blaze85 Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 (edited) Dnia 19.03.2018 o 00:12, fake4r napisał: Moja kolejna przeróbka Możesz jeszcze dni tygodnia zrobić PL? Edited December 7, 2018 by mrosi Tak trudno edytować cytowany post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Postaram się zrobić w tygodniu jak będę miał chwilę. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomberp Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Wrzucam tarczę kolegi Boomers lekko zmodyfikowaną prze zemnie pod swoje potrzeby Zmiany: zamiast dystansu temperatura i puls, dodane ikony alarmu i dnd poprawiona sobota(niebieski) i niedziela(czerwony) większa czcionka daty kolorowe wstawki bialy_dat_i_temp.bin 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdsi Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Dzień dobry, Moja kompilacja różnych tarcz. Tej używam. 897651455a9ab0cadeb85_packed.bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boomers Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 (edited) 16 godzin temu, Bomberp napisał: Wrzucam tarczę kolegi Boomers lekko zmodyfikowaną prze zemnie pod swoje potrzeby Może zainteresuje Ciebie, ta nowa wersja i przerobisz sobie po swojemu. Zmieniłem czcionkę dni tygodnia jest bardziej czytelniejsza, ikonkę bluetooth rozłączony i tarcze. Niufek.bin 2. Dodałem temperaturę i edytowałem tarcze: Niufek2.bin https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/?id=4654 3. Nowa z full opcjami i PL Niufek.bin Edited March 22, 2018 by Boomers 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomberp Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 (edited) Dnia 22.03.2018 o 00:50, Boomers napisał: Może zainteresuje Ciebie, ta nowa wersja i przerobisz sobie po swojemu. Zmieniłem czcionkę dni tygodnia jest bardziej czytelniejsza, ikonkę bluetooth rozłączony i tarcze. Dzięki, z dwóch zrobiłem jedną, ikona pogody się zmienia bomber.bin Edited December 7, 2018 by mrosi Tak trudno edytować cytowany post? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 (edited) Dnia 19.03.2018 o 00:12, fake4r napisał: Moja kolejna przeróbka Próbowałeś zamiast kalorii wrzucić sekundy? Ja próbowałem, ale sekundy powodują zanikanie kroków i pogody, tak, jakby się cała linia odświeżała Testowałem na tej wersji. X. Edited December 7, 2018 by mrosi Nie ma to jak bezmyślnie przewalić cytowany post wraz z obrazkiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Nie, nie próbowałem. Nie chcę sekundnika bo zależy mi na baterii. Spolszczyłem tylko nieco tarczę. Jeszcze w wolnej chwili zrobię polskie dni tygodnia. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Kurcze, nie radzę sobie z tym sekundnikiem. Jak bym nie ustawił, zawsze znikają elementy obok (na białym tle). Ktoś coś doradzi? Używam WF Editora. X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomberp Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Zrobiłem coś takiego, ale nie testowałem white-new_packed(2)_packed.bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 To samo, sekundy powodują znikanie kroków i zakresu temperatur. X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 Z sekundami jest problem, bo oprócz sekund trzeba przenieść też pola odświeżania, a ich niestety jeszcze nie ma w opcji rozkodowanej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomberp Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Rzeczywiście jest problem. U mnie na ułamek sekundy pojawiają się kroki i pogoda ale tylko przy odblokowywaniu zegarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boomers Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 (edited) Tarcza w stylu HTC w wersji oczywiście PL (z ikonami pogody) Niufek.bin https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/?id=4807 2. Zmiany: Bluetooth zastąpiony logiem MI BIP: logo zielone MI BIP bluetooth połączony, logo czerwone MI BIP bluetooth rozłączony. Czcionka w kolorze białym w większym rozmiarze, dodany dystans KM, poziom baterii zmienił odrobinę pozycje. Niufek-MI.bin Edited March 25, 2018 by Boomers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 (edited) Przerobiłem tą tarczę na normalne (eng) dni tygodnia https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/?id=4556 3_packed.bin Sekundy ładnie działają X. Edited March 25, 2018 by Xanth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 (edited) Poszedłem dalej 4_packed.bin No i moja ulubiona 5_packed.bin X. Edited March 25, 2018 by Xanth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Czemu nie robisz dni tygodnia po polsku, skoro opisy są?Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 W sklepie pojawiła się aplikacja (Rokitskiy DEV) Amazfit Bip do cześciowej automatyzacji zmian tarcz bin. Działa całkiem sprawnie i nie trzeba już pamiętać nazw tarcz z MiFita. Z automatu zastępuje jedną z czterech pierwszych nową. Może być .bin pobrany z ciągle aktualizowanej bazy, albo lokalny własny. A tu moja aktualna, duża, czytelna (dobra dla słabszego wzroku). Tylko puls, pogoda, bateria, godzina, dystans i kroki. bigblack.bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 1 godzinę temu, Gawronnek napisał: Czemu nie robisz dni tygodnia po polsku, skoro opisy są? Nie lubię polskich opisów X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Ale zrobiłeś w 4Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 4 minuty temu, Gawronnek napisał: Ale zrobiłeś w 4 Nie, to gotowe tło z tarczy @fake4r (musiałem tylko kropki przesunąć trochę w bok). Jak ktoś podrzuci spolszczone dni tygodnia, to skompiluję. Nie chce mi się bawić Photoshopem X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtoR Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) Xanth nie obraź się, pozwoliłem sobie spolszczyć tak na szybko Twoją ulubioną 5_pl.bin i jeszcze jasna 4_pl.bin Edited March 26, 2018 by WojtoR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spion999 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) Witam Czy możne ktoś wrzucić te dwie tarcze w formacie .bin będę bardzo wdzięczny Edited March 26, 2018 by spion999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) No to jeszcze jedna przeróbka popularnej tarczy. W sensie, dodałem hehe sekundy 7_packed.bin X. Edited March 26, 2018 by Xanth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 4 godziny temu, WojtoR napisał: Xanth nie obraź się, pozwoliłem sobie spolszczyć tak na szybko Twoją ulubioną Piękne, dziękuję X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) I na czarno z sekundami 8_packed.bin X. PS. Sekundy na górze dlatego, że na dole powodują znikanie elementów tarczy. PS2. Ta czarna na zegarku wygląda obłędnie, mój nowy faworyt Edited March 26, 2018 by Xanth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 (edited) Wersja oryginalna, prosto od Driffexa. Sekundy moje (nie istnieje dla mnie zegarek bez sekundnika) 9_packed.bin X. PS. Narazie odpuszczam, mam co chciałem Edited March 26, 2018 by Xanth Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted March 27, 2018 Author Share Posted March 27, 2018 Jak Ci trzyma bateria na tej tarczy z sekundami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Zasuwa w dół dużo szybciej, u mnie około 8-9% dziennie, gdy bez sekund 4% Redmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Mam Pebble 2, którego muszę ładowac raz na 5-6 dni. Wydłużenie czasu do 14 dni to już duży postęp, częściej nie potrzebuję X. PS. Ładowany tydzień temu, 62% baterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Dobra, jeszcze jedna Face_5.bin X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 (edited) Kurcze, to silniejsze ode mnie @fake4r, mam nadzieję, że nie masz nic przeciw Face_9.bin X. PS. Poprawiłem datę, nowy bin Edited March 27, 2018 by Xanth 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Chciałoby się komuś usunąć sekundy z tej tarczy, podoba mi się bardzo, ale wkurza mnie spadek bateriiRedmi Note 4X Link to comment Share on other sites More sharing options...
spion999 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 (edited) witam Proszę jeśli ktoś możne to niech wrzuci tarcze 03 w formacie .bin próbowałem sam zrobić ale mi nie wyszło za mało mojej szkoły na to XD jeszcze raz proszę Edited March 27, 2018 by spion999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanth Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 (edited) 38 minut temu, Gawronnek napisał: Chciałoby się komuś usunąć sekundy z tej tarczy, podoba mi się bardzo, ale wkurza mnie spadek baterii Jutro zrobię specjalnie dla ciebie 21 minut temu, spion999 napisał: Proszę jeśli ktoś możne to niech wrzuci tarcze 03 w formacie .bin próbowałem sam zrobić ale mi nie wyszło za mało mojej szkoły na to XD jeszcze raz proszę Te tarcze są w .res. Póki nie będzie .jsona, to nikomu nie będzie chciało się dłubać X. Edited March 27, 2018 by Xanth 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts