Jump to content

Xiaomi MI8

2zerozero7

Recommended Posts

Co to za cyrki z tym mi7 kurna , teraz piszą że mi8 chyba że sobie jaja robią ,coś mi się wydaje że ten ryż chyba im zaszkodził

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Do czarek 1212
To wina sieci ,że tak się dzieje często zarywa LTE bo jest przeciążenia,i wina także dzierżawy sygnału , najwięcej takie cyrki T-Mobile i plus ma ,Play dzierżawi ich sieć i takie masz niespodzianki, normalnie

@djblack
Samsung też z notesem przeskoczył w numeracji. Może u nich to jakaś symbolika. Bo "tamte strony" to inny stan świadomości.

Poza tym, już wkrótce się okaże. Emocje są, i to jest OK. A nazbyt dużo gdybania do niczego sensownego nie prowadzi

No masz rację ciekawe co to będzie,no to będzie się działo będzie ani B, ani M, chyba kukuryku , czekamy i z niecierpliwością

1 godzinę temu, czarek1212 napisał:

może to LTE B20?

Nie liczyłbym na B20 w Mi7.

1 godzinę temu, djblack napisał:

Co to za cyrki z tym mi7 kurna , teraz piszą że mi8

Nah, nie pokładałbym nawet kropelki nadziei w informacjach, które się w tym temacie pojawiły dotyczące ilości modeli, czy też ich wyglądu... Co info, to wygląda inaczej, co link, to inny pomysł i inne #confirmed informacje. Zazwyczaj jedyny przeciek, jaki jest w jakimś większym % pewny u Xiaomi, to ten, gdy "przypadkiem" jakiś sklep za szybko zamieści urządzenie na liście produktów...

31 minut temu, Viara napisał:

Oby był bez notcha :D

Czekam tylko na te lamenty Internetowe - gdy wyjdzie z Notchem. Dla wielu to będzie kwestia przekreślająca ten tel xDDDD Zabawni. 

Jedynie co to z tym B20 mogliby ogarnąć się. 

• Like 1

21 minut temu, Eragon napisał:

Czekam tylko na te lamenty Internetowe - gdy wyjdzie z Notchem. Dla wielu to będzie kwestia przekreślająca ten tel xDDDD Zabawni. 

Jedynie co to z tym B20 mogliby ogarnąć się. 

Ja wiem czy zabawni :| Jak komus nie pasuje cos wizualnie w telefonie, to mimo wszystko powinien go kupic i sie po prostu przyzwyczaic?
Dla mnie wciskanie notcha to kopiowanie appla, po prostu. Nie przemawiaja do mnie argumenty o dodatkowych mm ekranu, ani o jakiejkolwiek uzytecznosci tego rozwiazania, no nie widze po prostu zadnych zalet.
Za to wad juz sporo. Jakos producenci telefonow potrafia zrobic minimalna belke na gorze i na dole i ukryc tam aparaty i czujniki, ewentualnie mozna pojsc droga mi mix2. 
Ale wiemy tez ze gro chinskich producentow jakby sie dalo, to by nawet nadgryzione jablko pakowali na obudowe. I dla mnie notch doskonale wpisuje sie w ten trend. 

Edited by PurpleHaze

A ja powiem tak, to że wychodzi Mi 8, niekoniecznie oznacza, że to inna nazwa na Mi 7. Może Mi 7 wyjdzie jeszcze później i będzie miało lepsze funkcje i np. Mi 8 z notchem a Mi 7 bez. Albo na odwrót. Ale to tylko takie gdybanie.

2 godziny temu, Nezumi napisał:

@rock'n'rolla zapomnij o tych zdjęciach, to jest fake.

Wiem, że fake ale boję się, że w takich fejkach może być ziarnko prawdy ;) Taki design to byłby ogromny krok w tył. 

Podejrzewam, że znowu skopiują Apple i słuchawka będzie wyglądać jak iPhone X. Liczę jednak na ceramikę zamiast szkła.

2 godziny temu, rock'n'rolla napisał:

znowu skopiują Apple

Według Gizchina, czytnik w ekranie jest potwierdzony, także jest światełko nadziei w tym ciemnym tunelu fake'ów :P.

https://www.tabletowo.pl/2018/05/23/to-podobno-jest-xiaomi-mi-8-nie-wierze/

Zobaczcie jak paskudne to wygląda ,już całkiem komuś padło na mózg,no jednym słowem masakra

Widać że to prowokacja to jeszcze takie jajca robią z ludzi

32 minuty temu, Viara napisał:

gdzie bedziecie ogladac live jutro o 8  , macie dobry stream?: D

Zawsze na FB jest live puszczany, do tego IBuyGou za każdym razem puszcza restream u siebie na FB.

• Like 1

55 minut temu, Adamo1 napisał:

Ziomeczky, o której transmisja jutro? Na FB piszą, że 14 a Wy mówicie o 8...

14.00 UTC+8... patrząc na to, że Polska jest w UTC+2... mamy 6h różnicy... 14-6=8.... Więc 8.00...

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...