Dyskusja ogólna
17 topics in this forum
-
- 4 followers
- 459 replies
- 129.9k views
Wątek do ogólnej dyskusji o Mi Max 3.
Last reply by Grothgar, -
-
- 3 followers
- 6 replies
- 6.6k views
Xiaomi Mi Max 3 - Global Stable ROM MIUI V11.0.6.0.PEDMIXM Recovery (1.8 GB) - https://bigota.d.miui.com/V11.0.6.0.PEDMIXM/miui_MIMAX3Global_V11.0.6.0.PEDMIXM_26b9783b2a_9.0.zip OTA (807 MB) z wersji V10.3.5.0 - https://bigota.d.miui.com/V11.0.6.0.PEDMIXM/miui-blockota-nitrogen_global-V10.3.5.0.PEDMIXM-V11.0.6.0.PEDMIXM-39314827e3-9.0.zip Changelog: Comprehensive design optimized for full screen display devices Removing visual clutter, improving touch controls, and refining the use of color allowed us to create the system where nothing stands between you and the content Sounds of nature Wake up to the gentle sounds of…
Last reply by Xymox4AD, -
- 1 follower
- 48 replies
- 8.7k views
Jeśli potencjalni nabywcy Mi Maxa 3 gen. zastanawiają się nad jakością zdjęć oferowaną przez ten model, to mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że poprawiła się ona bardzo wyraźnie względem poprzedników. Przykładowe zdjęcia poniżej (surowe, bez żadnej edycji): Kliknij zdjęcie, aby zobaczyć w pełnej rozdzielczości. Spoiler
Last reply by doktor, -
- 2 replies
- 407 views
witam, czy jest mozliwosc powrotu do oreo na maxie 3? probowal ktos ? wiem ze jest jakis antirollback i mozna uceglic urzadzenie, ale niestety potrzebuje oreo :/ czy romy xiaomi.eu maja tego antirollbacka i tez uceglają sprzet czy to sie dzieje ze srony hardware a nie romu ?
Last reply by doktor, -
- 2 followers
- 18 replies
- 7.4k views
Oto dzisiaj taki kwiatek Testy
Last reply by fido70, -
- 3 replies
- 1k views
Jak jest przyszłość serii Mi Max? Jakiś czas temu, przeczytałem o tym, że ktoś ważny w Xiaomi powiedział, że w 2019 roku nie wyjdzie nowy model serii Mi Max, konkretnie chodzi o ten z 4 na końcu. Chciałbym się dowiedzieć, czy seria Mi Max została na stałe "uwalona", czy dotyczyło to tylko roku 2019 i w przyszłości będę mógł zakupić nowy model z tej serii? Pytam, ponieważ do tej pory mam Mi Max Prime, i nie wyobrażam sobie, że będę miał smartfon z mniejszym ekranem.
Last reply by JamCiTo, -
- 5 replies
- 2.6k views
Jak oceniacie zmiany w miuipolska 11 stable na pierwszy rzut oka nie są wielkie. Dopiero głębiej się rzucają. Ja pobrałem i z poziomu zwykłych aktualizacji zainstalowałem. Telefon uruchomił się w trybie twrp i ją zainstalował. Poszło gładko na razie bugów nie widzę w miuipolska 11.
Last reply by sprzetowiec90, -
- 1 follower
- 10 replies
- 2.3k views
Witam. W nowych odsłonach MIUI zniknęła możliwość ustawienia procentowego wskaźnika baterii wyświetlanego obok ikony baterii, nie chodzi mi o procenty wyświetlane w ikonie baterii gdyż jest ona dla mnie mało czytelna. Moje pytanie brzmi czy jest jakaś możliwość ustawienia tych procentów w najnowszej wersji MIUI Global bez roota, czy jakaś aplikacja, ew. jak odblokuje bootloader i wygram Xiaomi.eu będę miał taką możliwość?. Wysłane z mojego MI MAX 3 przy użyciu Tapatalka
Last reply by JamCiTo, -
- 1 reply
- 985 views
Nie widzę nigdzie takiej opcji. To moje pierwsze ładowanie Xiaomi mi max 3 i bardzo szybko ładuje i wgl gorący jest. Wnioskuje, że jest szybkie ładowanie włączone - zresztą na ekranie blokady nawet piszę 'szybkie ładowanie'.
Last reply by JamCiTo, -
- 1 reply
- 1.6k views
Przeglądam internet i widzę, że telefon jest dostępny tylko na allegro
Last reply by JamCiTo, -
- 1 follower
- 44 replies
- 9k views
Ostatnio wyskoczyła mi ta aktualizacja jak diabełek z pudełka... Nac zytałem się jak to ma być super i hiper... Ogólnie z wcześniejszej (na andku 8) 10.2.1 byłem zadowolony.... Ale zmieniłem, bo miało się zmienić w aparacie sporo... Wcześniej szedł z AI w ciepłe kolory i szczególnie wkurzające było przerabianie różu zachodzącego słońca w pomarańcz.... Pomyślałem - no teraz to będzie nowa jakość... Niestety nie jest... Kolory jak były podbijane w ciepłe, tak są nadal, z ekspozycją nic się nie zmieniło.... Jak podbijał ISO - tak dalej podbija... Za to spierd...ło się coś w sofcie i nie mogę zablokować ekranu na włączonym aparacie, ponieważ przy próbi…
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 1 follower
- 31 replies
- 5.4k views
Czas działania na baterii w największym stopniu uzależniony jest od ustawionej jasności ekranu. Korzystając na dworze w słońcu, z jasnością ustawioną na 100% osiągnąłem 7h 40m włączonego ekranu. Dokładnie tyle SoT mam aktualnie przy 10% jasności (która w pełni wystacza do korzystania w domu), tyle że pozostało jeszcze 50% baterii. Spoiler Myślę, że 15-16 godzin to żaden problem dla tego urządzenia. 2 godziny czytania e-booka kosztowały mnie 8% baterii, czyli na ebooki wystarczy nawet na ponad 20h SoT.
Last reply by JamCiTo, -
- 1 follower
- 13 replies
- 3.4k views
A więc dotarł do mnie wczoraj Mi Max 3 Jako użytkownik Mi Max 2 mogę trochę się wypowiedzieć na ten temat, więc zapraszam do zadawania pytań EKRAN Tutaj zaszła największa zmiana. Znacznie lepsza jakość wyświetlacza, większy kontrast, jasność, kąty widoczności w końcu zostały naprawione. Śmiało mogę stwierdzić, że jest to jakość IPS znana z Apple iPhone. Ekran oczywiście większy 6.4 vs 6.9 i wygląda to PRZEGENIALNIE, bo wielkość telefonu się nie zmieniła (ciut większa wysokość) tylko zmniejszono ramki. BATERIA Zwiększono pojemność baterii, mam go niecały dzień więc mogę powiedzieć, że spada z prędkością podobną jak Mi Max 2 - w tym aspekcie jest nie do pr…
Last reply by JamCiTo, -
- 0 replies
- 1.6k views
Witam Mam pytanie czy mogę wgrać MiFlash'em Miui 9 V9.6.8.0.OEDMIFD na aktualna wersję 10 V10.2.1.0.OEDMIFK? Czy uszkodzę telefon ? Wersja Global Stabilna w jednym i drugim przypadku dziękuję za odpowiedź
Last reply by trofmok, -
- 20 replies
- 2.5k views
Witam, przed chwilą dostałem informację w telefonie, że mam dostępną aktualizację. Mogę instalować? Aktualnie mam MIUI Global 9.6 I Stabilna 9.6.7.0 (OEDMIFD) Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
Last reply by JamCiTo, -
- 4 replies
- 2k views
Poszukuję jakiejś aplikacji z przyjemną stabilizacją cyfrową tak jak w Open Camera, która zadziała także przy 4k. Aktualnie na Mi Maxie 3 Open Camera nie nagrywa w 4k. Wszystkie rozdzielczości poza 4k nagrywa. Przy 4k:  Mam camera2api.
Last reply by Grothgar, -
- 3 replies
- 1.8k views
Jak z efektem stereo na waszych trójkach? mam wrażenie, że jest solidny regres w stosunku do dwójki a do tego filmy są ciszej. Odtwarzanie samej muzyki jest głośne i jakość nie pozostawia nic do życzenia, tutaj się poprawiło. Rom MIUI POLSKA
Last reply by Grothgar,