rock'n'rolla Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 Ja również, ale bardzo to irytujące. Coraz bardziej zastanawiam się nad Mix 2s ale wiem, że jak kupię to będę żałował i kupię też Mi8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted June 17, 2018 Share Posted June 17, 2018 A ja chyba zamawiam na tygodniu mi8 128gb z ibg dhlkiem. Chciałbym mi8 ee, ale tak samo nie doczekałem się mi5 pro i wziąłem słabszy i nie żałuję. Nigdy nie rozbilem telefonu, ale pewnie drogo by wyszła wymiana wyświetlacza z czytnikiem, a odblokowanie twarzą sobie daruje. Dodatkowo większa bateria jest mile widziana u mnie. Czytnik z tyłu trochę mnie martwi, ale w sumie cały czas gdzieś tam ten palec trzymam, a na czas jazdy samochodem przeboleje wprowadzenie pinu jeden raz na początku jazdy. Żałuję, że przez notch nie widać procent baterii, ale może to jakoś rozwiążą z czasem. W lineage na tablecie mam takie kółeczko ze wskaźnikiem, a w środku ilość procentów i mogliby to skopiować xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyru332 Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Szybki ten UPS I to przez weekend z Hongkongu do UK, szokWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Czy w kwestii ibuygou coś mnie ominęło? Bo Mi8 w tym sklepie nie jest dostępny w ofercie? Codziennie w szukajkę, wpisuje Mi8 lub Mi 8 i nic tylko geekbuying i gearbest mają te telefony .Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
person14 Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 Czy w kwestii ibuygou coś mnie ominęło? Bo Mi8 w tym sklepie nie jest dostępny w ofercie? Codziennie w szukajkę, wpisuje Mi8 lub Mi 8 i nic tylko geekbuying i gearbest mają te telefony .Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaMi8 na IBG jest, ale nie wiem jak z dostępnością:https://www.ibuygou.com/p-official-xiaomi-mi-8-snapdragon-845-6gb-ram-64gb-rom-11075.htmlWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 3 godziny temu, MaxPrime napisał: Czy w kwestii ibuygou coś mnie ominęło? Bo Mi8 w tym sklepie nie jest dostępny w ofercie? Codziennie w szukajkę, wpisuje Mi8 lub Mi 8 i nic tylko geekbuying i gearbest mają te telefony . Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Wchodzisz w zakładkę Mi phone cn version i na drugiej stronie masz mi8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 A no faktycznie Szukajka coś oszukuje bo nie wchodzi ani Mi8 ani Mi 8 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schreder Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 (edited) Nie ma co patrzeć na Dx0Mark. Od dłuższego czasu tam się kupuje punkty. Lepiej popatrzeć na jakieś rzetelne (nie chińskie) testy aparatu i samemu ocenić jakość aparatu. Edited June 19, 2018 by schreder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyru332 Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Jak sobie to wybrażasz? Raczej nie będziesz widział obiektów na żywo. Skąd masz wiedzieć, które zdjęcie jest bliższe prawdy? Oglądałem jakieś porównanie P20pro i S9+ - zdjęcia z pierwszego bardziej szczegółowe, ładniejsze tylko np. niebo było nienaturalnie granatowe. Moim zdaniem - oba przekłamują rzeczywistość. Nie ma co ochać, achać bo i tak każdy smartfon jest gorszy od przyzwoitego kompakta.Co racja to racja, generalnie jak ktoś wie jak robić zdjęcia w manualu to moja V30 potrafi zrobić lepsze zdjęcie w RAWie niż S9+ w automacie. Większość ludzi używa automat, mnie zadowalają już zdjęcia z S7 więc każdy nowszy telefon flagowy jest elegancja Francja Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Jako, że Mi8 już wyszła, są już pierwsze osoby w PL z tym telefonem, to temat zamykam. Wszystkich ciekawych jak działa tel zapraszam do działu Mi8, Jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem, to zapraszam do działu "Kupno urządzeń Xiaomi". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts