Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pewnikiem mają... Jeżeli mają miui eu... 

Czyli pewnikiem odblokowany bl i wrzucone te eu... 

Ja tam brałem od chinoli globala i też przyszedł z odblokowanym bl. Nie przeszkadza mi to wcale.... 

Posted (edited)

Waśnie kurier dostarczył mi MiMax 3 i niestety to nie działa, op otwarciu zakładki pole jest puste, kiedy wpisuję różne wartości od 330 do 400 nic sie nie zmienia, ???

po powrocie do tego okna nadal jest puste.

Może stara wersja MIUI - widzę że jest 9.6

?

Edited by zenekX
Posted

:) OK działa :)

swoją drogą to dziwne że w poprzedniej wersji opcja była, ale niedziałająca ?

ps, może jestem marudą, ale np w motoroli G7 plus można powiększyć równocześnie ikonki i cyferki na górnym pasku.

Posted (edited)

tobym musiał mieć conajmniej dwie komórki żeby mi pasowało wszystko (prawie)

Edited by zenekX
  • 1 month later...
Posted

Hej,

potrzebuję informacji dla koleżanki na temat aparatu. Ma w tej chwili Globala. Czy ma ktoś miuipolska i jest tryb NOC w aparacie? Ewentualnie jak nie, to działający GCAM?

• 1 month later...
Posted (edited)

Witam, potrzebuje kupic ten telefon. Jakie sa wersje? Nie interesoja mnie zadne modyfikacje, ma byc stabilny od poczatku. Chce kupic nowy na znanym portalu aukcyjnym z pamiecia 64gb. Na co zwrocic uwage. Dzieki za pomoc

Edited by klib
Posted

Wersje są różne... Na Indie, Chiny i resztę Świata... 

Ssukasz Global Version 4/64 GB... I tyle. Każda z innymi pamięciami nie była do nas (o ile dobrze pamiętam). 

• 2 weeks later...
Posted

Proponuję jeszcze ze 3 tematy... 

Nikt nie wie co będzie... Bo kij wie czy na chiński, czy na indyjski rynek był ten telefon. Co tam postawiono i w jaki sposób.... 

• 2 weeks later...
Posted

Nie wiem czy już było na forum to pytanie, ale czy działa komuś xposed na Mi Max 3? Moduł dostępny w Magisk niestety nie chce gadać.

Posted
Dnia 20.10.2019 o 17:07, JamCiTo napisał:

Stokowy Mi Pilot obsługuje mi wszystko.. 

Mojego najnowszego tv nie znajduje. Starsze telewizory, nawet sześcioletnie łapie bez problemu. 

Posted (edited)

Zamówiłem sobie maxa w wersji 6/128gb  o ile mniej więcej wyczytałem to mogę wgrać trwp i miui polska jeśli będzie odblokowany bootloader? Z tego co widzę trzeba długo czekać na oficjalny unlock.... Chyba ze coś się zmieniło.

Bootloader mam odblokowany, soft jak na foto 

Screenshot_2019-10-31-05-44-24-193_com.android.settings.png

Miui 11 stable pl już w grane razem z magisk. Warto wgrywać kernel o którym mowa w dziale modyfikacje?

Co do baterii to jest hardcor 3;58godz sotu i jeszcze 82% baterii mam :lol:

Edited by sprzetowiec90
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witajcie,

Mam Maxa 3. Podczas startu pojawia się w dolnej części ekranu mała otwarta kłódeczka i napis "Unlocked".
Poniżej screen z wersjami zainstalowanego softu. Jest optymalnie, czy coś zmieniać?
Czy to jest jakiś "podrabiany" chiński MIUI Global?  Dziękuję :)

Screenshot_2020-02-21-12-20-19-873_com.android.settings.thumb.jpg.336f8d3e64fda50cc2dba70d39fc5456.jpg

Posted

Mam wersję na Chiny, tej na rynek EU już nie idzie nigdzie dostać :(
Działa świetnie, nie mam do niczego zastrzeżeń. Pytanie tylko, czy mogę jeszcze coś ulepszyć?

Posted

Raczej nie, xiaomieu beta to loteria w stabilności, (córka ma którąś wersje ze stycznia i jest nadzwyczaj stabilna). Możesz też spróbować wersji eu stable. Trochę więcej funkcji i lżejszy.

Jeśli chcesz global, to możesz wgrać recovery, root magisk, poszukać jakichś dodatków magisk, usunąć programy systemowe których nie potrzebujesz. 

Ogólnie telefon bardzo przyjemny.

• Like 1