Bar.Tek Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 (edited) Przez mi flash lub ściąg plik ZIP i z poziomu aktualizatora. Z tym, że najnowszy global 10.2.1.0 jest nowszą wersją od wersji beta Edited January 11, 2019 by Bartos Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Faktycznie, mam 10.2.1.0, ale tam w aktualizatorze nie można wskazać pliku do aktualizacji, nie ma takiej opcji, w miflash również dostaje info o jakimś błędzie, może faktycznie chodzi o to że dev jest starszy od stable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 A jak klikniesz w Więcej to co masz? (Lub aktualizuj ustawienia)???wysłane z RN5 via Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Może tak być. Czasami zbyt długa ścieżka dostępu też powoduje problemy. Najlepiej skrócić nazwę katalogu i umieścić bezpośrednio na C: Ale.nie kombinuj z wersją beta masz.najnowszą a na dniach powinna pojawić się global beta pie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Ale zmiana ścieżki nie pomoże... Ma zablokowany bootloader...Odchodzimy od tematu wątku wysłane z RN5 via Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 11 minut temu, Orjon napisał: A jak klikniesz w Więcej to co masz? (Lub aktualizuj ustawienia)??? wysłane z RN5 via Tapatalk Tam też nie ma opcji do wskazania pliku .zip. Trudno, poczekam do odblokowania bootloadera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 (edited) Edyta: nie zauważyłem następnej strony (ciach).... Ja jednak po Gcamie wolę stok z 10.2... Dużo lepsze wychodzą na automacie z AI jak jest mniej światła, albo oświetleniem są lampki choinkowe Edited January 11, 2019 by JamCiTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Tam też nie ma opcji do wskazania pliku .zip. Trudno, poczekam do odblokowania bootloadera.Dzisiaj szukając czegoś na 4pda znalazłem info że trzeba tapnac kilka razy na ikonę MIUI10 i powinno pojawić się info że pojawiły się dodatkowe opcje. Tam powinieneś moc wybrać powrót do starszej wersji.wysłane z RN5 via Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Ale jajca, faktycznie, teraz można wskazać plik .zip z aktualizacją. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoymentstudio Posted January 19, 2019 Share Posted January 19, 2019 na chwilę zrezygnowałem z mi max 3 na rzecz ipad 2018 i iphone SE. Jak to dobrze wrócić do Mi Maxa panowie! Co za ulga, to zdecydowanie jest jedno z najlepszych urządzeń aktualnie na rynku, produktywność i przyjemność z korzystania jest 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Wiemy... Qrczaki... A powinienem napisać: gdzie z tą cegłą? W plecaku nosisz? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK MagiC Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 (edited) Jaki ROM polecacie? Edited February 5, 2019 by BlacK MagiC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 (edited) Wyboru dużego (na razie) nie masz. Xiaomi.eu lub Global Oba dobre. Edited February 6, 2019 by Bartos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK MagiC Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Jest tego więcej kochany. Wcześniej ktoś pisał, że używa Phh Treble i się dobrze sprawuje. Widziałem, że jest więcej tego typu ROMów uniwersalnych, na kazdy telefon. Ktoś może coś polecić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Wiem, że jest więcej. Ja miałem na myśli Romy stworzone dla MiMax3, a nie uniwersalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Qrczaki stary jestem... Kiedyś też bym kombinował... A teraz to ma działać bez zająknięcia i kombinacji... Dlatego global i eu. Reszta to zabawki dla znudzony h i nie mających co robić z czasem i kasą... Bo w sumie nie dają nic, poza ewentualną satysfakcją... "oooo... Działa.... Oooo.. Już nie..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 (edited) JamCiTo Chyba przechodzisz kryzys wieku średniego, bo ciągle wspominasz, że jesteś stary Ja w sumie jak byłem młody też lubiłem zmieniać romy, teraz jestem aktualnie na MIUI Global, lub EU bo bardzo ładny i stabilny. Nie mam ochoty eksperymentować. Być może jak wyjdzie dedykowany Resurrection Remix lub AEX to mnie zaciekawi. Póki co uważam nakładkę MIUI za najładniejszą z nakładek androida Edited February 6, 2019 by Bartos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK MagiC Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 (edited) Jakie moduły używacie w magisku? Ja na razie: Edited February 6, 2019 by BlacK MagiC Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 13 godzin temu, Bartos napisał: JamCiTo Chyba przechodzisz kryzys wieku średniego, bo ciągle wspominasz, że jesteś stary... (ciach) OFF_TOP mode= ON No kurde niemłody Ale zaraz stary.... Choć w sumie... Ostatnio moja starsza młoda, tam gdzie badania do doktoratu robi, usłyszała, że "stara du...a" jest.... A dopiero 3 dychy na karku będzie miała... Tak, że wiesz... Już nie te czasy, gdzie dla sportu się 3razy dziennie żęcha kompilowało A, że w wypadku RAM poleciał i HDD... To choć sobie pomarudzę.. Tyle mojego OFF_TOP mode = OFF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK MagiC Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 Wie ktoś jak na MIUI eu ustawić, żeby przy przytrzymaniu przycisku vol +/- zmieniało utwory po zablokowaniu ekranu podczas słuchania muzyki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK MagiC Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Jak to jest z aktualizacją przez OTA, root znika? Po aktualizacji trzeba tylko dograć Magisk i gra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Wgranie systemu usuwa root. A wgranie ponowne roota to niewielki problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK MagiC Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Dokładnie, a co z modułami, wszystko trzeba robić od nowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Tego Ci nie powiem, bo nie stosuje modułów Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK MagiC Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Zaktualizowałem i niby dalej są wgrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK MagiC Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Da radę jakoś wgrać Google Camera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 wg poradnika https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=79030650&postcount=172 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK MagiC Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Działa wam automatyczna zmiana tapet? Mi nawet nie chcą się ustawić tapety ręcznie na ekranie blokady przez ten program. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Nie wiem.. Nie sprawdzałem... Tło z motywu mi odpowiada... Jaki program? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK MagiC Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Ten wbudowany do tapet w MIUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 (edited) Ja mam taki problem, że chcę przyznać dostęp antywirosowi i gdy klikam ok to wyskakuje komunikat o przesunięciu okna i w sumie tyle da się zrobić i nie mam jak przyznać tych uprawnień. Miał ktoś podobny problem? Spoiler Wysłane z mojego MI MAX 3 przy użyciu Tapatalka Edited March 16, 2019 by ZIOLOISO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 A wejdź w informacje o aplikacji i tam spróbuj przyznać odpowiednie uprawnienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIOLOISO Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 (edited) Tam nie ma tego do ustawienia, a tutaj tak to wyskakuje i nic nie mogę zrobić. Trochę dziwne. Ile razy dam ok tyle razy ta informacja wyskakuje i tyle da się zrobić... @Edit Po pewnym czasie spróbowałem ponownie i się udało włączyć tą opcję. Nie wiem o co chodzi. Spoiler Wysłane z mojego MI MAX 3 przy użyciu Tapatalka Edited April 12, 2019 by ZIOLOISO Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 Jakby ktoś chciał, to jest w dobrej cenie na dzień dzisiejszy (coś z 228 dolków, czyli dużo poniżej 900 PLN) cena po wpisaniu kodu kuponu https://www.banggood.com/bang/?tt=27485_12_248593_&r=%2FXiaomi-Mi-Max-3-Global-Version-6_9-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-636-4G-Smartphone-p-1344226.html Kupon kod: bgMax3 [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zanziro Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Dnia 24.11.2018 o 12:25, JamCiTo napisał: Nie wiem czy ma agregację, czy nie, ale przy czymś takim jak na obrazku, to mi "to_lotto"... Net działa szybciej niż na Maxie pierwszym.. jak zrobić taki motyw żeby na czarnym tle były jasne litery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts