Jump to content

Modyfikacja SMS: Ucinanie ogonków

ZduneX25

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Mod 6.10.20 dodany.

Które konkretnie pliki odpowiadają za ucinanie ogonków? Mms.apk? Bo cześć zdaje się jest na potrzeby twrp a jeśli ręcznie chciałbym podmienić? Jest w ogóle szansa że na stable będzie działać?

To będę musiał przejrzeć ustawienia w panelu samego play store. A jesteście w Polsce aktualnie?

EDIT: poszło, faktycznie model kate był zablokowany, bo ogólnie apka jest widoczna tylko dla xiaomi i zgaduje, że kate musiał być wcześniej w pozostałych i go odznaczyłem z rozpędu

• Like 1

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam,

mam Redmi 2 2GB (811). CO tydzień aktualizuje system Miuipolska w moim telefonie. Do tej pory na tej stronie pojawiały się aktualne wersje aplikacji do SMS z ucinaniem ogonków do instalacji przez TWRP. W pewnym momencie na tej stronie przestały być dodawane aktualizacje do najnowszych wersji miuipolska. Nadmienię że wersja instalowana ze sklepu google nie działa u mnie poprawnie i wyświetla się komunikat że nie zainstalowano oraz że urządzenie nie jest wspierane. Bardzo proszę o pomoc i informację skąd pozyskać najnowszą wersję instalowaną z poziomu TWRP. Pozdrawiam

Edited by domsap

Dnia 19.11.2016 o 10:16, ZduneX25 napisał:

Prawdopodobnie nie będzie moda do ostatniej wersji, mi5 jest zawieszone, a praktycznie każdy telefon z 6.0 miał mod z mi5, bo pasował. W razie czego wrzucajcie przez recovery poprzednią wersję, będzie działać.

https://s.basketbuild.com/devs/ZduneX25/miuiv8/wip/sms/6.11.10

@domsap

Edited by RegimeOfTerror

Dzięki za szybką odpowiedź. Ja mam Android 5 a nie 6.Czyli te mody się aż tak nie różnią między sobą i nie będzie problemu z działaniem miuipolska po instalacji ostatniego dostępnego moda? Cieszę się bardzo. P.S. Mówiąc że mamy instalować poprzednią wersję moda chyba chodziło Ci o 6.11.17, a nie 6.11.10?

Edited by domsap