Guest Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Ta nowa opcja jest genialnie rozwiązana według mnie.No i pierwszy raz mamy w opasce zastosowane dłuższe przytrzymanie, może jak zobaczą, że się sprawdza to dadzą więcej funkcji opartych o przytrzymanie.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bereta Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Xmacx3 o co konkretnie chodzi z tym przytrzymaniem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemp Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Kurcze, 2 tygodnie używania Mi Band 2 na Mi Fit i zeszło mi tylko 20% baterii. wczoraj zainstalowałem Mi Band Tools i 30% poszło w 24h Korzystam tylko z powiadomień o połączeniach przychodzących i sms. Ktoś ma jakiś pomyśł "o co kaman"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Musisz z tym żyć. Tak na serio to też tak mam. Sam Mifit 18 dni, jak z Mi Band Toolsem to 9-10 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 A ja mam mi band tools i mi fit i 21 dni do 10%. Mam jeszcze notify fitness. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Xmacx3 o co konkretnie chodzi z tym przytrzymaniem ?Chodziło mi o przytrzymanie przycisku kiedy opaska chce nas wybudzić. Przytrzymując przycisk wyłączamy budzik, a nie usypiamyWysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_Tcz Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Jest sposób na format czasu? By data była po polsku? Edycja aplikacji czy coś? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
silenth86 Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Dnia 6.04.2017 o 05:42, emarcin napisał: W jaki sposób dostałeś tą aktualizację? U mnie brak zarówno z poziomu aplikacji jak i GP Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka Witam zainstalowalem ta wersje, dzis po kilku dni uzytkowania rozlaczylo mi opaske, i podczas proby polaczenia mi nie widzi na wersji mi fit z google play wyswietla mi info ze juz jest sparowana z innym uzytkownikiem. A na tej wersji z postu nie widzi mi bt w programiku ;/ help Link to comment Share on other sites More sharing options...
zygzak Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 2.4.1 podobno jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKli Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Skąd takie informacje? Nigdzie nie widzę wzmianki o tej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Jest 2.4.1Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Potwierdzam Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blest Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Jest ciekawe jakie zmiany?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Pewnie tylko bug fixes Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKli Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Edit: O u mnie też pokazało aktualizacje gdy ręcznie kliknąłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Nie zauważyłem zmian, ale też specjalnie nie szukałem jeszczeWysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemotsilf Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 (edited) Czy można zmienić oprogramowanie w opasce, jeżeli opaska nie chce się połączyć z telefonem (oraz programami Mi Fit itp.)?? Mi Band 2 jest niby widoczny w telefonie oraz w programie MI Fit, jednak parowanie kończy się niepowodzeniem. Chciałbym wgrać jakiś inny firmware do opaski, może to coś pomoże. Tylko proszę pamiętać, że opaska nie chce się sparować z telefonem oraz MI Fit jest tylko widoczna. Edited April 12, 2017 by kemotsilf Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Można. Ściągnij jakąś wersję z apk mirror... I zainstaluj. Oczywiście wcześniej zrób unpair. Opaski Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.bone Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Reaktywowałem pastylkę + opaska od majfrenda.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zygzak Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Dnia 12.04.2017 o 13:19, kemotsilf napisał: Czy można zmienić oprogramowanie w opasce, jeżeli opaska nie chce się połączyć z telefonem (oraz programami Mi Fit itp.)?? Mi Band 2 jest niby widoczny w telefonie oraz w programie MI Fit, jednak parowanie kończy się niepowodzeniem. Chciałbym wgrać jakiś inny firmware do opaski, może to coś pomoże. Tylko proszę pamiętać, że opaska nie chce się sparować z telefonem oraz MI Fit jest tylko widoczna. Ja miałem dzisiaj taki przypadek, że opaska przestała się łączyć z telefonem. Tak zupełnie, restarty telefonu, bluetooth nie pomagały. Ale w urządzeniach bluetooth była widoczna. Zrobiłem tak: usunąłem opaskę z mifit, wyczyściłem dane mifit, odinstalowałem, zainstalowałem ( tą samą wersję, 2.40 ) na nowo. Wtedy udało się sparować bez problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 2 godziny temu, zygzak napisał: Ja miałem dzisiaj taki przypadek, że opaska przestała się łączyć z telefonem. Tak zupełnie, restarty telefonu, bluetooth nie pomagały. Ale w urządzeniach bluetooth była widoczna. Ja miałem takie jazdy na 2.4.1 wróciłem do 2.4 i narazie jest dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemotsilf Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Nie pomogło, próbowałem różnych wersji programu, program ją widz ale nie może sparowaćSent from my Lenovo S650 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2Próbowałeś? Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemotsilf Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2Próbowałeś? Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu TapatalkaTak, nie pomogło:(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
droite Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Hej, kupiłem dzisiaj mi band 2 używana kilku dniową, mam taki problem że nie mogę sparować urządzenia w MiFit bo pokazuje się komunikat że jest sparowana z poprzednim właścicielem. Jak ją sparować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blest Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Poprzedni właściciel musi usunąć ja z mifit. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
droite Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Usunał udało się, kolejny problem, nie działa mi pulsometr, w internecie wiele ludzi się na to skarży, jest jakieś rozwiązanie? próbowałem przykładać w wielu miejscach ręki i jeszcze nie udało się zmierzyć. MiFit pokazuje ze oprogramowanie jest aktualne, ktoś wie jak zrobić jakiś reset lub downgrade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WBH111 Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 (edited) Serwus! Jestem posiadaczem Mi Band 2 od jakiegoś tygodnia. Współpraca super się układała aż do wczoraj. Nie pokazuje mi opasa powiadomień. W aplikacji Mi Fit w zakładce "Powiadomienia opaski" wyskakuje błąd "Wystąpił błąd. Sprawdź uprawnienia Mi Fit". Oczywiście uprawienia są nadane, wcześniej wszystko ładnie działało. Powiedźcie mi proszę co zrobić, jak to naprawić aby powiadomienia znowu się pojawiały? Z góry dzięki. P.S. Dodam tylko, że mój telefon to Honor7 Edited April 15, 2017 by WBH111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 10 minut temu, droite napisał: Usunał udało się, kolejny problem, nie działa mi pulsometr, w internecie wiele ludzi się na to skarży, jest jakieś rozwiązanie? próbowałem przykładać w wielu miejscach ręki i jeszcze nie udało się zmierzyć. MiFit pokazuje ze oprogramowanie jest aktualne, ktoś wie jak zrobić jakiś reset lub downgrade? To sprawdź jaką masz wersję MiFita. Najnowsza to 2.4.1, jak masz starszą i nie znajduje aktualizacji to możesz pobrać apk z apkmirror i ręcznie wgrać: http://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=mi+fit Przy pomiarze pulsu powinna świecić od dołu na zielono, jak nie świeci to nie zmierzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
droite Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 (edited) MiFit 2.30 Mi Band V1.0.1.47 Świeci się na zielona ale zawsze pokazuje krzyzyk, dzieki za link , zaraz sprawdze Dodano: Pulsometr zaczął działać idealnie, dziekuje za pomoc Edited April 15, 2017 by droite 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Hej, kupiłem dzisiaj mi band 2 używana kilku dniową, mam taki problem że nie mogę sparować urządzenia w MiFit bo pokazuje się komunikat że jest sparowana z poprzednim właścicielem. Jak ją sparować?Przeczytaj wątek. Znajdziesz odp. Ściągnij apk z postu poprzedniego. I napraw. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
WBH111 Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Swoją drogą jeżeli miałbym aplikację Notify & Fitness for Mi Band muszę mieć aplikację Mi Fit do poprawnego działania? Sporo czytałem na temat tej aplikacji i oferuje znaczenie więcej od zwykłego Mi Fit lecz zastanawiam się czy jedna z drugą jest w symbiozie czy są to niezależne aplikace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blest Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Jak chcesz mieć aktualne oprogramowanie w opasce to musisz mieć obie. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
WBH111 Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Rozumiem. W takim razie ktoś może się ustosunkować do mojego wcześniejszego posta? Cały czas wyskakuje mi ten komunikat i nie dostaję powiadomień. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikoko Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Ja mam obie aplikacje i działają ok z moim mi band 2 oraz redmi pro. Wczoraj była aktualizacja, pobrala się i działa wszystko. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts