Viara Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Mi 7 będzie obsługiwał lte b20 800mhz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 21 minut temu, Viara napisał: Mi 7 będzie obsługiwał lte b20 800mhz? Skąd mamy to wiedzieć, jeżeli o Mi7 tak na prawdę nie wiadomo nic prócz procesora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 No są już jakieś wstępne informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 No są już jakieś wstępne informacje To nie są informacje. To są niepotwierdzone przecieki/domysly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 1 godzinę temu, Viara napisał: No są już jakieś wstępne informacje Jedyną pewną informacją, jest sam procesor, bo to potwierdził Qualcomm, cała reszta to jest wróżenie z fusów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 No to przynajmniej jest nadzieja ze nie zrobią gówniany noth i wsadzą 800mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 A podobno ma być ten śmieszny notch w Mi7 (takie plotki krążą w sieci). Mam nadzieję, że to nie jest prawda ... jeżeli tak to Mi6 zostanie ze mną dużo dłużej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Poczekamy 2 miesiące zobaczymy jak będzie b20 i bez noth to biorę od razu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 2 godziny temu, MaxPrime napisał: A podobno ma być ten śmieszny notch w Mi7 (takie plotki krążą w sieci). Mam nadzieję, że to nie jest prawda ... jeżeli tak to Mi6 zostanie ze mną dużo dłużej Mam ten sam problem xD Tylko ja się będę musiał "przemęczyć" z Mi5 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volv3r Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 14 godzin temu, Nezumi napisał: Mam ten sam problem xD Tylko ja się będę musiał "przemęczyć" z Mi5 . Nie narzekaj. Ja mam MI4c, co tu mówić więcej.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markozpl Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Jeżeli mi7 będzie miał tak ciemny i słabej jakości aparat jak mi6 to przesiadam się na samsunga. S8 i S9 wymiatają... szkoda mi będzie jednak miui i rozwiązań xiaomi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Najważniejsze żeby mi7 nie miał notcha i miał b20 800mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 1 godzinę temu, Viara napisał: Najważniejsze żeby mi7 nie miał notcha i miał b20 800mhz Aha... czyli procka, ekranu, ani reszty nie potrzebuje? Ważne, aby było B20 ¯\_(ツ)_/¯(to się już robi nudne...), a wiesz, że "notch" to nie tylko "uszy" od Apple? Notch, jak sama nazwa wskazuje, to każde "wcięcie" (nie tylko w ekranie)... To coś w iPX to tzw. "Bunny Ears" i co tak chętnie kopiują wszyscy producenci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Nie potrzebuje i tak nie wyciągniesz wszystko ze sd 845 chyba że grasz w gierki Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Dla mnie ważne aby nie było tego żałosnego notcha ... co do B20 to dla mnie rzecz absolutnie zbędna. Mam Mi6 które oczywiście nie obsługuje tego pasma, a jakoś wszędzie gdzie jadę mam LTE i internet śmiga, aż miło nudny robi się płacz o te pasmo, no chyba, że ktoś mieszka w lesie to fakt, B20 się przyda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Ważna jest też cena i bateria Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Bardziej bateria Aczkolwiek ta w Mi6 daje radę lecz mimo wszystko oprogramowanie ma bardzo duże znaczenie. W zależności od wydania osiągam różne czasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Od razu ułóżmy listę życzeń, Xiaomi na pewno to bardzo obchodzi, mając już gotowy produkt skitrany w piwnicy . Dla mnie najważniejszy jest dobrej jakości OLED z notchem jaki pokazywali w renderach Mix'a 2s, albo niech go w ogóle nie dają . B20 nawet jakby było, to nie odczuje... Mieszkam niby poza miastem, ale wszędzie gdzie jestem zawsze mam LTE/LTE+ i to w Play! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Też mam w Play i cały czas mam LTE/LTE+. Pracuje w mieście a mieszkam na wsi i nie mam problemu z LTE Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 A dla mnie najważniejsze jest to żeby jak najszybciej była premiera tego telefonu bo chciałbym wymienić już stary Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockerek Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Mi5S juz uważasz za stary ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 Stary w sensie, że ten co posiadam. Mimo, iż Mi5s ma wszystko czego mi potrzeba do szczęścia to jednak chciałbym mieć już nową zabawkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Dajcie znać jak będą jakieś nowe wieści o mi 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Ten notch chyba będzie xd tak podobno wynika z plików miui bo są dostosowywane pod to. https://gizchina.com.pl/2018/03/17/xiaomi-mi7-dolaczy-do-telefonow-z-notchem-potwierdza-to-oprogramowanie-ktore-trafilo-do-sieci/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Nowe info wskazuję że premiera będzie marcu czyli do nie całych 2 tygodni https://www.xiaomitoday.com/xiaomi-mi-7-mi-7-plus-come-march-2018/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eragon Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 5 godzin temu, Viara napisał: Nowe info wskazuję że premiera będzie marcu czyli do nie całych 2 tygodni https://www.xiaomitoday.com/xiaomi-mi-7-mi-7-plus-come-march-2018/ Byłem gotów dać Ci plusa za tak pozytywną wiadomość ^^ Ale nie... musiałeś to popsuć... Te nowe informacje to z grudnia, zauważyłeś? -,- A ja marnuję czas by Cię w tym uświadomić. Proszę mocno o plusika byś mi dał! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Dnia 20.03.2018 o 20:58, Eragon napisał: Byłem gotów dać Ci plusa za tak pozytywną wiadomość ^^ Ale nie... musiałeś to popsuć... Te nowe informacje to z grudnia, zauważyłeś? -,- A ja marnuję czas by Cię w tym uświadomić. Proszę mocno o plusika byś mi dał! Nienawidzę Cię... Co to nie ma jeszcze żadnych info? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 szach mat ateiści. Skoro mix 2s nie ma czytnika lini papilarnych w ekranie to będzie go mieć mi7! Pewnie dlatego się tak pieprzą z premierą bo chcą to dopieścić. Nie powiem, ale zaintrygował mnie jeszcze huawei p20pro, ale czekam twardo dalej na mi7;p Dowód: https://www.gsmarena.com/leaked_miui_source_code_hints_at_indisplay_fingerprint_reader_on_the_xiaomi_mi_7-news-30306.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Mnie też zaintrygował Huawei P20 Pro, ale poczekam na premierę Mi7. Jeżeli będzie lipa, to poczekam, aż trochę stanieje P20 Pro i raczej go kupię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Cena huweia to kosmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 52 minuty temu, Viara napisał: Cena huweia to kosmos Nie spodziewalbym się na Twoim miejscu mi7 tańszego niż 2,5tys zł zamawiając z chin, już nie mówiąc o cenie w polskiej dystrybucji Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Są może jakieś przecieki na temat czy Mi7 będzie posiadał wbudowany DAC? Trochę mnie irytuje jakość muzyki z mojego Mi5s Viper trochę nadrabia ale mogliby w końcu coś zamontować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzykalny Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Dnia 13.03.2018 o 11:10, Viara napisał: Mi 7 będzie obsługiwał lte b20 800mhz? Może zrobić filtr usuwający z automatu to pytanie.... Masakra jak ludzie przejmują się tym pasmem ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdavis Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Nie wiem czy tylko mi ale linki nie działaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volv3r Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Potwierdzili info na temat fingerprint'a na wyświetlaczu Xiaomi Mi 7.http://en.miui.com/thread-2242214-1-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts