Skocz do zawartości

Mi 9 - gdzie kupić? Dostępność modelu, wersji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, JamCiTo napisał:

Pro info:

Mi-home nie wie kiedy będą 6/128 niebieskie dla nowych klientów... 

Screenshot_2019-04-11-12-13-07-604_com.android.chrome.png

xkom ponoć mówi, że jakaś dostawa ma ruszyć po 15... ale wątpię, bo Euro mi dziś odpisało, że nie mają wiedzy o żadnej dostawie w najbliższych dniach... ta sprzedaż to ewenement haha... w obecnych czasach logistyki :) masakra

Opublikowano

Nie ma się co dziwić że ciężko go kupić gdyż cena za te parametry jest atrakcyjna. Jak kupowałem swój egzemplarz to w MiHome mi mówili że takiego szału na żaden model tej firmy jeszcze nie mieli. Nie wiem ile w tym prawdy ale nawet z zagranicy u nas kupują bo taniej.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zdecydowanie dali ciała . Mnie nawet nie raczyli poinformować, że nie wysłali przesyłki. Szkoda to takie troszkę nieprofesjonalne.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Przewidujecie że w ciągu najbliższych dwóch tygodni będzie dostępny 6/128gb za 2k ? Pytam bo na tą chwilę mogę kupić czarną 6/128 za 2250zł z wysyłką w 24h

Edytowane przez djseba3
Opublikowano

Faktem jest, że sklep działa słabo. Można powiedzieć, przeciętnie. Myślę, że to dlatego, że nie spodziewali się takiego bum na mi9, choć z drugiej strony nie ma się co dziwić. Za 2k mam kozackiego ciaoma. Też długo czekałem na swoją sztukę i się doczekałem. Cierpliwości Panowie ;) opłaca się czekać ;)

Opublikowano
6 godzin temu, djseba3 napisał:

Przewidujecie że w ciągu najbliższych dwóch tygodni będzie dostępny 6/128gb za 2k ? Pytam bo na tą chwilę mogę kupić czarną 6/128 za 2250zł z wysyłką w 24h

W przyszłym tygodniu może xkom ruszy i euro. Nie przepłacaj... Chyba nie warto :) i za 2250 to wersję 64GB latają 

Opublikowano

Teraz będziecie wklejać screeny z tego gdzie czyj telefon jest i kiedy odbiór? Macie po 10 lat? tu jest mowa o dostępności Mi9 w sklepach, a nie gdzie i kiedy i czy już dotarł. Admina proszę o usuwanie postów niezgodnych z tematem. Na 10 stron może kilka postów przydatnych informacji.

• Like 7
Opublikowano

Najszybszą drogą pozyskania informacji o dostępności jest zapisanie się w kilku sklepach w tym mi.home i pilnowanie skrzynki mailowej jak oka w głowie. Z drugiej strony nawet to nie gwarantuje że uda się kupić.

Opublikowano

Też przed chwilą dzwonił x-com odmówiłem rezerwacje. Podawali początek maja ale Pani nie mogła zagwarantować że faktycznie telefony beda.

Opublikowano (edytowane)
18 hours ago, karol464 said:

Też przed chwilą dzwonił x-com odmówiłem rezerwacje. Podawali początek maja ale Pani nie mogła zagwarantować że faktycznie telefony beda.

Ja zamawiałem w X-kom 17.03, 05.04 anulowałem 05.04 po złożeniu zamówienia na mi-home, 09.04 odebrałem Mi9 z Mi Store...

Edytowane przez Soplus
Opublikowano
Dnia 6.04.2019 o 17:44, gore2kill4 napisał:

Wczoraj był dostępny w mi.home online. Udało mi się zamówić niebieski 128. Po przyjściu powiadomienia 20 min i już nie było. 2 razy tak przegapiłem.

Ja już dwa w koszyku niebieskie miałem, wybierałem sposób dostawy, no i ch..

Wie ktoś może kiedy pojawi się znów w mi-home? 

Opublikowano

Ustaw powiadomienie o dostępności. I kup od razu jak się pojawi.

Opublikowano

Jak byś brał jeden, to byś zdążył. Zachłanność nie popłaca, zostaw coś dla innych :) tak na poważnie to ja żeby prześpieszyć operację to za pobraniem brałem. Powodzenia.

Opublikowano
4 minuty temu, Mathaiz napisał:

6/128 Ocean Blue tez byl przez chwilke dostepny. Udalo mi sie jednego wyrwac :

image.thumb.png.f423966e7adc25b3b0bb8bcb2a0a5b62.png

wziąłeś dostawę Fedexem?

Opublikowano

Witam, nowy na forum. 

Właśnie udało mi się zamówić 6/64, trochę ubolewam nad tym 64 ale powinno wystarczyć a przesiadam się z LG G4 ;-)

PS: Za ile mogę puścić takiego LG G4 mam go od nowości, jakieś 3-4 lata. Szkło (ekran) w stanie za***istym, cała reszta ślady użytkowania dość widoczne no i bateria o kant d*py ogólnie telefon nadal dobrze się sprawuje, z 300zł?

Opublikowano
1 minutę temu, dulczas napisał:

Witam, nowy na forum. 

Właśnie udało mi się zamówić 6/64, trochę ubolewam nad tym 64 ale powinno wystarczyć a przesiadam się z LG G4 ;-)

PS: Za ile mogę puścić takiego LG G4 mam go od nowości, jakieś 3-4 lata. Szkło (ekran) w stanie za***istym, cała reszta ślady użytkowania dość widoczne no i bateria o kant d*py ogólnie telefon nadal dobrze się sprawuje, z 300zł?

G4 podobnie jak G3 cierpią na wadliwe układy Emmc. Sprzedaj to ustrojstwo jak najszybciej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...