Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• ZduneX25 zmienił(a) tytuł na Redmi 7 - pytania ogólne - watek zbiorczy
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kiedy polskie MIUI dla Redmi 7? Proszę choćby o orientacyjny czas oczekiwania (tydzień, miesiąc?).  Mam już pozwolenie na odblokowanie, ale wstrzymuję się do pierwszego MIUI na siódemkę.

Edit: Nawet stabilna wersja na Redmi 7 odsyła mnie do linku, który nie istnieje.

Edytowane przez Papoodrock
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tygodnie mijają i nic się w dziale Redmi 7 nie dzieje. Link to stabilnego ROMU nie działa, a tygodniowe MIUI dla Redmi 7 wciąż puste.

Dlaczego ten model jest traktowany tak po macoszemu? Czyżby był aż tak niepopularny?

Opublikowano

Dzięki Orjon za danie znaku życia w dziale Redmi 7. :)

Kurcze, gdybym wcześniej wiedział, że Redmi 7 jest tak niepopularny, to bym dopłacił te parę stów do NOTE-a...

Opublikowano (edytowane)

ROM Stable xiaomi.eu był robiony jakiś miesiąc temu, ale tak szybko jak się pojawił tak zniknął. Bootloop... Obawiam się że na deva trzeba będzie jeszcze trochę czasu poczekać...

Edytowane przez Orjon
Opublikowano (edytowane)

Bootloop powiadasz? Nic dziwnego, że zniknął... Czekam z nadzieją, że wkrótce coś się pojawi...

Edytowane przez Papoodrock
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wielka szkoda, że jeszcze nie ma. Czuję się w sumie trochę poszkodowany takim traktowaniem tej wersji telefonu. :( Telefon bardzo fajny ale wszyscy go olewają. Gdybym wcześniej wiedział to jak kolega wyżej też bym wziął Note 7. Ale co zrobić, trzeba z tym żyć hehe. Może w końcu pojawi się wersja eu na ten ten model. Trzymam kciuki.:rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

isidonis  nie zaluj nawet tego note7     kupilem go w sobote matce   :D hmm  lepiej moj  mi 5s plus   dziala   nowy model nastepny wykastrowany   :P 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

To chyba normalne, że nieaktywny jak odcisk i wzór jest ustawiony. 

Jak chcesz odblokowanie twarzą bez przeciągania w górę to ustaw to w ustawienia /ekran blokady i hasła /zarządzaj danymi twarzy i odznacz pozostań na ekranie blokady

Edytowane przez mariusz.ur
  • Thanks 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie redmi 7 w opcjach aktualizacji jest opcja "otrzymuj wczesne aktualizacje" użyj tej funkcji aby otrzymywać aktualizacje wcześniej niż inne osoby czy chodzi o wersje beta?(kiedyś można było pobrać betę ze strony miui teraz tylko stable) jak wiadomo beta wychodziła częściej niż stable.Obecnie posiadam global EEA 11.0.3.0

• 6 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Chciałem wpisać w ustawieniach własny DNS, tylko system chce żeby ustawić blokadę ekranu, jak to obejść bez dodatkowych aplikacji i grzebania? Telefon mojej mamy, chciałem jej zablokować reklamy. MIUI 11 Global.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, brawo napisał:

Gdzie wy macie te reklamy? :o

W programach? Korzysta z różnych apek sklepów, gazetek, komunikatorów i innych takich, a tam są reklamy.

Dobra, po pytaniu. Pomyliło mi się z VPN w ustawieniach. Zainstalowałem MIUI Hidden Setting i tam było do wpisania DNS.

Edytowane przez mgcompany