Kamnat Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Na 9.8.15 w aplikacji internet po wejściu wielojęzyczne powitanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Chińskiego nie tłumaczymy. Dopóki nie będzie angielskiego tłumaczenia, dopóty tak będzie.Co do braku tłumaczenia w widoku wielu okien - będzie poprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMDST Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 W opcjach wyświetlacza "Zawsze włączony" brzmi trochę na siłę przetłumaczone Always On Display. Nie lepiej byłoby napisać "Ekran zawsze włączony", dodać po tym co mamy "(AOD)" lub w ogóle zostawić nazwę angielską? Tak samo jak Dual GPS jest zostawione, Always On Display też powinno być. Druga rzecz: Aplikacja motywy. W opcjach mamy do wyboru "Własne" co brzmi dziko, gdy w angielskiej wersji mamy "Customize Theme". Lepiej brzmiałoby "Dostosuj" lub "Dostosuj Motyw", bo na początku nieźle się głowiłem gdzie mogę ustawić ikony z innego motywu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 1. Zmienimy na Ekran zawsze włączony 2. Zmienię. Obydwie zmiany pojawią się dopiero w 9.8.29, bo dzisiaj nie ma już na to czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Można to zaznaczone poniżej ujednolicić? Ps. Czym się różni automatyczne 2G/3G od preferowane 2G/3G? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Będzie ujednolicone. A co do tego - kompletnie nie mam pojęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Szybkie opcje w powiadomieniu SMS. 9.9.3 beta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Będzie poprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antekwars Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Mi max 3 najnowsza wersja miui polska stable brak spolszczenia wyboru wskaźnika baterii po rozwinięciu jest 3 wybory po angielsku. Drugi błąd to brak nazwy po polsku wybudzenia tapnieciem w ekran. Poniżej zrzuty ekranu tych miejsc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Pierwsze tłumaczenie nie zostanie poprawione, bo na becie było tłumaczenie inne i mogłoby to być mylące dla użytkowników stable. Drugie - prawdopodobnie w becie się zmieniło więc nie pasowało już do stable. Trzeba z tym jakoś żyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j4801 Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Ostatnia, dobrze działająca wersja: xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10.zip dla mojego telefonu. Każda następna rypie grafikę w grze golf clash. Nie wiem, czy moja sugestia kogoś zainteresuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts