Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Dnia 10.12.2020 o 16:52, slimak131 napisał:

niestety tarcza źle działa w BIP S, a mianowicie brak wyświetlania informacji o krokach, kilometrach, pulsie i temperaturze.

szkoda, bo tarcza jest czytelna

Maciej

Edited by zoltan78
usunięto screena
  • Like 1
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)
19 minut temu, [email protected] napisał:

Jest kilka z forum których tam nie ma . 

Ale tym możesz też lokalne wgrane do pamięci telefonu instalować. Trzeba wybrać dwa pliki danej tarczy .bin i .gif. Jest opcja Load bin (local watchface).

Edited by FromWP
Posted
9 godzin temu, FromWP napisał:

Ale tym możesz też lokalne wgrane do pamięci telefonu instalować. Trzeba wybrać dwa pliki danej tarczy .bin i .gif. Jest opcja Load bin (local watchface).

Dziękuję. Udało się wgrać :)

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted (edited)
Dnia 8.03.2018 o 22:47, fake4r napisał:

Wrzucam swoją prostą tarczę jakby ktoś chciał. Wersja biała przerobiona z czarnej znalezionej w sieci + dodane polskie dni tygodnia i jakieś małe poprawki. To co niezbędne: godzina, data, dzień tygodnia, kroki i pogoda.

white_packed.bin 20 kB · 146 downloads

white_packed.gif

Edited by BBasia
Witam. Świetna tarcza, mógłbyś wrzucić wersję czarną? Mialam kiedyś i nie pamiętam skąd ja wgrałam. Niestety musiałam rozparowac zegarek i mi ją wcięło.
  • 3 months later...
Posted
wrzuciłem tą tarczę do BIP S ( ten nowy model ) i nie wyświetlają się procenty baterii :/ jest tylko % i pusta bateria pomimo iż ma 42 %. da się to ogarnąć ? 
98599418_239147677412126_3685506639219130368_n.thumb.jpg.1642aeb1976aefb85eaf6d052531958a.jpg

Mam to samo. Dzieje się tak że wszystkimi tarczami, muszą być kompatybilne z BIP S

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • 2 months later...
Posted

Dzień Dobry. Pobrałem z tego Forum tarcze o nazwach:

bez4 2022.bin, wiosna.bin, lato.bin, jesień_packed.bin, zima.bin, PO_1076 n60z L2ss.bin, PO_1076 n60z L2ss temp3.bin, PO_1076 k44 BT21.bin, PO_1076 k44 BT21.bin i jeszcze kilka innych tarcz, gdyż bardzo mi odpowiadały pod względem rzeczowym, np. podawały ilość uderzeń serca i estetycznym.

Niestety miały braki w wyświetlaniu na moim Amazfit Bip S, czy ktoś potrafi przerobić je na tą opaskę lub napisać jak je przerobić aby można było bez problemów używać na Amazfit Bip S.

• 1 year later...
Posted

Nie wiecie jaki parametr w JSON ustawia priorytet obrazków "zawsze na górze"? Mam kilka nałożonych na siebie w tym miejscu, a chciałem mieć jeden zawsze na wierzchu - to temperatura bieżąca.

Druga spraw, jak ustawić mały obszar sekund do odświeżania sekundowego? Jest jakaś możliwość w JSON?
Kombinuję z tarczą z sekundnikiem i zależy mi żeby tylko sekundnik był odświeżany co sekundę.