Jump to content

Recommended Posts

Posted
Wy się przegadujecie jak dzieci, a ja pytam poważnie.

Czego brakuje na polskim regionie?

RN5p - whyred

To co już napisałem plus motywów17a63b83616eee934f70ea0835346f60.jpg2cef12b827670a91e8bccab96a739b2a.jpgdafadd817aad78d9a4bab773ee89ded9.jpg

1efe6ff0e5ba28b839286fc1532d808f.jpg

Posted
1 godzinę temu, frrancuz napisał:

Wy się przegadujecie jak dzieci, a ja pytam poważnie.

Czego brakuje na polskim regionie?

RN5p - whyred

1. Brak odblokowywania twarzą.

2. Brak motywów.

3. Telefon gra sporo ciszej na słuchawkach.

4. Jak czegoś jeszcze nie dopisałem to niech ktoś dopisze.

• Like 1
Posted
10 minut temu, frrancuz napisał:

Nie widziałem braków bo mam miui polska.
Czyli to global jest wybrakowany emoji38.png

RN5p - whyred

No właśnie ja nie mam nic wgrane telefon kupiony w xkomie i nic z nim nie robiłem. 

Posted

Ktoś z posiadaczy odpowie mi jak jest z ekranem przy patrzeniu przez okulary z polaryzacją? Różne wersje w internecie przeczytałem. I w pionie i poziomie nie ma problemów? Na moim mi4 np w pionie jest ok ale w poziomie nic nie widać.

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka

Posted
Ktoś z posiadaczy odpowie mi jak jest z ekranem przy patrzeniu przez okulary z polaryzacją? Różne wersje w internecie przeczytałem. I w pionie i poziomie nie ma problemów? Na moim mi4 np w pionie jest ok ale w poziomie nic nie widać.

Coś gdzieś widziałem że w pionie bywa kiepsko.

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Posted
Coś gdzieś widziałem że w pionie bywa kiepsko.

Tak. Ja też na taką recenzję trafiłem, ale w drugiej było, że ok. Dlatego szukam od kogoś kto ma i może sprawdzić, bądź używa.

Posted

Zauważyłem po ostatnim ładowaniu bateria dość szybko leci w dół ładowałem po jakiś 2h od ładowania spadek o 8% z czego były 2 krótkie rozmowy chwilę na yt i nic więcej mam kłódkę na 3 apkach i praktycznie tyle.

Screenshot_2018-10-05-15-28-33-064_com.miui.securitycenter.png

Screenshot_2018-10-05-15-29-12-168_com.miui.securitycenter.png

Screenshot_2018-10-05-15-28-36-223_com.miui.securitycenter.png

Screenshot_2018-10-05-15-28-02-063_com.android.systemui.png

Posted

Stable 10
To powinno być OK. Sam mam już teraz stabilne i jestem całkiem zadowolony z czasu pracy. Chociaż, zdarza się mu czasem swirować.

RN5p - whyred

Posted

To może teraz dostało takiego świat bożego teraz jak go wyłączyłem i włączyłem mam tak. A  u ciebie jak to wygląda.

Screenshot_2018-10-05-16-10-45-492_com.miui.securitycenter.png

Posted
Dnia 3.10.2018 o 18:12, Roman_M napisał:

...i wyłączenia odciskiem

Zapodaj na jakiem regionie jest takie cudo, bo nigdzie go nie widziałem - czy to na filmikach, czy w modyfikacjach. 

• Like 1
Posted

Antyhaher może chodzi o takie coś jak Gesty czytnika linii papilarnych takie są w root esentials tool

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

Posted
Zapodaj na jakiem regionie jest takie cudo, bo nigdzie go nie widziałem - czy to na filmikach, czy w modyfikacjach. 
To był żart. Odpowiedź na twoje reklamy.
Ale z drugiej strony faktycznie wyłączam telefon odciskiem z pomocą zewnętrznej apki.

Posted
Antyhaher może chodzi o takie coś jak Gesty czytnika linii papilarnych takie są w root esentials tool

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

Nie wiadomo o co chodzi, dlatego pytam :)

Posted
Nie wiadomo o co chodzi, dlatego pytam default_smile.png

O to pytasz?ed010889fce24b62f4ca90e613b77a21.jpg

Posted

O to pytasz?

Pytałem o ten niby żart. Zapomnij.

Posted

Witam. Czy mógł by mi ktoś sprawdzić jak wygląda u Was zużycie baterii przez "system android" w opcji "zużycie baterii" bo mi się wydaje że coś mam za dużo. Raz pokazuje ponad 20% raz 9%.

Posted

Ok a można sprawdzić ile jest zaraz po naładowaniu do 100%. Jakie zużycie wtedy będzie jak naładujesz baterie do 100% i wtedy zobacz.

Posted
1 godzinę temu, piter1114 napisał:

jaki TWRP działa poprawnie z stockiem global?

Ja używam OrangeFox R8.1 z no-verity-opt-encrypt-6.0.zip

Posted
8 godzin temu, maxio69 napisał:

Ok a można sprawdzić ile jest zaraz po naładowaniu do 100%. Jakie zużycie wtedy będzie jak naładujesz baterie do 100% i wtedy zobacz.

14%

• Thanks 1
Posted
Naladowałem. Odłączylem. Od razu sprawdziłem: 49.7%  Po ~2h działania, ~30min sot jest na 9.9%

RN5p - whyred

3 godz dzialania. Ze 100% do 91%. Sot 1godz 45minut. Miui 10. LTE na jednej z kart ustawione na sztywno (LTE only) 

Posted
Dnia 7.10.2018 o 12:15, piter1114 napisał:

jaki TWRP działa poprawnie z stockiem global?

`Poprawnie, tj. wspiera OTA, czy po prostu bezproblemowo? Jeśli to drugie, to każda partycja przywracania z XDA.

Posted
Dnia 4.10.2018 o 17:39, cort06 napisał:

nie widać praktycznie nic w pionie, ale jak trafisz jakąś szybę lub folię (w to bardzo wątpię) to będzie tęczowo ale widać (mam taką folię co się zwie polski banan LOL i działa)

Posted (edited)

Może banalne pytanie ale na swoim MI4 z MIUI9 miałem po zainstalowaniu aplikacji "Google" ikonke wyszukkiwania głosowego. Tutaj na MIUI 10 jej nie mam. Korzystam z gestów, jest jakiś sposób na szybkie uruchomienie wyszukiwania głosowego jednym kliknięciem/gestem jak miałem na Mi4? Odrazu powiem, żę widget paska wyszukiwania mi nie odpowiada

Edited by cort06