Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe co dalej wymyślą,co do ceny myślę że będzie kosztować grubo ponad 1600 zł , zaznaczam że to tylko moja sugestia ,co do ceny, bardzo mnie ciekawi jaki naprawdę obiektyw sprawował robotę że zdjęciami,jak będzie lipa to moim zdaniem ,w błoto hajs wywalony

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@Volv3r o i za takie przecieki szanuje xD czyli moje folijki są prawdziwe. Zresztą nie dziwne xd producenci folijek mają wcześniej wymiary 

@djblack jeśli ten przeciek jest prawdziwy i w sklepie mi był za jakieś 1600zl to w ibg, GB itd., będzie kilka stówek droższy xd ale ja już mam kasę odłożona i jestem trochę napalony

Opublikowano

Kurde panowie szanowni ,na te chwilę musimy poczekać,jak to mówią pożyjemy zobaczymy ,co to cudowne xiaomi mi 7 zaprezentuje światu ten fonik

• Like 1
Opublikowano

Kolego wyżej postu, link do strony który podałeś, jest opisany i piszę dokładnie że jest wejście na gniazdo Jack 3,5 mam na słuchawki , obok portu USB,czyli znajduje się obok wejścia ładowania ,oraz napisane że będzie miał typ USB c ładowarkę ,

Tak jak widać na zdjęciu306a95de889bbf3c9310a899b8b27f87.jpg

Opublikowano

Pewnie, że fake. Co jak co, ale plecki we flagowcach xiaomi zawsze wyglądały ładnie, zgrabnie, a to tutaj to jest jakaś paletka, a nie telefon. Nie wypuściliby czegoś tak paskudnego jako jeden z głównych urządzeń serii Mi...

Opublikowano

Najbardziej nie pasuje mi ten fingerprint... Wszędzie pisano o tym, że czytnik wtopiony w ekran jest potwierdzony, że na 100%, że oh i ah, a teraz niby po 1 fotce wszyscy wierzą w ten tył Mi7, mimo tego, że jest tam czytnik... To jak to? Będą 2 czytniki? Czy jednak te rozdmuchane na każdą stronę świata potwierdzenia i zapewnienia już nie są takie... potwierdzone i zapewnione? 

Opublikowano
44 minuty temu, Nezumi napisał:

https://gizchina.com.pl/2018/05/11/zdjecia-xiaomi-mi7-trafily-do-sieci/ A tutaj udowodnili, że te zdjęcia to fake :). Aparat w 2 telefonie jest lekko ucięty, czyli zdjęcie było przerabiane, co więcej, jak to jest, że nikogo nie dziwi, że w 2018r, gdzie nawet Redmi 4A za 200-300zł robi lepsze fotki, ludzie wierzą w takie przecieki?

ja nie wierze w te zdjęcia bez fingerprinta w wyswietlaczu i z takim dużym notchem dla mnie to na 90% fake 

Opublikowano

To raczej fake. Ale sądzę, że jakieś urządzenie z notchem na pewno jest planowane. Dlaczego? Otóż dzisiaj na GitHubie Xiaomi.eu pojawiły się zmiany w tłumaczeniu (angielskie) dotyczące update 8.5.10. W ustawieniach chińscy developerzy dodali takie opcje jak poniżej:

<string name="notch_force_black_desc">When turned on, the screen notch area is black</string>
<string name="notch_force_black_title">Hide Screen notch</string>

Do jakiego urządzenia miałby trafić notch? Nie wiem. Aczkolwiek mi ten pomysł się absolutnie nie podoba, i jeśli rzeczywiście w Mi 7 się to pojawi, to raczej ten telefon - jeśli nic innego mnie do zakupu nie przekona - nie będzie moim wyborem zakupowym :) wolę wygląd taki, jaki ma np. Redmi 5 Plus czy Mi Mix 2 albo 2S...

Commit na GitHubie.

Opublikowano

Jak dla mnie,z tym czekaniem ,to nie ma co się podniecać myślę że lepiej na spokojnie i z pełnym luzem ,bo nigdy nic nie wiadomo co wyjdzie z tego , zawszę jakieś ustrojstwo lub wada fabryczna wyskoczy ,a bo tego nie ma lub co innego, czekamy i zobaczymy prezentację tego cacuszka 7 generacji

• Like 2
Opublikowano

Niech zaprezentują telefon 5 (max 5,5 jeżeli "bezramkowy") calowy w proporcjach 16:9 bez notcha, z baterią 4000mAh, bardzo dobrym aparatem z OIS i slotem na karty pamięci.

To by była dopiero rewolucja.

Opublikowano

dla mnie telefon powyżej 5,5 cali powinien mieć batkę przynajmniej 4k mah i na taką liczę w mi7, żadne mydlenie oczu typu że procek QS 845 to lepsze zarządzanie wydajnością i nie trzeba tak dużej baterii, mi nie wystarczą bo ja wiadomo softy leżą na łeb na szyje

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Viara napisał:

dla mnie telefon powyżej 5,5 cali powinien mieć batkę przynajmniej 4k mah i na taką liczę w mi7, żadne mydlenie oczu typu że procek QS 845 to lepsze zarządzanie wydajnością i nie trzeba tak dużej baterii, mi nie wystarczą bo ja wiadomo softy leżą na łeb na szyje

Nie prościej napisać 4Ah? :) 
Jak patrzę na takie LG G7 który ma baterię 3000 mAh to aż to boli.

Opublikowano

Ja s8 się pozbyłem bo bateria to żart. Pierdów napakowane, a cały czas o baterii trzeba myśleć. Teraz mam słabszy telefon r5+ ale bateria kozak.
Mam również nadzieję że minimum 4Ah będzie. Lepszy masywniejszy telefon z dużą bateria niż opłatek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...