośniku podczas rozmów bądź słuchania muzyki ? ,na mi9 se na 3/4 było głośno na mi9T na max jest jakbym dał w 9se na pół suwaka , i teraz zastanawiam się czy to wina mojego egzemplarza czy tylko softu ? . Europejskie Romy są cichsze bo Unia tak kazała.Wysłane z mojego One Plus 7 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Słyszałem o tym że są cichsze i miałem to na uwadze ale czy ta różnica jest aż tak wielka ? to jakiś dramat z tą unia a jak ktoś słabo słyszy to już unia ma go w d*pie ,npo to jest regulacja żeby regulować co jak komu pasuje ,aby w sumie co będę tu się rozwodził unia inwazytko jasen ok , więc jak wgram eu to dopisze czy to aż taka różnica w głośności między softami występuje chyba że ktoś miał już takie porównanie i potwierdzi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Wcześniej miałem MiNote2 z normalnym globalem, nie europejskim i było faktycznie głośniej... Również mnie to irytuje :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Aktualny soft wygląda tak , dźwięk z głośnika dolnego jest ok głośno dzwoni czy odtwarza muzykę albo rozmowy , górny ten do ucha albo jak podłącze słuchawki to delikatnie mówiąc porażka w porównaniu do mi9 se z miui polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 @jjarik a zmiana regionu np na Szwajcarię (poza Unią) nie pomaga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Przed chwilą, FromWP napisał: @jjarik a zmiana regionu np na Szwajcarię (poza Unią) nie pomaga? Zmieniłem jak motywy ustawiałem więc bez zmian Link to comment Share on other sites More sharing options...
atlantydas Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Jak ustawić ciemny motyw w Gmailu/google play eu.9.26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 W Gmailu jeszcze nie działa z tego co wiem. A gpay powinien sam być jak włączyć ciemny motyw globalny. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon3 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 a po podłączeniu poprzez bluetooth do słuchawek lub radia w samochodzie są też te problemy z głośnością ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 1 godzinę temu, ZIOLOISO napisał: W Gmailu jeszcze nie działa z tego co wiem. A gpay powinien sam być jak włączyć ciemny motyw globalny. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka W Gmailu działa, ale partiami to wypuszczają. 1 godzinę temu, atlantydas napisał: Jak ustawić ciemny motyw w Gmailu/google play eu.9.26 To automat i leci partiami - możesz nie być w gronie szczęśliwców. Ja przykładowo mam już w GP, a nie mam chociażby w sklepie (chociaż inni mają). Takie tam Google cuda wyczynia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Ahaaa, to jak oni nie wypuszczają tego pod konkretny model, tylko partiami?? Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Nie no - Android 10 jest wymogiem + wypuszczanie partiami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Fajnie ten ostatni Rom wygląda, ale bateria to schodzi w oczach... Dołączyłem od ładowarki, 96% minęło 4h w tym 30 min ekranu i jest 80%.. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 SoT SoTowi nie równy - nie wiadomo co w tym czasie robiłeś Co do nowej wersji - nie jest fajna, bo się samoczynnie ponownie uruchamia jak się używa sklonowanych aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 (edited) No tak zgadza się, ale użycie Tapatalka i chrome nie jest zbytnio zabijające dla baterii. Ewidentnie widać różnicę, że u mnie schodzi dużo szybciej jak na 9.8.15. Jutro zrobię screen jak to wygląda po 24h jak się całkiem nie rozładuje. @Edit Ma by jeszcze jedna wersja ostatniego romu. Edited October 2, 2019 by ZIOLOISO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Skąd info? Pytałem rano Orjona i mieli robić tylko dla Mi9.Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 2, 2019 Author Share Posted October 2, 2019 Ode mnie. 9T/K20 wpadło z 10 minut temu na serwer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 (edited) 4 godziny temu, ZduneX25 napisał: Ode mnie. 9T/K20 wpadło z 10 minut temu na serwer. Sprawdzę sobie, dzięki EDIT1. @ZduneX25 Wciąż się samoczynnie restartuje. Masz może dostęp do 1 wydania, sprzed tych restartujących się reuploadów? Byłem pewny, że mam, a nie mam i guzik ... EDIT2. https://xiaomi.eu/community/threads/9-9-26-27-v2-miui-11.52341/page-46#post-505065 Jakby co to tutaj jest mirror do 1 wydania z zeszłego piątku, gdyby ktoś miał podobne do mnie problemy. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Edited October 2, 2019 by Antyhaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 U mnie akurat działa ok. Bateria tylko mi się nie podoba. Jutro pokaże screeny. Klonujesz aplikacje? Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 (edited) 8 godzin temu, ZIOLOISO napisał: U mnie akurat działa ok. Bateria tylko mi się nie podoba. Jutro pokaże screeny. Klonujesz aplikacje? Tak, ale nawet po usunięciu klonów V2 i V3 mi nie działa. Zresztą, reboot to jedno, ale nawet Wi-Fi nie działa. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Edited October 3, 2019 by Antyhaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Ja działam na V3, zobaczymy. Wczorajszy wynik baterii po 16h od ładowania. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon3 Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 powiedzcie mi proszę jak z jakością muzyki przez bluetooth lub na słuchawkach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Gpay wam działa na tym najnowszy romie, bo mi pisze, że oprogramowanie nie spełnia wymagań... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Ani GPay, ani L1 - nie wiem co zrobili z v3, ale mocny crap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Na v1 normalnie działał. No nic do piątku przeczekam i zobaczymy jak będzie po aktualizacji.Może zacznę testować cusrom roomy, aby widzieć jak to działa.W twrp żeby działało restore to przed backup trzeba usunąć wzór blokady itp. Bo nie pamiętam. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 2 godziny temu, ZIOLOISO napisał: Na v1 normalnie działał. No nic do piątku przeczekam i zobaczymy jak będzie po aktualizacji. Może zacznę testować cusrom roomy, aby widzieć jak to działa. W twrp żeby działało restore to przed backup trzeba usunąć wzór blokady itp. Bo nie pamiętam. Dlatego napisałem, że v3 jest skopane Mnie tak załatwili, że prawdopodobnie na stałe L1 straciłem :O Możesz przecież hasło usunąć po przywróceniu - bez różnicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Da się tak na stałe L1 stracić? Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 (edited) 4 godziny temu, ZIOLOISO napisał: Da się tak na stałe L1 stracić? Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Nie znam się, ale napisali tak - klucze są trzymane na partycji persist, więc jak zaorasz sobie persist to kaplica No ale nie wiem ile w tym prawdy. Faktem jest natomiast, że po instalacji v2 i v3 nie mam L1 Nawet po powrocie do działającego v1. Edited October 7, 2019 by Antyhaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenderable Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Jak chcecie gpay, to oprócz mojej instrukcji z działu tutoriale zainstalujcie safetypatch w magisk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts